- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
Коя книга четеш?Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Била съм и по-добре. Утре имам държавен изпит, а въпреки ученето не се чувствам достатъчно подготвена....Офф дано се падне нещо лесно.
Иначе се къпах преди малко, лакирах се, вечерях и сега ще погледна още нещо и лягам..
Уф .. добре съмНе ми е било толкова добре скоро .. мдааа ... липсваха ми
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Обидена,отхвърлена,пренебр егната,бясна...мразя да се чувствам така и то заради хората,които обичам. Като злите герои от детските филмчетата когато ги прецакат.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
АГРРРРРРРРРРРРРРРРРРР, защо е..
Мразя да правят така, мразя, мразя, мразя :@
Ще се побъркам, ако го направят и лятото, грррррр
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Човек не може да избяга от миналото си.Нищо не е случайно.ей такова ми е.Внимавай какво си пожелаваш.След днешния ден съм склонна да вярвам на всичко, дори и в разни клишета.
Кретен. Скапа ми целия ден.
-.-
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Xaxaxaxaxaxaxaxxa![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
емииии .. суперр с изключение на това, че утре ще ме испитват по англииски .. и по химия може би .. А с проекта по покриви доникъде не съм стигналаОхх трябва да се стягам яко
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Липсва ми...![]()
Всичко се разпада... някак. "Уж" е добре, но... чувствам, че не е така. Прекалено много недоизказани неща... висящи проблеми... не трябва да е така. Трябва да е никак!
А като си помисля че вече 00:00 минава, а аз имам да науча 6 теста по география за утре и...![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
чувствам се супер кофти... всички ме зарязаха буквално
*shoots self*
Анастейша обаче ми липсваше като музика, не я бях слушал от много, много време.
Баси тъпия филм, ужасно бозав беше. Да им сера на големите реклами и очаквания. Яд ме е, че не можах да се видя с Калоян днеска. И ей го нашия Мъррр пак си замина тихо-мълком. Не съм очаквала прощални вечери и изпращания до летището, но... няма значение. Тъпото е, че винаги знам какво следва, свикнала съм със странните му пътувания и връщания, а всеки път провокира нещо в мен когато си стръгне или се върне спонтанно.
lunichkataaa, чета на Хорхе Букай - "Да се обичаме с отворени очи". Точно в момента на мен ми помага да се разбера със себе си. Доста неща ми се изясниха само от пърите 30 страници. Прекрасна книга е, но не би допаднала на всеки.
Бивам,ся ще гледам някой филм![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
мии радвам се тука... нещата взеха да се подреждат, всичко е 6.. малко ме боли стомаха обаче.. и тряа тръгвам за дскл![]()
Супер се чувствам,но съм малко притеснена да не ме изпита по история,че не съм учила..Но ще се измъкна от физическо и ще си науча.. +тоова часовете са по 30 минутки и може и да предаде урок само.. (по история де)...А дано..![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Малко по-добре в сравнение с вчера, но все още едва преглъщам и имам чувството че имам гнойна ангина ... А днес от 7 съм на работа ... И как ще и се моля утре да почива, че ако гърлото ми е така ще трябва да търся някой доктор ... Понякога мразя да съм толкова далеч от нас![]()
![]()
Добре .. тея хора наистина ми липсваха. Особено той. ;// Както и да е .. минало е това вече .. не искам да се връщам към стари работи. Иначе ... трябва да тръгвам за даскало ей ся, ама въобще не ми се ходи ;/
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Мамам е хванала нанякъде и от час и отгоре я чакам. Мразя да пия кафе самааа.
Супер е и днеска.. Малко ме боли главата от вчера.. Бехме в базовия лагер, леко попиинахме, издрънкахме с пешката неколко песнички.. Беше яко забавно :d по едно време гледам един мой приятел свири си на китарата и само стана от стола и почна да залита.. Викам си ареее пепелник е тоябеше невероятна вечер.. днеска викам да се насладя на тениса
)) и ще го направя
Изпита май поне 50% му хванах, надявам се.
Ама ме е страх супер много за Кемал, нз к'во му става?! :С
Идиот от където и да го погледнеш.
Няма да се занимавам, пука ми![]()
//![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Пак не спах цяла нощ заради Мишето и днеска целия ден ми е супер замаяно. Трябва да си чуя Патето, да видя как е. Хората са тъпи.
Хипер гот! След малко излизам...отивам на басейн![]()
Зле .. Той знае, че имам чувства към него и въпреки това се прави на ударен .. и само ме използва за щяло и не щяло, защото знае, че не мога да му откажа .. офф ..![]()
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)