- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
по бел ме хвана да преписвам мамка муиначе съм добре писах все пак и пак на 6 се надявам
майка ми се връща тая нощ и ще има подаръции
ама сега трябва да ходя за карта за тролей
п.п. честит празник дечица![]()
Радвам се,защото ако нещата се прецакат и не отида с моя в София,то поне той няма да е сам,а ще е с едно момче от неговия клас.
Е поне датите вече се знаят.Сега трябва да говоря и с бати и всичко ще е супер
Сега остана да се разбере как стоят нещата с академията и дали ще ходя с тях ... Аххх много ми се ходи,но ако нещата се прецакат ще си остана тук,защото иначе ще се наложи да стоя самичка там![]()
П.П.Батеее,честит първи работен денДовечера пиши да кажеш как е минало,а и да поговорим за гостите,които скоро може да ти дойдат
Бичам те!
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Леко мокра се чувствам![]()
You are broken, I can fix you...
лигльото днес много ме зарадва![]()
така ми се спи, а трябва да уча малко, агр :Д
Уморен във всеки смисъл на думата. Психически, физически....
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
----> ето така
![]()
I can't stop myself from loving you <3
Имам 6 на класното по БЕЛ,много съм добра просто![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
много съм щастлив, и двете матури съм взел![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Трябва да уча за изпит. Но чакам първо милото да дойде да се видим за бързичко.
Кефя се,защото съм взела матурите![]()
Сега остана да взема и другите два изпита и всичко ще е окей![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Не знам къде се намирам от кеф. Ще се пръсна!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тъпо![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Офф ужасно,защото навън вали,а на мен така ми се излизаWhen it's rain,rain,rain..Baby I hate days like this !!
Хаа... чувствам се толкова... объркано.![]()
Времето ме радва <3 много ме радва ^^
Не очаквам да се случи исканото и... ми е някак тъжно, но пък знам, че няма да съм разочарована.
И ми е адскибез да знам в кого или какво...
![]()
Наско си ми върна слушалките.Влюбен е в сестра ми... филми големи - чак ми е интересно.
И се видях с Вики. Ауу, обичам си го това момиче.И след 5 дни има рожден ден (:
Иначе след час, два ми спират и-нета, което е отвратително, но пък телефона ми все още бачка, а пощенската ми кутия е здрава, така че...![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
той ако сериозно си мисли че ще се извиня,значи е лудне стига че отидах заради него въпреки че имам да уча,ами че и ни зарязаха
баси тъпите момчета
умрях от студ,спеше ми се сп много и ко накрая те се нацупиха за нз си кво и си мислят че ще им ходим по гаидите
![]()
![]()
ай стига бе
голямо самочувствие
![]()
Гледам NO Comment по БТВ ,а навън продължава да си вали,и вече не ми се излиза,чак сега се сетиха да ми звъннат да ме питат що не съм излязла,и няма ли да излизам естесвено казах НЕ !![]()
Скучно ми е. Искам да се запозная с нови хора ^^.
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Еба го. Напоследък го карам на драма. Много мразя така![]()
Иначе... утре ми е най-важния тест тоя срок и ако издъня нещата, напрао отивам от даскало на дигата да приключвам нещата... ебаам се
ОМГ !! Излязла съм добре на снимка ?!Ето що е толкова шибано времето...
![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Изморено миии ееееее ии го чакам да се прибере.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Чувствам се като дете! Макар, че чукнах двайсетака днес 4 души ми честитиха празника. Толкова хубаво ми стана! И реших днес да се държа безгрижно и по детски. Купих си сладолед и балон и разхвърлях плюшените си играчки по леглото.
Майната му на изпита по право! Тази вечер аз ще съм дете!![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ти пиян ли си или си сбъркал хапчетатаПървоначално написано от TheBeliever
![]()
btw:Ч.Р.Д всичко най-хубаво и много мацки(ако си мъжко)
А,аз съм поносимо зле...![]()
Момиче съм и нямам рожден ден, но мерси все пак.Първоначално написано от Rounder
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Уф чудя се .. дали да я почвам тая диета
И .. съм ужасна. Чудя се защо му го причинявам.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!