- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
бивамм....трябва да уча малко![]()
ама може и да не
Искамм Съботаааааааааааааааааа вече![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Още се чувствам ужасно заради снощи.Не можах да се успокоя един час след това обаче пък май имаше някакъв ефект.. поне се надявам.Ще продължавам да се опитвам докато не склони,което ще е трудно,но ще направя всичко възможно.Иначе ще е поредния тъп ден пълен с празни работи .. ;// Направо не може да ми е толкова убито ..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Още ме боли, и то най-вече защото не знам дали сега сме заедно или не, говорим по телефона както преди и сега 1 седмица няма да го видя, не искам да го губя... Иначе деня ще е лудница след 1 час тръгвам за летището да посрещна кака ми, която не сам виждала 6 години .... Нямам търппение да я прегърнаааа![]()
![]()
![]()
Щастлива съм. Резултатът е много добър и съм изключително доволна от себе си. Сега ще се отдам на заслужена почивка.![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Бясна, щот се скарах с шефа и сега немога да си намеря работа.
след тея новини мн "приятно"![]()
![]()
![]()
Бях добре, но сега малко ми се развали настроението.Но карай.
Разболявам се нещо. Гърлото ми е off. Снощи бях на рожден ден. Сефте да ида на бар и да не пия. "Събитието" не беше нищо особено, обаченещо ми прищрака и си изясних много неща със себе си. Обаче сега не мога да дишам и...дано не умра.![]()
Оправихме се и съм ок.Дано Елиф ми отговори по-скоро.Иии искам мама да се прибере.Баси скуката заклевам се. :С
айде да минава и утре, майка му! Да иде събота ^^
Първоначално написано от Tempest
В събота вечерта с моя заминаваме за СофияНямам търпение да се видя с бати
Аууу направо ще лудна от кеф.
П.П.Бате к'во те чака ако знаеш![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
изпитът ми наближава
все повече ме гложди чувството,че няма да го взема
гледам да се успокоя,че като мине,вече почвам да си живея живота
а докато мине любовния ми живот е в застой...още не мога да се нарадвам на портрета си
и айде един поздрав
[vbox7]http://vbox7.com/play:d61997e0[/vbox7]![]()
супер сдухано ми е...за кво се сърди и той незнам ще ходя довечера при него ...![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Друг път по-отрано ще се ориентирам какво искам в крайна сметка.Проклетият хаос в главата ми отново обърка всичко.Наясно съм,че не си изиграх добре картите и сега ще си понасям последствията...да се надявам поне,че накрая,най-най-накрая всичко ще бъде наред...поне замалко![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Хмм скучно ми е
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
лошото е, когато те овътрят... и на всичкото отгоре капо! Тогава вече е кофти!Първоначално написано от Glamour92
Аз съм гладен... ии чакам събота да дойде, че ми писна вече с тва даскало.. а и ше се видя с нея ^^
Преди всичко... гладнакакто обикновено
Два типа хора мразя - арогантни и лицемерни. Тя е и двете и някой ден просто ще си го получи![]()
Иначе вчера... първото междучасие![]()
Но днес...![]()
Чакам с нетърпение да дойде уикенда... Ще си карам колелото, ще се пека и ще уча по география, щото ми предстои the last fight по тоя предметТва и логиката и съм готова за тая учебна година
![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
настроението ми се оправи![]()
![]()
![]()
е малко ми е гадно заради нея,но няма да се товаря аз заради нейните грешки![]()
Зле зле и пак зле.И ми е скучно.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Супер кофти. Надявам се да стане поне нещо малко, но има толкова много, които може да избере. Питам се "защо мен" и има ли смисъл да се опитвам ако знам, че накрая пак ще ми бъде супер гадно
![]()
![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Пфф супер тъпо.Липсва ми майка ми![]()
не мога повече така
![]()
Адски мотивирана. Намислила съм си нещо и искам да стане перфектно.
Забравям нещо. Имах нещо на ум, нещо интересно и забавно... и го забравих. Много ме е яд. Сега ще ме човърка цяла вечер...
Иначе съм си щастлива![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote