- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
Скарахме се ,ревах, дойде, оправихме се, и сега ми се случва нещо ,което 18 години не съм мислила, че ще ми се случи...............По дяволите![]()
Не знам как да реагирам
Дали наистина е той... дали това е БАЩА МИ??? :С
Бях си казала, че имам ли контакт с него ще го изръвня със земята......а сега не знам на къде да гледам... о Боже.......Той ли е ??? Не е ли??? Оуу
![]()
Devilwish, pla6e6to govori6kakvo ima?
ех,мина изпитването имам 6..сега малко работа по английски и философия и нещата се нареждат идеално...![]()
Легнах да си доспа, ноо сума ти пъта звъня телефона![]()
И така не можах да се наспя
. Исках не исках станах... той ми звънна
![]()
- пак за простотии естествено, ама поне довечера ще се видим, че да си оправим проблемите! Трябва да се сдържа да го обиждам, чее
![]()
![]()
Еми заслужава си го де!!
След малко на кафенцее
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Яко апатия.![]()
Истинския ми баща, който не познавам се опитва след шибани 18 години да намери контакт с мен чрез негов приятел във фейсбук.ЛеймммммммПървоначално написано от TheWorstFuck
^ Хм... защо мислиш, че те търси след 18 години? И защо го прави чрез разни приятели, а не той?
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Хм по-добре от преди 1 час, малко да поиграя нещо и веднага ми се оправя настроението.![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
емии нз що ама ми се плаче.. просто отвътре ми идва .. бахтии и живота дет иам ..
[20:29:50] каза: 4ui me kvo ti govorq
[20:29:53] каза: iamm pove4e opit s teb
[20:29:56] каза: v varzkite
[20:30:01] каза: toi naistina te obi4ashe adski
[20:30:04] каза: i te obi4a
[20:30:05] каза: oshte ..
[20:30:11] каза: to4no zatova te darji dale4 ot sebe si
;/////
Постъпи грешно... с правилното момиче.
супер..супер..суперрр ..![]()
![]()
![]()
![]()
не върви пред мен, може да НЕ ТЕ ПОСЛЕДВАМ, не върви зад мен, може да НЕ ТЕ ВОДЯ, върви до мен и ми БЪДИ ПРИЯТЕЛ...
в криза съм![]()
като изключим това съм супер![]()
тревожа се малко за него като го знам колко е луд,само да не направи нещо![]()
![]()
Добре съм..преди половин час се прибрах и се нядох..сега малко тука..
Яд ме е само,че не мога да вляза в конвистадор да играя....![]()
И сега трябва да се откажа от турнира в неделя..
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
По-щастлива от всякога!!!
АЗ!!! : ами какво обичаш
[19:42:40 |той: teb
[19:42:43] той : :*
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от DevilWish
6okira6to..Milatarano ili kasno 6te se sre6tne6 s nego
Трябва да давам Роджи на лекар. ;( Тая вечер пак сериали... много ми е тъпо.
Доста хора в последно време казват, че книгите му били много интересни. Явно скоро ще ходя да си купя нещо негово. МерсиПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
Добре съм, но нещо ми се спи, така че скоро ще се запътвам към кревата.
Направо не мога да гледам и искам да си легна и да се наспа.След всяка вечер като тази изпитвам огромно чувство за вина,а незнам защо .. ;// Искам да го гушна.Добре поне,че си е тук и утре ще го видя.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
И мен едно време ме лъгаха така...Първоначално написано от BleedingSoul
![]()
Он: Уморена... от мисли, чакаща... болката да намалее...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Оф боже обнови ли са импулс-а доста тъпо е станало и мисля да си затривам профила.![]()
Иначе съм доста добре,имам 5 на класното по Математика и на класното по Бел имам 6,което е много добре,остава само по Англ.език и Руски да се справя и съм готова.
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Амиии... добре съм, защото е петък... но съм зле, като си помисля какво правяяяят, ужас. Дано не е така, както го описват![]()
![]()
![]()
еlsy![]()
от две седмици някъде ти чета постовете и се питам защо не се стегнеш и не спреш да се самосъжаляваж?! Много ли ти е приятно да си жертва,толкова ли не можеш да осъзнаеш че той може би е целял точно това?Първоначално написано от onestar
стегни се
![]()
офф първо се навивам за утре ся пък за неделяда ама не тпй ако си мисли че ще отидем когато му скимне жестоко се лъже
![]()
![]()
толкова съм изморена,чувствам се като труп
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Абе скучно ми е![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!