.
Затворена тема
Страница 49 от 72 ПървиПърви ... 3945464748495051525359 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 201 до 1 225 от общо 1797
    Ягодки със захар и кисело мляко! <333

След малко ще си къпя косата и после ще залягам над учебниците, 'щото мамата си е ебало, особено тая седмица. Пък от 20.06 'ептен ще омажа положението, ама нека не се стресирам излишно.

А днес споменах ли колко прекрасни са нашите? Май не. Е, прекрасни са!

Супер фен Аватара на kindergarden
    не мога да повярвам,че ме нарисува наистина O_O олеле

Мега фен Аватара на Sisito941
    Еми уж добре..мързеше ме да си науча по история...а може би утре ще ме изпита..имам 4 по микро,понеже не исках да ме изпитва още.. Утре трябва да бягам 300 метра по физическо..как го мразя това...
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Временно ми е зле.

Всичко се проваля ...
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Супер фен
    И к'во.. отидох до Бургас специално заради нея, и к'во ? Не ми обели и думичка... Яката работа ^^

Бях необвързана, щастлива и безгрижна...
    Ся съм необвързана и бясна !!!

1. Една от даскалките ми е дебил!! Ще вдигна целия свят на крак, ама ще си извоювам моето !! Иначе съм сериозно загазила !!
    2. Даже вече няма кво да кажа и на кого да кажа. Станала съм такъв социопат !!
    3. Защо всички ми повтарят, че ме грее ?! Не ме грее !! Не искам да ме грее. Не искам пак да се връщам към болката. А той може да ми донесе само това... Болка! Всичко свърши преди доста време... преди почти три месеца и няма връщане назад...
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Йеп .. знаех си ...
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на babity
    Супер мързеливо ми е, а трябва да се лакирам. Утре трябва да изглеждам перфектно!

Мега фен Аватара на xoxi
    Чувствам се жадна, което ме подсеща, че трябва да си допълня чашата с нещо освежаващо.
    Иначе не знам как съм. Днес ми беше такъв хубав ден (като изключим непоносимото слънце и зАдуха), но разбира се, все ще се намери някой простодушен човечец, който да ти скапе цялото настроение. Е в моя случай бяха двама, но то си е същото. Благодаря.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Не спирам да чувствам онова "щрак", което ми трябваше.
    Щастлива съм.

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Ъмм.. адски изморена и ей сега се тръшкам в леглото
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    И аз нз как.Дано утре не ни викат пак при директорката,но конското от класната трябва да го изтърпя някак си.Оф....шибан ден като цяло..
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мм.. нещо ми е леко сдухано от следобяд.. надявам се до утре да ми е по добре ..

Ако малкият лигльо си мисли, че много ми пука к'ви ги мисли и за к'ва ме смята... Ще има да чака.
    Утре имам контролна по английски, а как не ми се учи. Може би сутринта ще погледна нещо... може би.
    Днес - ммм, бялото страшно му отива. И с тези сини очи <333 И май си падал по мен Дано. 'Щото с всеки ден хлътваме все повече и повече и...
    Ама малко кофти работата.. Даже много, ако имаме предвид страничните фактори.

'Бахти, много ще съм радостна, ако утре не ме цепи главата/не ми се повръща/нямам сенки под очите. Такъв миш-маш съм, че направо ще ходя да се тръшвам в кревата. Утре ще трябва обаче да стана по-рано(тоя път наистЕна), че да си изкъпя косата и да си донауча, че ми остана някъв мат'рял.

пфу пак ще спя 4 часа.. само да свърши месеца и ще ходя да си направя едни изследвания дали не съм си направил нещо ;/

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Сутринта ми започва зареждащо с музичка ... Сега още малко ще мързелувам и ще седна да порешавам задачки, че изпита е в събота ... Последния за сесията ... И после 2 ликвидациики и хоп
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    всичко се развива мноо добре, харесва ми... като се замисля засега приятелство ме устройва горе-долу... докато свърши тъпото даскало, че... откак реших с момичета да се занимавам, две 2ки имам (не че зависи от тях де, ползвам ги за оправдание) иначе не се знае като излизам с нея, колко ше издържа без да я целуна... евентуално.. щото знам, че има нещо повече в исканията и на двама ни... нещо повече от приятелство. И ако я вземат на раота пък.. мноо ше се радвам

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    пф тъпо...имам 13 листа с задачи от урока,а не мога и 1 да реша.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Как ми се спиии -.-" И как не прочетох нищо по английски Не че не си знаехме, де.
    Моля се днес да вали, няма да караме физическо. Един час по-малко.
    Иначе залагам на... хм.. сиво днес. А дали ще позная?

Боли ме гърлото...и ме чака цял ден учене на теми...Чувствам как ще си извадя щоколадовата торта от хладилника и ще си пусна филм
    Brevior saltare cum deformibus viris est vita

Ужасно време и съм в ужасно настроение и постоянно мисля за това .. незнам пфф .. ужасен ден ще е трябва да намеря да се разсея с нещо.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Отново успявам да видя красотата дори във най - малките детайли.

Прекрасно е. Дано не ме напуска скоро това чувство.

Град
    Монтана
    Притесненнннн...ще ме изпитват върху целия учебник по логика и по биология

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си