- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
Ягодки със захар и кисело мляко! <333
След малко ще си къпя косата и после ще залягам над учебниците, 'щото мамата си е ебало, особено тая седмица. Пък от 20.06 'ептен ще омажа положението, ама нека не се стресирам излишно.![]()
А днес споменах ли колко прекрасни са нашите? Май не. Е, прекрасни са!![]()
не мога да повярвам,че ме нарисува наистина O_O олеле![]()
![]()
Еми уж добре..мързеше ме да си науча по история...а може би утре ще ме изпита..имам 4 по микро,понеже не исках да ме изпитва още..Утре трябва да бягам 300 метра по физическо..как го мразя това...
![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Всичко се проваля ...
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
И к'во.. отидох до Бургас специално заради нея, и к'во ? Не ми обели и думичка... Яката работа ^^
Бях необвързана, щастлива и безгрижна...
Ся съм необвързана и бясна !!!![]()
1. Една от даскалките ми е дебил!! Ще вдигна целия свят на крак, ама ще си извоювам моето !! Иначе съм сериозно загазила !!
2. Даже вече няма кво да кажа и на кого да кажа. Станала съм такъв социопат !!![]()
3. Защо всички ми повтарят, че ме грее ?! Не ме грее !! Не искам да ме грее. Не искам пак да се връщам към болката. А той може да ми донесе само това... Болка! Всичко свърши преди доста време... преди почти три месеца и няма връщане назад...![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Йеп .. знаех си ...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Супер мързеливо ми е, а трябва да се лакирам. Утре трябва да изглеждам перфектно!
Чувствам се жадна, което ме подсеща, че трябва да си допълня чашата с нещо освежаващо.
Иначе не знам как съм. Днес ми беше такъв хубав ден (като изключим непоносимото слънце и зАдуха), но разбира се, все ще се намери някой простодушен човечец, който да ти скапе цялото настроение. Е в моя случай бяха двама, но то си е същото. Благодаря.
И спря да се върти за миг земята..
Не спирам да чувствам онова "щрак", което ми трябваше.
Щастлива съм.
![]()
Ъмм.. адски изморена и ей сега се тръшкам в леглото![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
И аз нз как.Дано утре не ни викат пак при директорката,но конското от класната трябва да го изтърпя някак си.Оф....шибан ден като цяло..![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Мм.. нещо ми е леко сдухано от следобяд.. надявам се до утре да ми е по добре ..![]()
Ако малкият лигльо си мисли, че много ми пука к'ви ги мисли и за к'ва ме смята...Ще има да чака.
![]()
Утре имам контролна по английски, а как не ми се учи. Може би сутринта ще погледна нещо... може би.![]()
Днес - ммм, бялото страшно му отива.И с тези сини очи <333 И май си падал по мен
Дано.
'Щото с всеки ден хлътваме все повече и повече и...
Ама малко кофти работата.. Даже много, ако имаме предвид страничните фактори.![]()
'Бахти, много ще съм радостна, ако утре не ме цепи главата/не ми се повръща/нямам сенки под очите. Такъв миш-маш съм, че направо ще ходя да се тръшвам в кревата. Утре ще трябва обаче да стана по-рано(тоя път наистЕна), че да си изкъпя косата и да си донауча, че ми остана някъв мат'рял.
пфу пак ще спя 4 часа.. само да свърши месеца и ще ходя да си направя едни изследвания дали не съм си направил нещо ;/
всичко се развива мноо добре, харесва ми... като се замисля засега приятелство ме устройва горе-долу... докато свърши тъпото даскало, че... откак реших с момичета да се занимавам, две 2ки имам(не че зависи от тях де, ползвам ги за оправдание)
иначе не се знае като излизам с нея, колко ше издържа без да я целуна... евентуално.. щото знам, че има нещо повече в исканията и на двама ни... нещо повече от приятелство. И ако я вземат на раота пък.. мноо ше се радвам
![]()
пф тъпо...имам 13 листа с задачи от урока,а не мога и 1 да реша.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Как ми се спиии -.-" И как не прочетох нищо по английскиНе че не си знаехме, де.
Моля се днес да вали, няма да караме физическо.Един час по-малко.
Иначе залагам на... хм.. сиво днес. А дали ще позная?![]()
Боли ме гърлото...и ме чака цял ден учене на теми...Чувствам как ще си извадя щоколадовата торта от хладилника и ще си пусна филм![]()
Brevior saltare cum deformibus viris est vita
Ужасно време и съм в ужасно настроение и постоянно мисля за това .. незнам пфф .. ужасен ден ще е трябва да намеря да се разсея с нещо.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Отново успявам да видя красотата дори във най - малките детайли.
Прекрасно е. Дано не ме напуска скоро това чувство.
Притесненнннн...ще ме изпитват върху целия учебник по логика и по биология![]()