- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
ареее,алкохолици-пак почнахте сделки да поливате с алкохол....тц не предполагах,че сте подкупни модераторите-уж честни хора,а то...не било![]()
Иначе ако сме за бирата включвайте ме и мене-все ще извъртим далаверката в наша полза...въпреки,че каса бира за 3 ма човека е лееко -като за начало![]()
бтв ич не ти завиждам за очите и ако ще умра няма да е от яд...а за косата-моля,заповядай със завистта....ама да ти кажа по-добре не я каносвай-каната в повечето случаи по-вреди от боя![]()
Вече съм в сесия, така че всяка вечер ми е свободна :Д
Е ти си в сесия, ама аз съм бачкатор. И само петък вечер ми е свободнаПък може да вземеш/м още някой по принцип. Да е весело (:
Янче - модераторите имат по два рожденни дниПросто единия го знаят само определени хора.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Янче давай по една каса бира и ти и да подкупваме господина модераторще сме напълно властващи над него
![]()
после ще отидем при мачо да го напием и форумът ще е наш![]()
![]()
Той мачо на по-физически награди би се отдал.
Ааа я да ви питам аз вас мамини чавенца Ивето и Янчето - като завладеете форума(което няма да стане, щото Алекс е чоека който ви трябва, пък той... е женен, но все пак - мечтите са безплатни) какво аджеба ще го правите?
Dr. Gregory House
Алекс е по-душичка от мачоПървоначално написано от valdesbg
![]()
Абе.. лесно се отплесваш.. ей затова акцията ти "да присвоиш форума"(че и куп други) е обречена
Иначе... Алекс е скрита лимонка.
Dr. Gregory House
че земаш чушки и друг заразават.
Че зимаш пари ама през крива спагета
Земи 'апни малко млЕко с калций и банани![]()
Dr. Gregory House
А що бе - мен ми е весело. Ти кво се заоправдава не знам![]()
Dr. Gregory House
еее добре бе добре
айде стига спам в скъпия ти раздел за днес![]()
пфф Иве,много малки мечти душа...аз света ще превзема ти форума искаш-недей само ще ти късат нервите малките деца....ще се саднеш,ще станеш емо и после какво ще те правим-и червената коса и все ще зарежеш...
иначе за бирата аз викам ние да си я изпием-те модераторите да си се оправят....![]()
ок ако имам идване към София ще ти споделя и ще идем да се почерпим и да обсъдим плановете за превземането на Вселената![]()
Добре съмммИ ще ставам все по-добре мисля ,че . .
![]()
а така....сигнал дай ако идваш да пием по 1..Първоначално написано от kindergarden
иначе за да не е баш спам-притеснена,научих си темите но нямах време за задачите...ех,мързел съм итова е
Някой ми е разместил настройките на компютъра и си късам нервите от 5 часа вече.СмЕрт!
Че и по нищо не съм седнала да уча, пък утре сутринта няма да съм си вкъщи и... да. Или трябва да не спя тая вечер, или да си чакам двойката.![]()
Някво шибано ми е...
Чувствам се предадена и то от много близка приятелка, която ми беше като сестра, а се оказа, че е говорела зад гърба ми и е настройвала много хора срещу мен... Сега просто не знам как да обясня на всички, че тая е осрала мен, за да изглежда по-добре в очите на другите... Нямам думи просто...![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
офф, човърка ме нещо, а няма на кой да кажа..., и се чудя дали да пусна тема, ама хич не е любовно...
все тая, де
зле съм.
Малко съм раздразнена. Пак си кани гости без да ме пита дали ми е до събирания. Че да съм оправяла иска. Тея на някой друг.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Супер съммм ,ама супер много ми липсва милотооо ама утре ще го видя.