- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
Днес е първият ден от остатъка от живота ми.
И това ме прави някак си странно и безпричинно щастлива. Имам желание да пиша, да рисувам, да посвиря дори. Да направя нещо красиво, нещо ново и искрено. Толкова ми е добре.
Добре,спрямо предните няколко денаа
Сег аще си изпия кяфето и трябва да си направя пищовааа и съв готова:P
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
По - зле едва ли ще стане.
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Предчувствам, че днешния ден ще е... отвратителен.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Депресари!![]()
От сутринта денят ми потръгна добре. Да не споменавам пък колко съм яка след посещението във фризьорския салон.Тоя път не съм правила радикални промени като миналия път, обаче резултатът е...
Нях-нях.
Имам чувството, че не живея в реалността, странно е.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Хмм добре, защото мисля, че изпита ми мина добре + това си научих по френски супер лесно.
Но защо милото не ми отговаряяя искам да пишииии.И нз как ще чакам още 4 часа без него.
Мармаладкеее, днес в какъв цвят ще се лакираме?![]()
Иначе аз съм си айляк. Сутринта бях малко по - дейна. Ходих да си нахраня зайчовците и пиленцата и някак се заредих. Получих ценна информация за кандидатстването, но това хем ме обнадежди, хем засили агонията от чакането. На всичко отгоре другите резултати още не са излезнали и цялата ситуация малко ме изнервя. Мразя да чакам! Трябва да си харесам филмче за довечера.
Изморена съм, спи ми се, мразя даскалото.
Чувствам се страхотно.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Ужасно.
Напрегната съм, уморена съм, бясна съм..
Чувствам се добре, след вчера... леле, цял ден прекарахме в парка и почвам да си мисля, че я харесвам. :о
странно, изплашено, неговите приятели са го отблъснали.Искам да знам причината![]()
някак си мързеливо и във същото време адски некомфортно заради този стомах /подут е ужасно/.. искам да спрат да ме наричат бременна![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
мм.. може да се каже,че съм добре .
Oh how I wish to go down with the sun... sleeping,weeping ... with YOU !
Аве трима музикантиии![]()
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Уфф,трябва да уча по Биология,защо ли поисках да ме изпита,ЗАЩОО !
Всичко се в - р - ъ - щ - а !
Summer jam, arlight![]()
искам ваканцията .. ASAP!
Всичко се в - р - ъ - щ - а !
Summer jam, arlight![]()
искам ваканцията .. ASAP!
добър ден в делови план,в личен провал...
имам 2-6ци на последните изпитвания
иначе забелязвам ,че хората нещо в наши дни стават все по-невъзпитани..или просто думи като Благодаря трайно са зачеркнати от речника им.....ех,накъде ни отива възпитанието-все пак на никой не сме задължени да правим услуги....поне 1 благодаря заслужаваме ако не друго![]()
Объркана,тъжна,отегчена,за ислена,мързелива ...
Все приятни работи!![]()
Не особено добре. Леко безразлично... Затишие пред буря.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Странно... май съм добре...
И някак искам да видя на лента предстоящите няколко дни, защото... сякаш съм в застой, не знам... искам да види какво ще се случи, имам лошо предчувствие...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
гадно, гаднооо, много гадно, след днескашните гадни оценки и очакващите ме утре гадно класно и гадно контролно, може би и гадно изпитване, а тоя гадния мързел не ме пуска
абе тая седмица ще е гадна