- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
Още една седмица ученеНищо,де..цяла година си почивах
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Леко на нож след равния на Италия.![]()
[b][i]Espa
Чувствам се ужасно...толкова искам да си кажа всичко,а не мога..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
^ Ако го задържаш нормалния ход на събитията е да се засилва повече и повече, докато накрая не експлодира по начин, който ще е по-зле от ненатрупан такъв. Тъй мисля аз...
---
Заформям ангина май и това ужасно ме дразни - имам да уча много, вдругиден имам изпит, а болката ме разсейва. ГГ частно право.
отиам на даскало да гледам пак филмии по икономиката да плямпам глупости и даскала с "реалната си преценка" да ми каже, че бизнес проекта ми е на отлично ниво (сигурен съм, щото е 1:1 с един от интернет хахах само имената са променени и няколко факта...)... той кво ли си мисли всъщност
![]()
отделно имам време достатъчно да си помисля върху това какво си говорихме вчера.... ай, че трябва да тръгвам за дскл
Днес ще изпращам кака Зори
Ей дивашки три дена бяха, ама.. ще си ходят батините сладури
Малко ми е кофти, ама... нищоВажното е че си изкарахме екстра.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Уфф не стига, че днеска имам гаден устен изпит по френски след 40 минути, ами сега и Ситав видя оная снимка.Моля се на Господ на никой да не е казала.Тогава ще си имам наистина... нз к'во да кажа.. не проблеми ,ама.. все пак.. Моля те Боже да не е казла на никой искам само тя го знае![]()
Освежена, след баня ^^ След един час трябва да ходя на даскало... Не ми се ходи беее! Хубаво е поне, че сме на етаж, на който не е толкова горещо. Хахаха другите девети класове са точно под ламарините и са като в сауна. Стига толкова съм злобеела. xD
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Йессс беееПървоначално написано от DevilWish
7 от 10 на изпитааа <3 И Ситав ме подкрепяя <3 Денят е чудесеннннннн <3
Само не ми се учи по право..
много мили думи, трогна ме,
но за съжаление, мое, предполагам
не означават нищо, поне казани от него..
Почвам да се примирявам, че тоя шит няма да свърпи скоро. Бях толкова щастлива, а сега.... 15 дена шит![]()
И на тва по математика ще имам 2, както и останалите от класа (без Монкича естествено - тя е умно пиленце)
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Готино ми е, почивам си ...
Друг е въпроса, че трябва да уча за изпити![]()
ем,умряло как...Жега и пак жега,пък тоя човек само ме обърква...но няма да е задълго-усещам,че това е началото на края.Започнах да се отегчавам,а това е ясно какво означава![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Жегаааааааааа...![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Моя идва след малко, научих си, всичко е перфектно.Само дет' съм гладна)
![]()
![]()
въх той е луд,как е можал да качи такива смешни снимки
![]()
![]()
ох,мн ми е смешно
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
+1Първоначално написано от Priceless
![]()
Топло.. но добре.
Беше хубав ден.Доволна съм.Сега ми се иска да поизляза малко въпреки,че съм убита от тоя плаж ама ще видим.Ако не измислим нещо ще си поспа пак до 10 часа.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Болнаво ми е, едно отпаднало такова. Дано скоро моите апатични състояния да преминат, защото иначе ще стане лошо. Мразя да се чувствам не на място, а с раздялата донкъде ще е и нормално. Не знам, не знам. Дано всичко свърши по - скоро.
Писах тука едни работи по История и трябва да ги науча,за да може да ме изпита утре,а как ме мързи не е истина просто....[/i]
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Купих си бруталния бански ... Жегата е убийствена. ;/
Тъжно ми е ..
Празно ми е ...
Искам си го ...
Няма го ...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!