.
Затворена тема
Страница 37 от 72 ПървиПърви ... 2733343536373839404147 ... ПоследнаПърви
Резултати от 901 до 925 от общо 1797
    Супер фен Аватара на rosencetooo
    Ухх.. нямам търпение да идва вече в нас, не ми стигнаха 15мин. виждане преди час {{}} Иначи много ми е добре така вкъщи като съм , на топличко , искам да се оправи това време.. Иии това гърло още ме боли .. мамка му пуши ми сееееее..
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ооо любимия ми късмет, толкова си го обичам Днеска госпожата по география не само ме осбоди от час, а и няма да ми счете, че на контролната не написах нищо.
    Навън е малко хладно и времето е кофти, но нищо... Май ще поспя до към 5 и по-късно отивам на театър.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    яко0
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    всичко е ужасно.. мамка му.. защо всичко трябва да е толкова сложно..

Мега фен Аватара на babity
    Машина съм! Днеска опатках още един изпит. Не знам само като изкарам и тук още една шестица как ще се оправям, ще почнат да пращат вече представители на университетите у нас да ме молят да се запиша при тях. Миличко ми е, разнежила съм се.

1.Много ми е "топло".Майка държи прозорците отворени щото и било горещо...ОМФГ
    2."Нямам" за учене...ужс...баси и даскалото шибано вее...
    3.Много ми е "весело" защото исках да гледам филм,пък баща ми си извоюва мястото пред ТВ-то да гледа разни предавания и да си казва мнението по телефона...WTF?!
    4.Много ми е "бърз" интернета...мамка му...
    5.Много съм "щастлива" защото ми писна да ям вафли и накрая си изядох цеееелия сладолед...и сега ми останаха само вафли...

Изообщо-чуствам се "прекрасно"

Цитирай Първоначално написано от babity
    Машина съм! Днеска опатках още един изпит.
    От физика разбираш ли, че да те дигизирам като мен и да те пратя на изпит

Всичко е 6+,7 Мързела както винаги е на първо място в мен Днеска валя много съм щастлив
    My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Oт утре 2 седмици всеки ден изпити.Хммм.Не ми се ще.И сега сготвих нещо за сефте, дано е вкуснооо <3 и моя ми липсва ,много

Цитирай Първоначално написано от EndlessVoid
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Машина съм! Днеска опатках още един изпит.
    От физика разбираш ли, че да те дигизирам като мен и да те пратя на изпит
    Съжалявам, това беше и моят най - тежък предмет в училище. По никакъв начин не мога да помогна.

Поне е по-добре от вчера...
    Имам телепатично усещане, че на контролното по логика ще имам между 4 и 5.
    Утре - класно по френски - дано само успея да си препиша всичко
    Някакъв невиждам мързел ме е хванал. Ясно е, че и утре няма да правя нищо - нали ще излизам с Бонбонки и новото момиче...
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Отново нЕкви ентусиасти са ме набелязали, отново очаквам тъпи изцепки, нЕма начин да ги откажа от начинанието им да се правят на кретени, а и не искам. Просто ще приготвя пуканките и ще гледам сеир.

И доказах пред някои хора, че определено не съм толкова куха, на колкото се правя. Просто... винаги ще помня онзи поглед, пълен с възхищение.

Единственият минус за деня е, че още й е изключен телефона, което сериозно ме плаши. 2 седмици станаха и... дано е добре!

Град
    Hasselt
    Студено ми е и той суууууууууууууууууупер много ми липсва искам да ми пише
    Иначе сготвих нещо и стана мнооого вкусно <3

Добре съм.Спокойна сякаш. И всичко се дължи на него,защото днеска цял ден ме радва.(sun) . . Смятам да погледам телевизия,че и без това ми е скука и да се тъпча със сладко.Чудя се дали да не отида да си купя един Boss .. леле умирам си за Boss Mocca. =D> И много ми се пуши една цигара .. леле трябва да ги намаля.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Искам го. Яко съм в мууд. Дано само не ме принуди дьа направя нещо тъпо...

Град
    Hasselt
    Пф странно се чувствам. :С Искам повече да ми пише.Знам, че му е много гадно ама трябва да се разведри малко.

Мега фен Аватара на Sisito941
    Засега съм добре..моя ме моли да излизаме утре,а на мен не ми се излиза..започва се с класни,контролни и трябва да се стегна..
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Много съм разочарована... много.
    А денят беше толкова хубав. Защо трябваше да го разваля така...
    И още по-тъпо ми става, 'щото знам, че умира от кеф и само ми се прави на загрижена.. Просто.. ако си мисли, че ще й помогна после и ще й изкарам шестица, жестоко се лъже.
    Ясно, утре ще се играе белот.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Хубаво ми е, че съм все още тук...
    И някак разни чувства ме изгарят отвътре... кофти тръпка.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Не ми се мисли утре,как ще мине,с тая практика до 4 и ще бягаме по Физическо направо още от ся ме изтощава.........
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на December
    Егати,пак се скарахме
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

В шок Току-що изгледах клипа към съчки събирам и съм без думи...

Град
    ^ Какъв клип?

For you
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Цитирай Първоначално написано от onestar
    ^ Какъв клип?
    http://www.youtube.com/watch?v=ITjsjXMiMHQ Успех !

Град
    ^ Някак не се учудих на простотията му...

Иначе мерси.

For you
    I miss you...

Jesus Christ!!...

Почти цял ден съм хепи та хепи.. и са пак сдухан.. тая няма да я бъде само дето взе по-често да се случва
    What if.. ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си