.
Затворена тема
Страница 58 от 72 ПървиПърви ... 84854555657585960616268 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 426 до 1 450 от общо 1797
    Супер фен Аватара на WaterLilly
    Доволна съм, че се оказах права. Ммда, не обичам да се оказва, че греша...

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Странно ми е, живота ми тече тези дни сякаш безцелно. Имам чувството, че нещата с приятеля ми не вървят на добре. От работата не ми се обаждат да ходя, и аз си кисна в София чакайки. И ако имат късмета да не ми се обадят до сряда си отивам малко в нас. Сесията ми свъши, до ликвидациите имам 2 седмици, а аз няма нито с кого да изляза да се поразтуша нито нищо. Якото киснене и гледане в точка ще е днес
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Добре съм.След около 15 минути възнамерявам да събудя дрисльото и да го карам с мен на плаж. Да не се е прибирал късно снощи ПАК.Довечера мойта шматка ще се върне и ще откачаме по улиците. Ама като се сетя,че преди това май трябва да седна да поуча малко ии направо .. ;х
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Не мога да определя как се чувствам точно.

Яд ме е на тъпите мухли в тоя малък град и не може да ми мине от снощи. Мам*а му, ако в момента видя някоя от всичките дето са се събрали мога да й счупя главата. Както казах снощо: Баси манастирските джапанки нафукани. Какви пикли бЕха миналата година и какви станАха сега. Пффф, да ходят да се скрият там от където ги измъкнаха комплиментите на някои глупави момчета.

От друга страна ми е хубаво, че с моето момче нещата отиват в добра посока. Дано не се сдърпаме пак, че не мога повече. Искам само да му давам любов и да взимам от неговата. Да го целувам, а той да ми го връща тъпкано. Толкова много го обичам! <3

Мега фен Аватара на babity
    Чакам да стане време да се изчипкам и да потеглям. Маникюра ми се развали Дано да нямам проблеми с колата днес, че пак има части за смяна.

Град
    Враца
    Чувствам се ужасно.. Много ми е зле.. Гади ми се, боли ме главата.. а очите как са ми се подулии..
    Май се разболявам.. И май няма да излизам днес..
    Много ми се излизаше..
    Ох, зле ми е..

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Мега фен Аватара на Sisito941
    Добре съм..вчера беше супер яко навън..ще видя...може и днес да отида там..ама първо трябва да отида на гости в бившия ми,понеже майка му искала да й помагам за нещо.. :P
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Брутална история стана днес с кака ми Зори

Ама той и нейния е един шемет

Супер си изкарахме потормозих ги малко, утре пак. Много ми е готино и яко

Каке ако сбараш нет отнякъде - внимавай какво ще пишеш :Р Че за утре съм намислил жесток план (:

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

чувствам се объркана .. много ..
    не знам кфо да правя,кфо да очаквам .. ма не ми пука кой кфо мисли за мене ..
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    обожавам го<3
    искаше ми се и той да можеше да дойде, ама ..

пропуснах басейн

Супер фен Аватара на p3tinc3t0
    Телефона му паак е изключен.. и ще ми мрънка пак че искал да сме повече време заедно . .е как да стане ??

