- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
НЕ съм добре..разделихме се..![]()
Ама съм си казала,че няма да рева..каквото и да става..е вероятно пред най-добрата ми приятелка може ама...тя ме разбира..
![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Т'ва е най - ползотворната книга, която съм чела от много време. Отдавна нищо не ми беше въздействало така на психиката. Не, изобщо не съм лабилна. Напоследък дори прекалявам със твърдостта и въздържанието да се трогвам от малките неща, ама т'ва беше уникално. Точно 2 реда и настръхнах цялата. Все едно за мен е писал. Чудно. Мисля да предложа на един човек да я прочете също. Би било полезно за нас (да речем).
И това мисля, че ще бъде последния напън с пълна сила.
Ако не стане, явно не става.
Ама се съмнявам да не става.
Снощи си изкарах супер яко, но днес не трябваше да му казвам да отложим срещата...![]()
Прекрасно..Днес съм в настроение..
![]()
Но, пък от друга страна за довечера имам планове и дано не завали, защото ще ми се отрази на настроението и нагласата за вечерта.. ;x
Кино с момичетата довечера .. как да ми еСамо моя да не се направи пак на чукнат, шото ще го убия вече !
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Имам най-най-НАЙ-прекрасното семейство на света!![]()
Избрах най-хубавият подарък и получих подкрепа от хората, от които най-много имах нужда.
Само да си взема изпита с прилична оценка и ще си ударя дупето в тавана.Ще се ходи на море, ще се ходи и НА СофияТА...
Току-виж на 29.08 пак взема, че изчезна от града...
Въобще и изобщо, всичко е толкова розово, че чак е трудно да се повярва.
![]()
наш'те са ебати идиотите. супер тъпи грешки правят и съм сигурен, че пак ще паднат.. ;<
Изнервен, скапан ден като цяло. Годишнина от погребението, всеки си пуска музика....
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Мога да стоя цял ден и да гледам в една точка. Не мога да откъсна очи от монитора. Днес почти му писах. Ама не трябва. Тоя път ще сме сериозни.
Какво се опитвам да направя?! Да удавя болката във фалшиви усмивки?! Това не съм аз. И защо точно сега решиха всички да започнат да ми говорят мили думички?! Не ме интересува какво ми говорят. На пук ще го обичам, ама ще обичам Него.
Ох чакам милото да се оправи и ще излизамеДнес правим 6 месеца :P
Хаиде деееее слънце по-бързо нямам търпение да те видя
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
навънка тресе яко дъждец, а аз изчезвам от тази шибана къща. Живот ме чака там навън
Нях, добре мина курса, ама нещо съм настинала и сега ще си стоя вкъщи уикенда.Както и да е, ще го преживеем.
![]()
след душа се чувствам като новацялата бях прашасала
но утре няма да стана пак рано че да ходя на бъгиотново
![]()
Добре, само искам моя да не ходи никъде довечера.
+1Първоначално написано от smiirnoff
Желаещи![]()
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Олекна ми.
Пак започвам да чета книгата.
аз съм желаещПървоначално написано от December
![]()
няма с кого да си кажеш един лафбях сп уморена и ся се разсъних
супер чувство
като изключим това ще си намеря с някой да пиша и ще мине вечерта
![]()
Сега ли трябваше да се разболея ?![]()
И вали гадно .. тц , тц!
Гледам , чв другата седмица жеги идват .. йес , бе !![]()
Чувствам се отчайващо ...Имаме да прави сайт по информационни (трябваше да сме група, а си останах сама) но това не ме притеснява много, защото почти го привърших !
![]()
Сега се притеснявам за вторник - изходно по информационни (учене)
с една дума - УЖАС !
Както и да е - не ми се мисли ...![]()
Скучно ми е. Тая рисунка вече 5ти ден я рисувам и ми писва, ама ще я завърша, за да си я сложа в рамка..
Пак ме дразни, не знам нарочно ли го прави, НО супер много ме дразни така като говори пълни глупости о.О
Определено имам нужда от нещо ново. В понеделник се заемам, защото вече ми е скучно с едни и същи хора и едни и същи занимания -.-
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Изпразняло ми е.;// Искам утре да е хубаво времето и да ходя на плаж.И искам той да се прибере ама тая вечер май няма да е възможно преди 3,4.;// Уфф .. тъпа работа.И ми се яде сладолед,а няма.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Душичке - когато прочетеш ЛС-то, драсни ми да знам. Че.. бях рязък малко.
Иначе спи ми се на куче и изчезвам след малко. Че и съм на бачкане от 7:00 утре и.. мамата си е*ало...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House