- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
Въъъ ... тоя ме плаши о.О
Иначе ... ебаси майското време аз. Бива ли да е такъв студ през май ?!
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Приспало некво...
ПС: ЛилиТука е 30 градуса...
Тука е около 8.И вали, трещи, духа... ужасно е.
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Малеее тоя ще ме побърка аз му пращам една усмивка и 2 целувки той ми праща дявол !!!!
Хора кажете ми какво означава дявола в импулса
С момчето имахме разди дразги преди 2-3 години!!
всякъш времето ми играй по свирката... до оня ден като ми беше мн яко печеше а от днеска се разваля...
If I played you like a toy?
Иии 'баси якият уикенд![]()
Мноого яко, обичам да пътувам, обичам да харча пари, хареса ми и вчерашната версия на Варна, докато беше слънчево, днес беше студ и ми беше гадно.
Но определено ми допадна тази мини-екскурзийка ^^. Сега трябва обаче някак си да реша някоя задача по математика, че миналата седмица избягах от класната, ама тая седмица отърване няма. Мда. Гадост. Дано да измисля нещо...
![]()
@ Зори, ако ще минаваш през Русе се обаждай, тъкмо си търся компания за една моШна обиколка на магазините.![]()
дано онея двамцата да изкарат прилични резултати на мадурите, заслужават го.![]()
иначе ми се развали сешоара преди малко.за 2 месеца 2 сешоара изгоряха в моите ръце, може ли да съм такъв сакатлък?
![]()
и мисля след малко да си оправя гадните нокти, после ще чета по литература, че оная жива ще ме изяде утре, пък като гледам накъде отиват нещата, нЕма да съм особено адекватна да й слушам глупостите.
Мда е. . когато стане нещо тогава се сеща за мен.. и за пореден път идва да плаче на моето рамо.. и защо ли.. с нищо повече не мога да и помогнаа пък с този хубостник трябва сериозно да си поговорим.. за какъв се мисли.. боклук
И котката ми умря![]()
![]()
![]()
![]()
проосто невероятен ден. .
Иска да те напипа някъде на тъмно.Първоначално написано от enjoyth3lif3
![]()
> Чувствам се като... грешница.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Охх,не знам как се чувствам..НИКАК ! Нито влюбена,нито с разбито сърце,нито добре,нито зле, нито уморена,нито батерия... никак,никак.. и тва ме подлудява..![]()
+1Първоначално написано от b3b3t0y
само знам че трябва да дам едно 1800 лв. за гуми![]()
Скапана психически .. а утре съм на даскало.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Притеснен ,защото утре имам класна по БЕЛ и изпитване по география и химия . Учил съм за всичките ,но все пак ми е притеснено, трябват ми 6ци ....
--------------------------------------------------------
Оф ... аз ли съм полудяла или само си въобразявам !?![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
И за това се притесняваш....ти не си добреПървоначално написано от BlueFace
![]()
Хъгъбъл ми е. Искам си онази вечер, в която просто си седяхме гушнати и той ме милваше по косата...Нещо много съм се разнежила, щом и за Мишето съм се затъжила. Просто ще си легна. И без това съм дроб.
Сори, че те занимавам ама к'во е хъгъбъл :Д ?Първоначално написано от babity
Иначе по темата, ок съм, бях с милото през цялото време, даже ми боядиса косата, изкъпах се, ядох и сега мисля да си лягам.
освободена![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Huggable, гушаво/разнежено.Първоначално написано от DevilWish
еми не ми е добро пак... тоя път причините са съвсем други... макар че и за нея ми е тегаво.. ениуей де.. утре имам икономика и ше тряа тормозя жабчо за проекта, че... ми писна днеска 5 часа съм писал бизнес план и ако каже, че съм в грешна посока, напрао ше му прая дисекция... бери му лайката... слушам Корпиклаани и се радвам на музичката хахах
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Като мекотело...
http://www.vbox7.com/play:a20e61a3&al=1&vid=2367505
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
чуй я и моята, бтв, като виждам в какво настроение си.
соната са за ултимативен сдух също, ахах, ама грънджа си е друга работа.. (:
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."