- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
Рони - я кажи кво станало?
Аз да честитя на Марина(LadyDi) че са я повишили
И да кажа че към 6 ще изчезвам навън да правя резервацията (:
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
май ве влюбваммммммммм![]()
![]()
![]()
![]()
момченцето ми е уникално.. аа дано стане нещо![]()
добре съм...баща ми вече прекалява навих се един път да му върша работата и сега няма отърване аааааане ми пречи де нали ми дава някой и друг лев
![]()
![]()
Владимире () кво ще резервираш бе моето момче
![]()
Ивелино - клуб "Ликьор" за 10 човека. Сепаренце най-вероятно. Че едно събиране имаме маймуните
А ти се научи да казваш "Не"![]()
Dr. Gregory House
е за кво да казвам не като печеля парипо какъв повод ще се събирате
![]()
Ивелино - кво мрънкаш тогава
Иначе по повод 4 години от завършването ще се събираме една групичка
А за рд-то го мисля още къде да ги заведа.
Dr. Gregory House
Благодаря, ВладиПървоначално написано от valdesbg
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
стига си ми викал така бе,Владимиреверно,че си дърт цели 4 години....
![]()
ма аз не мрънкам погледни по-внимателно![]()
а мен ще ме поканиш ли на рд![]()
![]()
Е аз и да те поканя ти няма да дойдеш... Нали?
Ама айде - имаш официална покана на 5-ти юни да дойдеш до София![]()
Dr. Gregory House
ми... нещо ми е превъзбудено.. тая кола не ми действа добре... отвратително време вънка, ни да изляза, ни у нас да си седя... разслушал съм се на разни яки парчета.. не съм вярвал, че ше ми хареса тва, ама..как да е, яко ми е
това вече е друго нещо...току виж се надигна и дойда (едва ли)и все пак оценявам жеста и по тоя повод те поздравявам с
http://vbox7.com/play:616ef775![]()
п.п. за всеки случай приготви повече пиене![]()
Мите всички сме малки за тебе... 22 и 21 са годините в комапнията
Ивелино - казвай дали ще дойдеш или не, щото ще е в заведение. И тряя бройка да кажа при резервацията. Имаш време до края на седмицата. (това е сериозно)
Dr. Gregory House
От една страна се радвам за тая малка екскурзийка. Ще ми се отрази добре, мисля. Че и има кой да видя в тоя град .. да му натрия носа малкоМдам ... само дето ще съм с нашите, ама .. мисля, че мога да го преживея. Мдааааа ... хубаво ще бъде, I guess.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Към 8 се изнасям,и часът на прибиране няма да е ясен.....![]()
на кратко.... празна къща 20 момчета и 18 момичета![]()
![]()
Пожелайте ми късмет,и дано не стана татко![]()
Ми ... Нямам търпение да излезна и да гушна милото .. Амааа на тоя студд никак не ми се иска да припаря навънн
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Тц .. да да, честито на печелившата !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Странно е но един човек ми липсва. И още по странното е че ми липсва по неопределен начин. Т.е. начина е точно определен и ясен, но е странно че е точно по тоя начин. Затова го казвам че е неопределен. Странно ми е и че точно тя ми липсва...
Dr. Gregory House
днес се държа(х) отвратително с хора, които изобщо не го заслужават.![]()
сигурно, заради нея. няма да се върне днес, утре, другата седмица, изобщо няма да се върне до края на лятото. нещастна съм(донякъде). то че ще я преживея - ще я преживея, ама... бе, ташак работа си е.
затова ги мразя тея лета, затова и ще ги мразя винаги.
пък баща ми трябва да чете, че утре има изпит, обаче вместо да се съсредоточи, само се чуди как да кръшне от задълженията си.че и ми е наложил запор на компютъра, защото много съм шумяла, и аз само го дебна кога е в почивка, че да си напиша един пост за 2-3 минути, не да се мъча като снощи 15 минути за две изречения.
![]()
Денят беше прекрасен до обяд. После сякаш всичко се обърна с главата надолу.Затишие пред буря явно...
Влади, драскай ако имаш нужда...
Изрових това от две страници назад.Първоначално написано от valdesbg
![]()
А твоите дивотии, Влади, впечатляват с дивото в себе си.![]()
> Уморена... много, много уморена. Деня започна... хубаво, с дивотиите на Владо, след това съсипаха настроението ми в училище и... сега просто искам малко сън. Обаче не мога да си го позволя, защото утре имам изходно по биология, за което... трябва да науча.
И така...
Да... и искам да разбера какво е станало. И докато не се случи едва ли мислите ще ме напуснат...
http://www.vbox7.com/play:3c2cf9f1
Ох, мрънка ми се...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ибаси мамата! Един ден човек ще си даде за пъъълен релакс и глезене, а то какво стана? Супер екшън! Обажда ми се Милена и реве, че се скарала с майка си, няма с кой да пазарува за бала. Събирам си багажите за 10 мин, изпокарвам се с майка ми, след 20 съм вече при Милена, обикаляме два часа, намираме заветния магазин с точните обувки, случайно виждаме съученичка с превоз, отиваме в Асеновград да приберем роклята, после срещаме майка и и тя ме кара при баща ми. Прибирам баща ми, отивам да се разбера с фризьора, връщам се до нас и после пак до фризьора да си взема роклята и да я покажа, после правих глупости баш пред едни куки и... Как да съм? Дроб съм, а имам да се къпя, да се оправям за утре. Нокти, веждиии... Имам чувството, че точно тези 24 часа няма да ми стигнат за нищо. Да не говорим, че утрешният ден ще е още по - натоварен и от днешния. Дано поне с мамам се приговорим, че ми е секано така.