- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
Това скапано време ми уби настроението и ми развали всички планове.И ми е толкова мързеливо,че ми идва да легна и да заспа пак.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Умирам от тъпотия. Знаех си аз, че трябваше да отида с майка до апартамента, тъкмо да видя как вървят нещата, ама на` сега ще си умирам от тъпотия вкъщи, заедно с лекарствата.![]()
Нещо ме е налегнал мързела...утре имам класна, но ще уча после...гладен съм обаче заради мързела, който споменах не ставам да си сготвя нещо. Трябва да чистя, да разходя кучето...неска нещо настроението ме е напуснало![]()
Супер съм, видях се с милото, не ми се сърди всичко е 6.Обожавам го бе еййй![]()
Адски ми е кривооооо и изнервено иии тъпооо и искам да изляза.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ех... все за нещо трябва да съм крив.....
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Засега съм супер..успях да си науча за контролното(още едно доказателство,че не ме мързи за нищо)...няма да излизам,но какво пък..не ме интересува..тъпата игра conquiztador пак не иска да зарежда и май довечера наистина ще пропусна турнира..![]()
![]()
Както и да е..![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
^^ Какво е станало бате?! (мечки)
По темата:Гадно ми е ... Утре имам изпит по практика ама май няма да отидаДостатъчно неприятни неща ми се случиха тия дни и ако ми се падне някоя гадна тема ще избухна и ще си го изкарам на някого
Е поне успях да измисля страхотен подарък за моя (но още е рано за него)
Еххх много го обичам това диванеРадвам се,че беше до мен в труден момент като онзи ... Ако не беше той сигурно все още щях да плача и да не ям,но благодарение на него вече съм спокойна и апетита ми се върна
Нямам търпение да си го видя довечера
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
е деба мързи ме бе ....
вече почнах да си съставям планове за края на учебната година
къносване в червено
ходене на козметик
ориенталски танци
и още куп други забавни нещица и промени![]()
нищо лично
Шефче - имаш една бира от мен по тоя повод
Иначе аз съм по добре. Даже йекстра![]()
Dr. Gregory House
ее,Иве,ще се научиш тибраво,браво за идеята за червена коса...от личен опит по-забавно е да си червен..
аз пък взех да се замислям за лещи-зелени по възможност ,но ще са за другата година сигурно...![]()
и аз си правя планове за края на учебната година-10 на 100 с моите хора ще пообиколим малко БГ не сме решили само къде точно ще ходим....от море се отказах нещо ми е писнало-все едно и също![]()
иначе може да мина малко на село -пък и вече си имам компания там няма да тъпея...
пф и учене за тея изпити естествено-тая ваканция няма да е хубавата почивка от миналата година и това си е![]()
те е яд моите очи са зелени![]()
иначе мда много ти завиждам за цвета на косата
![]()
![]()
тцтц до къде стигнахмеПървоначално написано от valdesbg
![]()
Ивелино - аз с шефа си приказвам за бизнес дела. Къде се набута в темите за разговор сега?
Янче - здрасти![]()
Dr. Gregory House
ааа виж го ти Ивелино
ба деба само аз съм си заслужила такъв груб тон![]()
Всичко, което съдържа бира е бизнес.
хайде да си говорим за бизнес тогаваПървоначално написано от w0sh
![]()
ще те черпя каса бира ако делнеш един акаунт![]()
![]()
Дай да чуем за чий акаунт става дума.
Шефа е неподкупенИвелинче - пак те секнаха.
Иначе Чавдаре... ония бири дето едно време ги имахме... кво ще кажеш да ги пренесем от неопределното минало към малко по конкретно настояще или близко бъдеще?
Dr. Gregory House
Надъхан съм. Да си призная често това съвсем ми излетя от главата.
Не бих казал, че имах кой знае колко свободно време след като си подпалих кухнята.
Ми супер тогава. Петък вечер как ти звучи?
Иначе ти си зает човек с доста бизнес ангажименти. Нормално е![]()
Dr. Gregory House