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Цитирай Първоначално написано от FancyGirl
    Отново самотна.. незнам какво стана напоследък.. боли ме постоянно. Толкова ми беше хубаво днес, да си го целувам, да го храня с пица, да го гушкам.. просто ми беше прекрасно. Докато не дойде отново момента в който се скарахме заради чужди хора, нямам сили повече да се справям с тези неща. Незнам коя съм, но това определено не съм аз.. Обичам го толкова много, просто до болка.. но това е много трудно за мен, да се справям с тези неща, опитвам се да правя всичко, да му угодя, да го правя щастлив, да не стават гафове.. но накрая винаги съм виновна за всичко в тази връзка.. Вече дори ми е трудно да споделям с него, трудно ми е да споделям дори и дреболиите от които се вълнувам. Като страх от това да не ме упрекна за нещо. Като че ли затворих една врата между чувствата ми и всичко останало. Опитвам се да му обесня как стоят нещата през моите очи, как ги разбирам аз.. но просто ме пракъсва и ми убива всякакво желание .. Винаги съм виновна, винаги съм лошата, винаги съм тази която наранява и никога не е наранена. Просто никой не идва да попита "Как си?" или "Ти как се чувстваш след тези неща?", няма такова нещо всичко е едно и също слушам как се чувства той, какво съм направила аз, каква ми е грешката, как трябва да се поправя.. сякаш съм някаква неудачница която няма глава на раменете си.. Просто гледам винаги да прекараме времето си заедно когато мога, дори и да не мога..да го изненадам прияно с някакви дребни но супер важни неща, които знам, че ще му харесат...просто сякаш всичко винаги се забравя или изобщо не се помни. Просто всичко е толкова нечестно..
    Няма вечна любов моето момиче Вземете се разделете за малко дайте си време.Не е работата на единия да му е ок а другия да се чувства така както описваш ти.А и да ти кажа честно това да се делите на жертви и виновни не е особено добре.В една връзка сте 2-ма и трябва 2-мата да се справяте и подкрепяте а не като стане нещо единия да мрънка наранено а другия да се чуди как да поправи нещо за което може би не е виновен
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Faces Много точно описа всичко това, защото точно това си мисля всеки път когато се заядем. Просто толкова време не мога да хвърля на вятъра и дори да се разделим за малко, както ти каза, след това ако се съберем нищо няма да е същото. Знам че ме обича, знам че го обичам ... но както казах аз вече дори немога да споделям и той започна да го усеща. Единственото за което се надявам е да усети какво става, докато не е станало прекалено късно... Благодаря, че прочете всичко което написах.
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Обожавам го ! Обожавам всяка една част от него .. уф ;///
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    мале кви луди съниша сънувах
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Бях навън с милото вчера до 3 часа вечерта след това веднага съм заспала, но днеска рано рано братчето ми ме събуди От 11:30 до сега съм учила за утрешният изпит по икономика.И си направих съвсем малък пищов за 1но единствено упражнение ... дано не ме хванат.Много ме е страх.,
    И сега най-сетне ще се отдам на почивкаа <3

Град
    аda,pri teb...
    Знаех си,че ще прави мизерии в Сл.Бряг,пределно ясно ми беше,че сиг ще се ебе с някоя,правилно постъпих,като се разделих с него,преди да замине,учудвам се,че ме потърси,да видим,кво ще стане той като се прибере

Супер фен
    Топло ми е ... ама очаквам скоро да се разхладя.И животното да си идва по-бързо,че е голяма скука ....
    Обичам те <3 !!!

Град
    аda,pri teb...
    Май трябваше да отида днеска на плаж,ама и добре си поспах,оле утре Биология

Чувствам се добре,но не знам какво да очаквам от него вече.Вчера така ме изненада и шокира едновременно с едно негово изказване.Дано тази вечер всичко мине хубаво и да не се караме за глупости(като снощи),макар че си беше смешно,а после аз не съм разбирала от майтап

Искам да го бия...значи съм добре..
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Супер фен
    супер щото разбрах че приятелят ми не е в кома.и е жив

Изкъпан, избръснат

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Супер фен Аватара на Glamour92
    той е странен и въпреки всичко каквото и да каже или направи няма да се изненадам...А следващия път просто ще послушам разума си като всеки нормален и умен човек.Мдаа...
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на xoxi
    Много странно се чувствам. Днес видях първата си детска любов Не го бях виждала от години, но няма как да го объркам с някой друг. Направо не мога да повярвам колко хубав човек е станал Направо мъж вече.. От както го видях днес, не спирам да мисля за него. Такава промяна не бях очаквала да видя. Припомних си детските спомени и ми е едно такова.. странно. Все пак това беше първото момче, което някога съм харесвала. Странно е. Още по-странно е откритието, че хората са прави.. Първата любов ръжда не хваща
    И спря да се върти за миг земята..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си