- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
Офф много ми е тъпо, страшно тъпо! Трябва да науча 30 програми по информатика, на които всеки ще бъде изпитан.. и трябва да ги знам перфектно, защото и без това положението с оценките ми не е розово. Иначе пак съм на диета (дано има резултат този път). И плюс това оня глупак не предприема нищо, само се прави на интересен. Общо взето скука..![]()
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
Понякога си мисля,че ценностната система на другите е ужасно различна от моята.Не мога да разбера защо всички около мен са толкова повърхтностни..
Толкова... объркана...
Определно сестра ми ми липсва. Определно искам да е тук, искам да й разкажа, да поговорим, да... го обсъдим.
А нея я няма...
Трябва време, а имам чувството, че то изтича...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Трябва да си намеря нещо за правене. Ще се побъркам! Мисля да почна да ходя на работа или на фитнес, или и аз не знам какво. Писна ми да си лягам уморена от собственото си отегчение. Искам емоции да ме морят, някаква активност, каквато и да е!
Имам чувството, че колкото и да се надявам нищо няма да се получи. Чудя се дали да не се откажа, но ще изчакам още малко... Кофти е![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...
мммм тя си има приятел... интересното е, че не ми стана гадно от тоя факт.. смисъл не много.. пак си изкарах яко, пак ше излизам... и по-странното - пак си намерих с кого да се задявам хахах...
и се чудя на всичките лапетии, дето се притестискат да кажат кво чувстват, след като тва е един живот и треа се живее! Айде ДЗЪН и да са и*е!
:@@@
един път няма ли да признае, че той е виновен![]()
The blood that binds us ..till death unites us
Не мога да мисля за нищо друго и не ме хваща сън, а утре ще ставам рано.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Крива още от сутринта ... Последно време съквартирантката ми много ме изнервя и се радвам, че след 2 дни ще се изнесе и ще остана цяло лято самааааа ... Сега трябва да се оправям, че ще ходя на кафенце с колежките и после малко задачки и хоп утре пак на работа ... Колко бързо минава почивката![]()
Добре съм..сега съм за 30 мин някъде на компа и после ще уча..майка ми като се прибере ще вляза да се къпя..понеже не мога да оставя брат ми да се гледа сам..рано му е..след това мисля да уча..че всеки ден през тази седмица ще ме изпитват или имаме класни и контролни и ...изобщо няма да излизам..трябва да се справя и да изкарам хубави оценки за срока и за годината..искам и стипендия да вземам,а да видим дали ще се получи..
пп: той иска пак да се съберем..![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
приближава се гадният изпит
а с него и денят на моята свобода![]()
![]()
само да мине захвърлям всичко и почвам да си клатя краката с чиста съвест
не че сега не го правя ама ми тежи някак си бездействието![]()
![]()
К'во прайте бе форумци... Живи ли стеУхх от кога не бях влизал тук оО Ц цц ц xD
По темата ----- пак разбит, но този път не знам що не го приемам толкова тежко.. макар че наистина много ми пука за нея оО Нооо въпреки всичко мисля че има надежда. July morning-а ще покаже![]()
=]
There I was on a July morningПървоначално написано от FromAutumToAshes
Looking for love
With the strength
Of a new day dawning
And the beautiful sun![]()
Яко ми е.![]()
Първоначално написано от kindergarden
Да да да... точно това си мислех и аз![]()
сега ставам, а вече се чувствам уморен
Трябва и да уча
![]()
гаден, дълаг и тежък ден ще е днес
![]()
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
+това,че ми е криво още от сутринта,нямам си на идея какво да правя ,апък не ми се сяда да уча ... няма с кой да отида на кафенце,кой го знае къде е ... изобщо...скапан денПървоначално написано от EndlessVoid
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
остана ми само да си напиша разказа,ако свърша навреме може да порешавам малко задачи преди да е дошълс това класно си е цяло чудо че излизам
за предните две класна си скъсах задника от учене,въпреки,че едното ми го отложиха,а за това не да седна да си науча ами само навънка ми се седи
![]()
![]()
Трябва да уча.
Но по-лошото е ,че ме е страх да не сме скарани.
Ех, дано да стане.. ще полудея от радост!![]()
"Only through struggle have I found rest
with a piece of me taken away
I begin to understand..."
Времето ме кефиОстава само да завали и загърми и ще съм на седмото небе
![]()
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
Филма снощи беше Н Е В Е Р О Я Т Е Н. Очаквах да е по-гаден от първия, като всяка втора част, ама ... първата ряпа да яде пред тая ;d Супер много се изкефих.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ее супер съм .. Само това, че трябва да уча .................. Е, след малко ставам, почивка съм![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!