- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
waitin'![]()
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
Ей това ми е коронния номер - разни хора ме познават по име и ме поздравяват.. а аз... по незнайни прични не знам техните имена и не помня къде/кога сме се запознали.
Голяма съм шматка
(райдърке за теб става дума - не ти знам заглавието - сподели го, моля)
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
А няма(много)
Дай сега задачката, че... теб чакам да ми я дадеш.
Едит: Изчезвам.. ако не е спешна - като се върна ще ти предложа решение (:
Dr. Gregory House
Трябва да ходя на курс.Дано се представя добре, за разлика от миналата седмица. Такъв срам не бях брала...
![]()
И съм в кофти настроение. Мда, естествено. х.х Какво да се очаква изобщо...
Добре съм![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Хмм добре съм.Наспах се.Искам Кемал да се събуди и да дойде.Да каже по-бързо дали ще ме води на солариум или директно отиваме на центъра.
странно ,но и аз се чуствам добре![]()
![]()
![]()
вчера беше многооо добра вечербиричка с картофки...блъскащи колички...и сексът и градът 2....
![]()
![]()
миналата година имах преживявания с нея ако Влади не ти я е решил вече сподели...Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
Добре съм.Всичко е окей.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Чувствам се осакатена. Цялото това бездействие ме убива. И мисля, въпреки че няма по/за какво, да седна да уча. Ебаси... Тооолкова няма какво да правя.
Поредната убита сутрин (то вече е обяд, де, ама...)
Тая нощ толкова се изкефих на филмчето, че ми се иска пак да го гледам.![]()
Иначе ще запомня тази дата. Всъщност... специална е... много....
//![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Яяя издай тайната защоПървоначално написано от onestar
![]()
Dr. Gregory House
^ Защо ли си мисля, че имаш някакви очаквания? (:
Недей...
Нещо, за което въобще не предполагаш е.
А иначе това "//" вече имаше скрит замисъл...
Умничък си, знам че ще се сетиш...
For you![]()
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Супер си поспах.. днеска е суперски ден за непукизъм) ще мързелувам, ще пия натурален сок, ще хапна в повечко и довечера може да поиграя тенис и да потренирам малко.. Секстра
Очертава се на 11 юли да ида на моренце малко така.. леко-технично.. и напрао сичко ми е ток в момента нищо друго не ми требва
)) е.. има некои неща, но се въздържам :Р
^Аз.. какви очаквания да имам? Интересно ми беше с какво тази дата е специална за теб, и защо ще я запомнишИ по точното нещо което искам да знам е причината, която прави датата специална и запомняща се. Наречи го любопитство.
Нищичко не съм предполагал предварително![]()
А човечето... мисля че се сетих защо е
![]()
![]()
Dr. Gregory House
^ Аз... ще ти кажа, но... изчаквам момента. Макар да знам че въобще няма да ти хареса.
Така де... не го мисли сега![]()
Знаех си.![]()
![]()
For you![]()
I miss you...
Много сте се разпуснали тука.
Ми.. окей
Да видим.. какво е това нещо, което чакаш да дойде момента да миго кажбеш, и знаеш че няма да ми хареса. Т.е. щом знаеш че няма да ми хареса... защо се налага да чакаш някакъв определен момент за него, предвид вече споменатия факт че.. резултата, няма да се промени(независимо от момента на мен все още няма да ми харесва)? И с какво този момент е важен за да ми бъде съобщено точно тогава :Р
В тоя път на логика мога доста да си продължавам... мисля да спра до тукЩото си умничка и знаеш какво искам да ти кажа
*гуш*
Шефе.. така е, като няма кой да ни стяга. Но не приемай това като знак че ни липсва модераторски контрол. Напростив. Знаем си мярката![]()
Dr. Gregory House
М'да, добре го написа... сега ще драсна едно ЛС.
Он: Студено ми е... и чакам Вики да се обади - трябва да решаваме тестове.
For you![]()
I miss you...