.
Затворена тема
Страница 44 от 72 ПървиПърви ... 3440414243444546474854 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 076 до 1 100 от общо 1797
    Повече от фен Аватара на IrRePlAcEaBlE
    Град
    Lost in the Paradise
    Офф много ми е тъпо, страшно тъпо! Трябва да науча 30 програми по информатика, на които всеки ще бъде изпитан.. и трябва да ги знам перфектно, защото и без това положението с оценките ми не е розово. Иначе пак съм на диета (дано има резултат този път). И плюс това оня глупак не предприема нищо, само се прави на интересен. Общо взето скука..
    Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
    искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Понякога си мисля,че ценностната система на другите е ужасно различна от моята.Не мога да разбера защо всички около мен са толкова повърхтностни..

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Толкова... объркана...

Определно сестра ми ми липсва. Определно искам да е тук, искам да й разкажа, да поговорим, да... го обсъдим.
    А нея я няма...

Трябва време, а имам чувството, че то изтича...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на babity
    Трябва да си намеря нещо за правене. Ще се побъркам! Мисля да почна да ходя на работа или на фитнес, или и аз не знам какво. Писна ми да си лягам уморена от собственото си отегчение. Искам емоции да ме морят, някаква активност, каквато и да е!

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Имам чувството, че колкото и да се надявам нищо няма да се получи. Чудя се дали да не се откажа, но ще изчакам още малко... Кофти е
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    мммм тя си има приятел... интересното е, че не ми стана гадно от тоя факт.. смисъл не много.. пак си изкарах яко, пак ше излизам... и по-странното - пак си намерих с кого да се задявам хахах...

и се чудя на всичките лапетии, дето се притестискат да кажат кво чувстват, след като тва е един живот и треа се живее! Айде ДЗЪН и да са и*е!

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    :@@@

един път няма ли да признае, че той е виновен
    The blood that binds us ..till death unites us

Не мога да мисля за нищо друго и не ме хваща сън, а утре ще ставам рано.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Крива още от сутринта ... Последно време съквартирантката ми много ме изнервя и се радвам, че след 2 дни ще се изнесе и ще остана цяло лято самааааа ... Сега трябва да се оправям, че ще ходя на кафенце с колежките и после малко задачки и хоп утре пак на работа ... Колко бързо минава почивката
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Мега фен Аватара на Sisito941
    Добре съм..сега съм за 30 мин някъде на компа и после ще уча..майка ми като се прибере ще вляза да се къпя..понеже не мога да оставя брат ми да се гледа сам..рано му е..след това мисля да уча..че всеки ден през тази седмица ще ме изпитват или имаме класни и контролни и ...изобщо няма да излизам..трябва да се справя и да изкарам хубави оценки за срока и за годината..искам и стипендия да вземам,а да видим дали ще се получи..
    пп: той иска пак да се съберем..
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Супер фен Аватара на kindergarden
    приближава се гадният изпит
    а с него и денят на моята свобода
    само да мине захвърлям всичко и почвам да си клатя краката с чиста съвест
    не че сега не го правя ама ми тежи някак си бездействието

Супер фен
    К'во прайте бе форумци... Живи ли сте Ухх от кога не бях влизал тук оО Ц цц ц xD

По темата ----- пак разбит, но този път не знам що не го приемам толкова тежко.. макар че наистина много ми пука за нея оО Нооо въпреки всичко мисля че има надежда. July morning-а ще покаже =]

Главата още ме боли...

Супер фен Аватара на kindergarden
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    К'во прайте бе форумци... Живи ли сте Ухх от кога не бях влизал тук оО Ц цц ц xD

По темата ----- пак разбит, но този път не знам що не го приемам толкова тежко.. макар че наистина много ми пука за нея оО Нооо въпреки всичко мисля че има надежда. July morning-а ще покаже =]
    There I was on a July morning
    Looking for love
    With the strength
    Of a new day dawning
    And the beautiful sun

Мега фен Аватара на babity
    Яко ми е.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от kindergarden
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes

There I was on a July morning
    Looking for love
    With the strength
    Of a new day dawning
    And the beautiful sun

Да да да... точно това си мислех и аз

сега ставам, а вече се чувствам уморен Трябва и да уча гаден, дълаг и тежък ден ще е днес
    My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...

Цитирай Първоначално написано от EndlessVoid
    сега ставам, а вече се чувствам уморен Трябва и да уча гаден, дълаг и тежък ден ще е днес
    +това,че ми е криво още от сутринта,нямам си на идея какво да правя ,апък не ми се сяда да уча ... няма с кой да отида на кафенце,кой го знае къде е ... изобщо...скапан ден
    Smile like you've never been hurt ! : ))

Fuck u for leaving me ...
    when I fucking needed u .

Нощем все още си мисля за теб..

Голям фен
    остана ми само да си напиша разказа,ако свърша навреме може да порешавам малко задачи преди да е дошъл с това класно си е цяло чудо че излизам за предните две класна си скъсах задника от учене,въпреки,че едното ми го отложиха,а за това не да седна да си науча ами само навънка ми се седи

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Трябва да уча.
    Но по-лошото е ,че ме е страх да не сме скарани.

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Ех, дано да стане.. ще полудея от радост!

"Only through struggle have I found rest
    with a piece of me taken away

I begin to understand..."

Времето ме кефи Остава само да завали и загърми и ще съм на седмото небе
    My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Филма снощи беше Н Е В Е Р О Я Т Е Н. Очаквах да е по-гаден от първия, като всяка втора част, ама ... първата ряпа да яде пред тая ;d Супер много се изкефих.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Ее супер съм .. Само това, че трябва да уча .................. Е, след малко ставам, почивка съм
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си