- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
Хмм радвам се, че го видях, не се радвам за изпита ,който имах ,защото нз май не мина добре.
И не се радвам, защото сега не ми пише ,а искам да чуя нещо от него.
Зле.
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
шибано.....
Чакам! Чакам с нетърпение да дойде петъка! Петък, петък, петък!!! И съм добре.
От две години се страхувам от едно обаждане. Днес беше лошият ден в който го получих. Как да се чувствам?
И спря да се върти за миг земята..
Дано довечера да ми дадат колата.
Той явно иска чувството за вина да ме съсипе,иска да хване сърцето ми и да го разкъса на пърченца бавно и мъчително и успява .. Искам го обратно .. Мислех си,че ми е добре,но не е така.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
+...Първоначално написано от Assshley
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
Добре съм ,обаче ме е яд ,че направих само една грешка в това ,което му казах.. Но няма нищо. Иии ми липсва.
оправихме се, поне доколкото може. още 3 дни останаха до изпита и след това каква почивка ще си направя![]()
Тъпо ми е, гадно ми е, шибано... Въобще, happy от всякъдеИскам почивка, вече изпушвам
![]()
Днеска може би направих голяма грешка..за пръв път се направих, че се съгласявам за нещо за което ама грам не съм съгласна. Преглътнах чувствата си и помислих първо за него, което никак не е лошо но просто незнам това изобщо не съм аз. И ако това нещо се повтори още веднъж сякаш всичко ще рухне.. дори незнам как мога да мисля, че нещата могат да са както преди.. Дано всичко се оправи, но се чуствам някак затворено самотна..
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Хммм на милото якето му е в нас![]()
Тая вечер ако не дойде да си го вземе ще го оставя до мен да ми мирише на него
Балък :Д как го забраихмее уее :Д
аййй обичам го.Дано ми пише по-бързо, че искам да спя.
щастлива съм, няма причина за това,
обаче съм и объркана..
не знам да се радвам ли за него
или .. агр, ами ако се промени всичко?!
ах..
// Сссссссссс![]()
![]()
Първоначално написано от givemereasontolive
Постъпи грешно... с правилното момиче.
хахухахуаху йесс :Д якето му остава в мен до събота :Д хаха :Д
Постепенно стигам до правилния отговор![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
оооооо дали не бяхме на Пайнер а?!![]()
![]()
суупер доброто беше..
.. твоя поглед е олеееле майко ..![]()
![]()
Деа колко съм тъп
и колко са тъпи хората.
И аз, и те - мно' зле.
имах супер тъп ден и като се чухме с нея иии... всичко се оправивърна ми усмивката на лицето тва момиче! Имам добро предчувствие.. дано да е правилно
![]()
Чувствам се...весело![]()
Днес е някак си хубав ден...![]()
This is my fight, everyone's got one !
Засега съм доволна от себе си. Чувствам, че съм се справила добре. Дали е така ще разбера след 2 часа. Още ден и половина и ще си го гушна. Толкова ми липсва.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote