- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
изгорях малкоразбрах че не разбирам от футбол
еее какво пък
![]()
няма да успея да се приготвя до 5,даже ще е цяло чудо ако ми се излиза точно в 5![]()
Ами страхотно се чувствам..навън е баси и времето..
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Добре.Тия простотии по гео ми вземат дшата просто,ама още малко..Инъче сега пия кафе и после ще се боядисвам.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Не много добре .... В понеделник имам класна по математика и гадно контролно по геодезия![]()
--------------------------------------------------------
Чувствам се .. кофти. Болна съм, баш посред "лято". Това само аз мога да го направя...Края на учебната година се вижда, а аз съм .. зле.. до такава степен, че просто ми става лошо..
От друга страна се чувствам влюбена. Но не пак, а отново![]()
Ох щастливааа .. ЩАСТЛИВАААААААААА!![]()
Дай Боже всичко да е наред за напред.
Сега ще се оправям и ще излизам да обикалям по жегата.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
ръката още ме боли, топло ми е
все още малко ме боли като се сетя че няма да я имам
но поне годината почти свърши и няма да има нужда да съм свидетел
madafaka
Pff странен ден е.... нз . И сега супер ми е гадно, защото майка ми трябва да ме уважава,а не го прави... относно моите избори..![]()
От 16:30 се опитвам да си оправя багажа,но без успех ... А почти не нося дрехиНаправо ще лудна ... Мислех си,че до 20:30 няма да има к'во да правя,а к'во се оказа - няма да ми стигне времето
Е нищо,ще се видя с другите по-късно
Нямам търпение да се видя с моя,но има още около 2 часа до тогава![]()
...
Хах очакват ме няколко много шантави дни![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Малко съм изгоряла съвсем леко..добре ми са отрази деня,събирам сили за Понеделника от сега![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Страхотно !!! Беше страхотна вечер навън..сега тук на компа малко и после ще вдим какво ще правя..видях го..усмихваше се все едно нищо не е станало..![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Боли ме корема, яд ме е, че ядох, радвам се на това, което прочетох, но кой знае какво ще отговори Кемал само и само, за да не го направим..
амии .. суперр !! ;дд
Денят ми мина страхон . Забавлявах се с приятели , разходих се , починах си и най-важното , което е момчето в което съм влюбена ме заговори![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No Soul
тъпо. и ме заболе главата от тия вувузели.
the sky is the limit.
Добре съм,щастлива съм.Утре се очертава плажче ще го замъкна и него с мен хаха ..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Спи ми се и ми е тъпо.Оф няма ли най-сетне да излезе от мислите,сънищата и мечтите ми?!
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ако можех, бих се убила с камъни.
Нещо не ми идват идеи за пустото есе. Не знам как очакват на такива сухарски теми смислени работи да се напишат.![]()
Още 1 час и милото идва.Нищо няма да му казвам за т'ва... макар че ми е гадно и ми тежиНо той е инат.
аа, екстра... пих бира къде 6-7ч, а още ме върти дге... ии слушам дъбстепец.. да е весело, е ткоа... сешисе? Аа, пияна раота
Отново самотна.. незнам какво стана напоследък.. боли ме постоянно. Толкова ми беше хубаво днес, да си го целувам, да го храня с пица, да го гушкам.. просто ми беше прекрасно. Докато не дойде отново момента в който се скарахме заради чужди хора, нямам сили повече да се справям с тези неща. Незнам коя съм, но това определено не съм аз.. Обичам го толкова много, просто до болка.. но това е много трудно за мен, да се справям с тези неща, опитвам се да правя всичко, да му угодя, да го правя щастлив, да не стават гафове.. но накрая винаги съм виновна за всичко в тази връзка.. Вече дори ми е трудно да споделям с него, трудно ми е да споделям дори и дреболиите от които се вълнувам. Като страх от това да не ме упрекна за нещо. Като че ли затворих една врата между чувствата ми и всичко останало. Опитвам се да му обесня как стоят нещата през моите очи, как ги разбирам аз.. но просто ме пракъсва и ми убива всякакво желание .. Винаги съм виновна, винаги съм лошата, винаги съм тази която наранява и никога не е наранена. Просто никой не идва да попита "Как си?" или "Ти как се чувстваш след тези неща?", няма такова нещо всичко е едно и също слушам как се чувства той, какво съм направила аз, каква ми е грешката, как трябва да се поправя.. сякаш съм някаква неудачница която няма глава на раменете си.. Просто гледам винаги да прекараме времето си заедно когато мога, дори и да не мога..да го изненадам прияно с някакви дребни но супер важни неща, които знам, че ще му харесат...просто сякаш всичко винаги се забравя или изобщо не се помни. Просто всичко е толкова нечестно..
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
е нема що, то вече не ми се спи, а след малко трябва да ставам да решавам задачи по математика, че не ми се остава на поправителен :/
the sky is the limit.