- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
Бе добре съм, добре че е Светланка![]()
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Супер много ме нарани това ,което онова момиче каза.Без да го мисли, но все пак го казва... мразя такива хора.Лицемерни....обаче от утре ще види другият ми крайлошият
Иначе се радвам, че милото хареса снимката![]()
изморенаа
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Гледам празното легло и ми става кофти.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Първоначално написано от Assshley
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
Спи ми се, смятам да си лягам...
Иначе днес... тъпо контролно, шестото ми чувство бе забатачено някъде из вселената и предположенията ми бяха крайно погрешни, освен това не беше сиво, а жълто/оранжево ии ... малко съм разочарована. Не знам, дано утре да стане нещо яко, че вече ми е адски тъпо на даскало и не знам и аз защо ходя.![]()
Очите ми са компот. Ослушах се тука за нещо забавно, ама... няма.
Спи ми се, но не ми се ляга сама в голямото легло... Искам поне да го чуя преди да заспя.
Имам чувството, че очите ми са като махало на часовникотивам да спя
![]()
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
От утре ще си джиткаме без униформи в даскало.Добре съм.
добре се чувствам, сменям плейлиста на мп3 плеъра и си лягам... утре сигурно ше си денся на даскало, без значение дали ме гледат 2,3 или 50 човеказатова ми трябва енергия, затова ми трябва сън.. затова лягам!
Разбита на хиляди парченца, за 2 часа снощи света ми се разруши. Не съм спала цяла вечер, нещо ме стяга и боли, и това е сърцето. Радвам се че поне му писах сутринта и той дори ми звънна, и се държеше все едно продължаваме напред. Но мен ме боли при мисълта че при следващата ни среща след 2 дни ще продължим този тежък и така болезнен за мен разговор. Като се погледна отстрани и не мога да се позная, държа се като влюбена глупачка, която иска да бъде наранявана, но просто не мога да го изгубя .... Егати деня дето ще е днес, и сега трябва да се надигна от леглото и да се оправям за работа....
LofYou - разумът ни дава отговорите, които ни трябват за да решим проблемите си, а сърцето - отговорите които искаме за да решим проблемите си.
Обикновено двете не съвпадат - избери си кое искаш следваш и давай. Никой не е казал че ще е лесно.
Ако беше така - отдавна щеше да си направила необходимото.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Дано да е хубав ден, с тая класна не знам дали е възможно, но все пак...Никъде не ми се ходи, а трябва...
същотоПървоначално написано от Monstre
btw някъде ще ви водят или ...![]()
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
Ужасно .. насъбрали са се толкова много неща в мен,че имам чувството,че ще избухна.![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Относително добре.Искам вече да идва края на месеца да си го видя вече.2 месеца без него!![]()
И аз си имам предел... да видим колко е.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Засега съм добре,оформиха ме по информатика и и информационни-5..Чакам с нетърпение да дойде утре да си получа контролните по биология и по логика..
:P След малко приятелката ми ще идва..да видим какво ще стане с нашата си работа..утре класно по литература..направо..и след малко сядам да уча,преди да е дошла..
![]()
![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Снощи и двамата оплескахме всичко. Просто... писано ни е да сме заедно, но чисто физически няма начин това да се случи. Трябваше да престана с Мишето още преди да срещна Мъррр. Той, че е странен, странен е, ама аз защо ги правя тия дивотии? И защо, по дяволите, още се бавят шибаните резултати?![]()
мразя да няма кафе... сега пия някво тъпо 3в1... а отдавна му мина времето на ефективността... сигурно преди половин година... офф, ся почвам да ги мисля разни... няма нищо дето да ме разлигави и почвам да се садвам... песимиста в мене се обажда, а може би реалист, не знам... ае тъпанарщина
Леко демотивирана. Точно сега ли трябваше. Защо не ми е нервно и притеснено? Сигурно ще ме хване утре преди изпита. Мамка му и мързел!