- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
Доволна съм, че се оказах права. Ммда, не обичам да се оказва, че греша...
Странно ми е, живота ми тече тези дни сякаш безцелно. Имам чувството, че нещата с приятеля ми не вървят на добре. От работата не ми се обаждат да ходя, и аз си кисна в София чакайки. И ако имат късмета да не ми се обадят до сряда си отивам малко в нас. Сесията ми свъши, до ликвидациите имам 2 седмици, а аз няма нито с кого да изляза да се поразтуша нито нищо. Якото киснене и гледане в точка ще е днес![]()
Добре съм.След около 15 минути възнамерявам да събудя дрисльото и да го карам с мен на плаж.Да не се е прибирал късно снощи ПАК.Довечера мойта шматка ще се върне и ще откачаме по улиците.
Ама като се сетя,че преди това май трябва да седна да поуча малко ии направо .. ;х
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Не мога да определя как се чувствам точно.
Яд ме е на тъпите мухли в тоя малък град и не може да ми мине от снощи. Мам*а му, ако в момента видя някоя от всичките дето са се събрали мога да й счупя главата. Както казах снощо: Баси манастирските джапанки нафукани. Какви пикли бЕха миналата година и какви станАха сега. Пффф, да ходят да се скрият там от където ги измъкнаха комплиментите на някои глупави момчета.
От друга страна ми е хубаво, че с моето момче нещата отиват в добра посока. Дано не се сдърпаме пак, че не мога повече. Искам само да му давам любов и да взимам от неговата. Да го целувам, а той да ми го връща тъпкано. Толкова много го обичам! <3
Чакам да стане време да се изчипкам и да потеглям. Маникюра ми се развалиДано да нямам проблеми с колата днес, че пак има части за смяна.
Добре съм..вчера беше супер яко навън..ще видя...може и днес да отида там..ама първо трябва да отида на гости в бившия ми,понеже майка му искала да й помагам за нещо..![]()
:P
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Брутална история стана днес с кака ми Зори
Ама той и нейния е един шемет
Супер си изкарахме потормозих ги малко, утре пак. Много ми е готино и яко
Каке ако сбараш нет отнякъде - внимавай какво ще пишеш :Р Че за утре съм намислил жесток план (:
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
чувствам се объркана .. много ..
не знам кфо да правя,кфо да очаквам .. ма не ми пука кой кфо мисли за мене ..
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
обожавам го<3
искаше ми се и той да можеше да дойде, ама ..
пропуснах басейн![]()
Телефона му паак е изключен..и ще ми мрънка пак че искал да сме повече време заедно . .е как да стане ??
![]()
Няма вечна любов моето момичеПървоначално написано от FancyGirl
Вземете се разделете за малко дайте си време.Не е работата на единия да му е ок а другия да се чувства така както описваш ти.А и да ти кажа честно това да се делите на жертви и виновни не е особено добре.В една връзка сте 2-ма и трябва 2-мата да се справяте и подкрепяте а не като стане нещо единия да мрънка наранено а другия да се чуди как да поправи нещо за което може би не е виновен
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Faces Много точно описа всичко това, защото точно това си мисля всеки път когато се заядем. Просто толкова време не мога да хвърля на вятъра и дори да се разделим за малко, както ти каза, след това ако се съберем нищо няма да е същото. Знам че ме обича, знам че го обичам ... но както казах аз вече дори немога да споделям и той започна да го усеща. Единственото за което се надявам е да усети какво става, докато не е станало прекалено късно... Благодаря, че прочете всичко което написах.![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Обожавам го ! Обожавам всяка една част от него .. уф ;///
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
мале кви луди съниша сънувах![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Бях навън с милото вчера до 3 часа вечерта след това веднага съм заспала, но днеска рано рано братчето ми ме събудиОт 11:30 до сега съм учила за утрешният изпит по икономика.И си направих съвсем малък пищов за 1но единствено упражнение ... дано не ме хванат.Много ме е страх.,
И сега най-сетне ще се отдам на почивкаа <3
Знаех си,че ще прави мизерии в Сл.Бряг,пределно ясно ми беше,че сиг ще се ебе с някоя,правилно постъпих,като се разделих с него,преди да замине,учудвам се,че ме потърси,да видим,кво ще стане той като се прибере![]()
Май трябваше да отида днеска на плаж,ама и добре си поспах,оле утре Биология![]()
Чувствам се добре,но не знам какво да очаквам от него вече.Вчера така ме изненада и шокира едновременно с едно негово изказване.Дано тази вечер всичко мине хубаво и да не се караме за глупости(като снощи),макар че си беше смешно,а после аз не съм разбирала от майтап![]()
Искам да го бия...значи съм добре..![]()
![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
супер щото разбрах че приятелят ми не е в кома.и е жив
Изкъпан, избръснат![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
той е странени въпреки всичко каквото и да каже или направи няма да се изненадам...А следващия път просто ще послушам разума си като всеки нормален и умен човек.Мдаа...
![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Много странно се чувствам. Днес видях първата си детска любовНе го бях виждала от години, но няма как да го объркам с някой друг. Направо не мога да повярвам колко хубав човек е станал
Направо мъж вече.. От както го видях днес, не спирам да мисля за него. Такава промяна не бях очаквала да видя. Припомних си детските спомени и ми е едно такова.. странно. Все пак това беше първото момче, което някога съм харесвала. Странно е. Още по-странно е откритието, че хората са прави.. Първата любов ръжда не хваща
![]()
И спря да се върти за миг земята..