- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
Няма пък така да стане!Няма аз да слагам няк'ви измислени личности едва ли не преди себе си, да се чувствам зле и да позволявам да ми се катерят на главата, докато тея същите хора си щракат с пръсти и се правят на велики. Бързо забравиха откъде са тръгнали, скоро ще разберат обаче докъде ще стигнат и къде де факто е била границата, която прекрачиха. Щом преди бях "злобна", сега каква ли ще съм?
![]()
Ооо добре съм,много съм добре даже.Какво да не ми е наред?Имам си адския приятел,имам си най-лудите приятелки,имам си мама,която е най-добрата на света ..
Само в даскало трябва да пооправя малко нещата до края иии купонннннннннн
Леле пречувствам,че това лято ще е много диво само да не ми се объркат плановете и ако си играя картите добре ще има ии бонуси. :P Ходи ми се на плажжжжжжж . ;//
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Бивам,но като знам какво ме чака днес,ехх дълъг ден ще е е![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Айляк ми е. С'а пак ще засядам да гледам сериали, че иначе няма к'во да правя, майнаааааа.
Никакво ми е...
След малко тръгвам на даскало, и... просто се надявам да не изпитват и вече да са ни оформили, защото нямам нито желание, нито сили да уча...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Първият ми изпит мина. . и то мисля, че добре.
За утре хич не ми се учи, но ще трябва.
Взех си една книга от библиотеката, ама кога ли ще я чета.
Хмммм и моят ми липсва.
ууу някво готино ми е ...въпреки,че утре имам тежки изпитвания за оформяне ,въпреки,че няма да го видя,въпреки някои мисли..просто ми е готино...чувствам се пълна с енергия....голям стрес беше днес,голямо нещо покрай тая история....г-жата определено знае как да ни строяваи трайно ни е взела страха пхах...
ииии ще правим плодова салата по руски-не знам ккаво общо има но ще имаме по 6чка така че...вкусно и ефективно
![]()
Omfg научих 4 урока по история и то не особено добре и ме чакат още 4шитня
Днеска е гадееен ден![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
дори не разбрах, че продължавам да се усмихвам![]()
искаше ми се да излезе, ама не дойде
утре, утре ..![]()
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Баси мамата.. За един ден си оправих 3 предмета в училище..
Написах си всичко на класното по български, изкарах си 6чка по процесори и памети и дори по икономика ме оформиха с 5 при положение, че не съм стъпвал от бая отдавна) евала ми напрао днеска ми е ден..
'Бахти, за к'во трябва всички да ме пазят, писна ми. Да, правят ми се глупости, да - искам да ме е срам да си спомням, но не искам вече да съжалявам за пропуснати шансове.
С моя днес правим 6 месеца,а ми е няк'во ник'воСнощи леко се поскарахме и ся и двамата ще се инатим ... май.
Като за капак утре трябва да ставам рано,а грам не съм учила за тъпия изпитТо и как да научиш 102 листа голям формат за 2 седмици - абсурд
Дано поне се падне тема,която да имам,че иначе ...
![]()
Е важното е,че след малко излизам с една приятелка.Ще пообиколим магазините малко.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Отвратителен ден,а утрешния... нека всичко свърши скоро.
Мисля,че идната седмица е ужасно важна за мен.
А толкова да ме мързи.
Оф Боже мойдай ми сила
Не издържам вече психически.Уууууууууууууу уууууф
намерих си компанийка и ще изляза малко навън да се поразсея, че иначе ме избива на разни тъпи състояния.![]()
Дано баща ми ми даде колата довечера. Искам да направя нещо "мръсно".![]()
Йеха. Страшен ден! Супер енергичен, точно от т'ва имах нужда. Сутринта фитнес и разходка, въпреки, че едвам станах. В училище пък играхме баскетбол под дъжда. Беше супер готино преживяване.
С изключение, че похарчих 60 лева в рамките на 1 час, се чувствам прекрасно.Взех си хапчетата вече и започвам да ги пия редовно. След 2 седмици съм ток и жица! Ама тия апликатори са супер дълги.
![]()
Книгата, която си купих е точно за мен! Зачетох я в училище в час по информатика и се влюбих в нея. Нямам търпение да я дочета, ама не знам кога ще имам свободно време. Сега сядам да уча за класното по английски утре. И изпитването по математика.
![]()
Вече се чувствам страхотно..![]()
![]()
![]()
You want my love..You want my heart..![]()
![]()
![]()
А да посмее оня да ми развали настроението и ще го..![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Уфф ..Скапано ми е.. не искам да отива.Ще ми липсва.;[[[
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!