.
Затворена тема
Страница 4 от 72 ПървиПърви 123456781454 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 1797
    Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Въъъ ... тоя ме плаши о.О

Иначе ... ебаси майското време аз. Бива ли да е такъв студ през май ?!
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен
    Град
    Earth...
    Приспало некво...

ПС: Лили Тука е 30 градуса...

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Тука е около 8. И вали, трещи, духа... ужасно е.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Голям фен
    Град
    Лондон
    Ехх ,че е лудо човече . Все знае с какво да ме изненада ,обичам го бе

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Малеее тоя ще ме побърка аз му пращам една усмивка и 2 целувки той ми праща дявол !!!!
    Хора кажете ми какво означава дявола в импулса
    С момчето имахме разди дразги преди 2-3 години!!

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    всякъш времето ми играй по свирката... до оня ден като ми беше мн яко печеше а от днеска се разваля...
    If I played you like a toy?

Иии 'баси якият уикенд Мноого яко, обичам да пътувам, обичам да харча пари, хареса ми и вчерашната версия на Варна, докато беше слънчево, днес беше студ и ми беше гадно. Но определено ми допадна тази мини-екскурзийка ^^. Сега трябва обаче някак си да реша някоя задача по математика, че миналата седмица избягах от класната, ама тая седмица отърване няма. Мда. Гадост. Дано да измисля нещо...

@ Зори, ако ще минаваш през Русе се обаждай, тъкмо си търся компания за една моШна обиколка на магазините.

дано онея двамцата да изкарат прилични резултати на мадурите, заслужават го.

иначе ми се развали сешоара преди малко. за 2 месеца 2 сешоара изгоряха в моите ръце, може ли да съм такъв сакатлък?

и мисля след малко да си оправя гадните нокти, после ще чета по литература, че оная жива ще ме изяде утре, пък като гледам накъде отиват нещата, нЕма да съм особено адекватна да й слушам глупостите.

Супер фен Аватара на p3tinc3t0
    Мда е. . когато стане нещо тогава се сеща за мен.. и за пореден път идва да плаче на моето рамо.. и защо ли.. с нищо повече не мога да и помогна а пък с този хубостник трябва сериозно да си поговорим.. за какъв се мисли.. боклук
    И котката ми умря
    проосто невероятен ден. .

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Цитирай Първоначално написано от enjoyth3lif3
    Хора кажете ми какво означава дявола в импулса
    Иска да те напипа някъде на тъмно.

> Чувствам се като... грешница.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Охх,не знам как се чувствам..НИКАК ! Нито влюбена,нито с разбито сърце,нито добре,нито зле, нито уморена,нито батерия... никак,никак.. и тва ме подлудява..

Цитирай Първоначално написано от b3b3t0y
    Охх,не знам как се чувствам..НИКАК ! Нито влюбена,нито с разбито сърце,нито добре,нито зле, нито уморена,нито батерия... никак,никак.. и тва ме подлудява..
    +1

само знам че трябва да дам едно 1800 лв. за гуми

Скапана психически .. а утре съм на даскало.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Притеснен ,защото утре имам класна по БЕЛ и изпитване по география и химия . Учил съм за всичките ,но все пак ми е притеснено, трябват ми 6ци ....

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на vagarious
    Оф ... аз ли съм полудяла или само си въобразявам !?
    Big or small, lies are lies!

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Притеснен ,защото утре имам класна по БЕЛ и изпитване по география и химия . Учил съм за всичките ,но все пак ми е притеснено, трябват ми 6ци ....
    И за това се притесняваш....ти не си добре

Мега фен Аватара на babity
    Хъгъбъл ми е. Искам си онази вечер, в която просто си седяхме гушнати и той ме милваше по косата... Нещо много съм се разнежила, щом и за Мишето съм се затъжила. Просто ще си легна. И без това съм дроб.

Супер фен Аватара на radeberger
    Нещо ми е едно такова тъпо . Утре съм и на училище .

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Хъгъбъл ми е. Искам си онази вечер, в която просто си седяхме гушнати и той ме милваше по косата... Нещо много съм се разнежила, щом и за Мишето съм се затъжила. Просто ще си легна. И без това съм дроб.
    Сори, че те занимавам ама к'во е хъгъбъл :Д ?

Иначе по темата, ок съм, бях с милото през цялото време, даже ми боядиса косата , изкъпах се, ядох и сега мисля да си лягам.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    освободена
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Сори, че те занимавам ама к'во е хъгъбъл :Д ?
    Huggable, гушаво/разнежено.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    еми не ми е добро пак... тоя път причините са съвсем други... макар че и за нея ми е тегаво.. ениуей де.. утре имам икономика и ше тряа тормозя жабчо за проекта, че... ми писна днеска 5 часа съм писал бизнес план и ако каже, че съм в грешна посока, напрао ше му прая дисекция... бери му лайката... слушам Корпиклаани и се радвам на музичката хахах

"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

чуй я и моята, бтв, като виждам в какво настроение си.
    соната са за ултимативен сдух също, ахах, ама грънджа си е друга работа.. (:
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си