- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
Добре съм,ся се прибрах,направих си салатката и ще гледам филм.Олеле,колко много го искам,но знам,че не бива.......![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Как можах да проспя целия ден!!!!![]()
Ама иначе съм си добре![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Скубя си веждите и размишлявам над това как винаги успявам сама да си проваля плановете. За първи път в съзнателния ми живот не ми се слуша музика. Искам да се наспя и да гледам телевизия целия ден, но неееееееее - трябва да напиша тъпите материали за вестника, иначе Мончи ще ме застреля в понеделник. И тая география...![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
супер съм![]()
Сънено ми е още, преди около час-два станах.![]()
Плановете за днес са:
1) ще гледам "Джейн" и ще се тъпча с череши
2) после ще отида да подремна![]()
3) ще си направя дневната доза упражнения за деня, че даже може и да я поувелича
4) ще гледам някой хубав филм
5) евентуално ще си прегледам нещата по литература
Нататък ще видим.Днес ще е един напълно лентяйски ден.
Последна глътка въздух, че от утре вече няма да мога да си позволявам и за минута да почивам.
Навънка е много топло, направо човек може да покяса. Сега съм се изглегнала на студеничко, гледам Gumus и се натъпках с черешиМного ме боли главата и исках да си легна но май няма да стане, ще трябва да изчистя на зайчето, мисля да разчистя из къщи и ми се чете книга.. Имах нужда да си поговоря малко с него но както и да е... Сигурно ще трябва да свикна..
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Чувствам се като в някаква голяма печка. Ужасно топло е.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
УжасноооооПървоначално написано от Jumbie483
Искам да се поразхлади
Толкова се изнервам в тея жеги...
![]()
Едва ли трябва да питам къде е..
стой пред телевизора, гледайки световното![]()
лигльо, ще го измъкна от тях!![]()
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
ааа,как да съм-оправихме си отношенията...после на 2 кафета още да видя и другите приятели и малко на пазар....взех си страхотния панталон и сандали-пфф ще се уча на ток да ходя-невероятно за мен просто![]()
ииии сега съм супер положително заредена-всички негативизми от мналата седмица изчезната тотално![]()
Нещо много ме мързи. И тъпия влак има закъснение. Ще си дойде чак след 2 часа.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
awful...
пресрещнах си ръката и ме боли от 2 дена нон-стоп
и на всичкото отгоре момичето което харесвам тръгна с друг
напрао супер
madafaka
Ако имаше начин да спра чувствата си за известно време .. бих го направила. Бих ги взела и бих ги заключила в една кутия, за да не трябва никой да се съобразява с тях.![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Добре, но уморена.утре на плажче, с моя мъж![]()
Колко съм добрааа !! Приключих с тъпото интервю !!![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
утре ми е спийкинга...тряа да го взема мамка му...не трябва да се спичам![]()
Утре ще го видя .. страх ме е ;/
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Много сладко ми се оплези днес,непрекъснато той ми е в главата.....ще полудея,знам,че всичко е невъзможно!!
![]()
Hmm наядох се вкусно, утре ще сме на басейнче с милото.Ахх така ми липсва не ми се чака до утреее <3
Банята е страхотнааНевероятна е станала, страшно ми допада, нямам търпение да видя какъв ще е и останалия резултат. Още две седмици да издържа и се местя, йей
![]()
Днес като цяло е добър ден, щом успях да убедя двете даскалки да ме изпитат за по-висока оценка, а и те се навиха без особена съпротива; ако не беше жегата всичко щеше да е по-хубаво, ама нищо ^^ Утре на курс.. гадно, ама ще ида с роклята, и без т'ва го дават пак ненормално горещо![]()
утре,ако е топло,като днес ще ходя на плаж![]()
Нещо подобно и при мен.Щеше да ми е къде къде по-добре без тях и нямаше да хабя толкова нерви ..Първоначално написано от FancyGirl
Иначе за пореден ден се чувствам ужасно,случват ми се само глупости .. всичко е обърнато надолу с главата и не виждам подобрение,а така се надявам .. Но всичко е все едно не съществувам.. Поне утре ще се ходи на плаж.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!