- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
Айляк ми е, такова. С'а да имаше един сладолееедддд. Или поне диняяя. 90210![]()
![]()
![]()
много шибано ..![]()
Oh how I wish to go down with the sun... sleeping,weeping ... with YOU !
Много странно си написах есето, малко сектантско стана, но пък ми харесва, и то доста. Имам чувството, че работите, които най не ми се отдават, точно те ми се получават най-добре.
Че и по математика порешавах известно количество задачи, пак ми останаха де, ама просто реших да си дам малко почивка, че взех да блокирам.![]()
Мисля да си изчистя стария лак и да се лакирам наново, че направо не мога да се гледам така.
Имам 20 лв., не мога да повярвам, че успях да събера такава сума наново ии имах някакви идеи, обаче отведнъж излязоха непредвидени разходи ии... да. Ще трябва да поизчакам.
Еми добре съм като цяло.. деня мина супер.. като изключим ужасната случка, на която станах свидетелка преди малко без да искам.. потресена съм!
![]()
Иначе сега мисля да ходя да се изкъпя и после да се налакирам..![]()
Започнал съм прекалено много внимание да обръщам на недостатъците на хората. А те са много.
Това ме прави да се чувствам по-самотен, хм. И други неща, но само понякога, предполагам.
Разбита ... на хиляди малки парченца .. и тоя път вече няма кой да ги събере ...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Беше страхотно !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Бясна съммммм,малко ми попримина,но![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Супер уморена,супер разбита психически,чудно ми е къде е.
Чудно ми е как може да има такива хора. Явно тряя се науча да отминавам с лека ръка всичко,което не ми изнася.
The same shit here.Първоначално написано от Priceless
![]()
Иначе днеска бешпе много хубав ден.Хубаво плажче си направихме иии като цяло всичко е окей.Само дето хич не ми се ходи на даскало утре ама .. ;//
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Като мече съм днес, постоянно ми е гладно.![]()
Мисля да хапна нещо набързо, да си оправя маникюрищата('щото досега си преписвах есето) иии да лягам да спя, че да имам сили за утрешния прекрасен, прекрасен, прекрасеен ден!
![]()
В момента съм суууууууупер супер щастлива :* Петък е големият денНай-сетне ще си кажа признанието
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ужасно се чувставм....
Толкова забравена...
Супер вече ме отчаива .... знам , че не ме иска просто очевадно е
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
с една дума заебан
Искам да мога да кажа всичко. Не мога, не мога да говоря с никого. Един човек ми отне възможността. Вече... искам да можех да кажа!
Първоначално написано от HexGirl
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
Чувствам се приемливо добре, макар днес да се наложи да си стоя вкъщи. Работата с апартамента върви на 6![]()
Изобщо не ми се спи и май няма да си лягам още, мисля да си изтрия лака и утре да стана малко по-рано, за да се лакирам преди даскало. Ама май ще е по-добре да стана, за да уча за контролното по химия.. Някак си не ми се ще да си провалям шестицата.![]()
Изгубих себе си![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
ТОООЛКОВА много го обичам! Обожавам всяка част от него! Всяка негова дума ме разтапя в момента! Това е моето момче! <33
да..щеше да е прекалено хубаво за да е истина ://
Трябваше да предположа..да не си права напразни надежди.Е късно е вече...може би нагазих прекалено дълбоко.Както и да е ще се оправа все някък..с него или без него![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Първоначално написано от LofYou
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...