- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
Ухх.. нямам търпение да идва вече в нас, не ми стигнаха 15мин. виждане преди час{{}} Иначи много ми е добре така вкъщи като съм , на топличко , искам да се оправи това време.. Иии това гърло още ме боли .. мамка му
пуши ми сееееее..
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Ооо любимия ми късмет, толкова си го обичамДнеска госпожата по география не само ме осбоди от час, а и няма да ми счете, че на контролната не написах нищо.
Навън е малко хладно и времето е кофти, но нищо... Май ще поспя до към 5 и по-късно отивам на театър.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
яко0![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
всичко е ужасно.. мамка му.. защо всичко трябва да е толкова сложно..
Машина съм! Днеска опатках още един изпит. Не знам само като изкарам и тук още една шестица как ще се оправям, ще почнат да пращат вече представители на университетите у нас да ме молят да се запиша при тях.![]()
![]()
Миличко ми е, разнежила съм се.
1.Много ми е "топло".Майка държи прозорците отворени щото и било горещо...ОМФГ
2."Нямам" за учене...ужс...баси и даскалото шибано вее...
3.Много ми е "весело" защото исках да гледам филм,пък баща ми си извоюва мястото пред ТВ-то да гледа разни предавания и да си казва мнението по телефона...WTF?!
4.Много ми е "бърз" интернета...мамка му...
5.Много съм "щастлива" защото ми писна да ям вафли и накрая си изядох цеееелия сладолед...и сега ми останаха само вафли...
Изообщо-чуствам се "прекрасно"![]()
От физика разбираш ли, че да те дигизирам като мен и да те пратя на изпитПървоначално написано от babity
![]()
Всичко е 6+,7Мързела както винаги е на първо място в мен
Днеска валя
много съм щастлив
![]()
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
Oт утре 2 седмици всеки ден изпити.Хммм.Не ми се ще.И сега сготвих нещо за сефте, дано е вкуснооо <3 и моя ми липсва ,много![]()
Съжалявам, това беше и моят най - тежък предмет в училище. По никакъв начин не мога да помогна.Първоначално написано от EndlessVoid
![]()
Поне е по-добре от вчера...![]()
Имам телепатично усещане, че на контролното по логика ще имам между 4 и 5.![]()
Утре - класно по френски - дано само успея да си препиша всичко![]()
Някакъв невиждам мързел ме е хванал. Ясно е, че и утре няма да правя нищо - нали ще излизам с Бонбонки и новото момиче...
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Отново нЕкви ентусиасти са ме набелязали, отново очаквам тъпи изцепки, нЕма начин да ги откажа от начинанието им да се правят на кретени, а и не искам. Просто ще приготвя пуканките и ще гледам сеир.![]()
![]()
И доказах пред някои хора, че определено не съм толкова куха, на колкото се правя. Просто... винаги ще помня онзи поглед, пълен с възхищение.![]()
Единственият минус за деня е, че още й е изключен телефона, което сериозно ме плаши. 2 седмици станаха и... дано е добре!
Студено ми е и той суууууууууууууууууупер много ми липсваискам да ми пише
![]()
Иначе сготвих нещо и стана мнооого вкусно <3
Добре съм.Спокойна сякаш.И всичко се дължи на него,защото днеска цял ден ме радва.(sun) . . Смятам да погледам телевизия,че и без това ми е скука и да се тъпча със сладко.Чудя се дали да не отида да си купя един Boss .. леле умирам си за Boss Mocca. =D> И много ми се пуши една цигара .. леле трябва да ги намаля.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Искам го. Яко съм в мууд.Дано само не ме принуди дьа направя нещо тъпо...
Пф странно се чувствам. :С Искам повече да ми пише.Знам, че му е много гадно ама трябва да се разведри малко.
Засега съм добре..моя ме моли да излизаме утре,а на мен не ми се излиза..започва се с класни,контролни и трябва да се стегна..![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Много съм разочарована... много.
А денят беше толкова хубав.Защо трябваше да го разваля така...
И още по-тъпо ми става, 'щото знам, че умира от кеф и само ми се прави на загрижена.. Просто.. ако си мисли, че ще й помогна после и ще й изкарам шестица, жестоко се лъже.
Ясно, утре ще се играе белот.![]()
Хубаво ми е, че съм все още тук...
И някак разни чувства ме изгарят отвътре... кофти тръпка.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Не ми се мисли утре,как ще мине,с тая практика до 4 и ще бягаме по Физическо направо още от ся ме изтощава.........![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Егати,пак се скарахме![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
^ Какъв клип?
For you![]()
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
http://www.youtube.com/watch?v=ITjsjXMiMHQ Успех !Първоначално написано от onestar
![]()
^ Някак не се учудих на простотията му...
Иначе мерси.
For you![]()
I miss you...
Jesus Christ!!...![]()
Почти цял ден съм хепи та хепи.. и са пак сдухан.. тая няма да я бъдесамо дето взе по-често да се случва
What if.. ?