- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
Много умряла сутрин.Адски тъпо е времето ии едвам едвам станах за даскало.Много ми е криво .. искам да говоря с Него и да легна да поспа,че не се издържа.;//
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
гхахаха йес йес мина ми изпита мамка му бе мамка му
вече ще обърна внимание на един човек![]()
![]()
![]()
![]()
и ще се погрижа за себе си...аа не ве козметичке фризьорке идваааам
![]()
![]()
1.Моя хич не беше разлигавен тогава,така че нищо не си видялПървоначално написано от valdesbg
![]()
2.Не си ни тормозел,а МЕ ТОРМОЗЕХТЕ *мрън-мрън*
3.Нет не хванах![]()
4.Другия месец ще те чакаме :P
5.Когато можеш пиши за да ти кажа,в какъв филм вкарахме КремитоЩе се побъркаш просто
![]()
![]()
![]()
По темата:Хич не ми се прибираше в Силистраама нямаше как
![]()
Сега се чудя дали да не сляза до центъра за един сребърен пръстен,че ми трябва ...Лелеее тая шматка как ми се върза ... ама ти си е нормално,защото тия неща ми се отдават
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ужасно объркана![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
незнаеща какво иска и чувства![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
знам,че няма да стане
и пак се надявам.........
тъжно,а? : ////
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Айм соу ийвъл. Дойде ми някъв мууд... Ще се очипкам сега и ще си чакам гостите. Нямам търпение да дойдат и да се почнем. До преди малко не исках да ги виждам, ама сега...А господинчото.... специално ще му сипна, само да ми падне.
Същото ...Първоначално написано от TheGirlNextDoor
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
чувствам че трябва да разхода кучето и да ида да заработя някой лев майна, тъжна работа...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
смисълискам да намеря смисъла на вс,но просто не става
искам да стане така както каза тя
![]()
Исках да остане с мен,а не да си тръгнат ама .. ;// Естествено винаги му се намира някаква работа.Супер много ми спече филма .. Утре ще правя хиляда контролни и класни и ще е супер кофти ден.Обаче поне сигурно ще ходя на плаж.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Супер съм![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Направо чудно,лятото ще си уча по история. ;/
чувтсвам се мотан джин майна не е бикло от давна така
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Тъпо ми е. Пак се чувствам като аутсайдер. От една страна се радвам, че проявявам някакви зачатъци на достойнство, а от друга ме е яд, че не мога да призная липсата на един човек. А може и просто да е от комплекса ми за малоценност. А относно Мъррр... чувствам се като пълна идиотка. Никога досега не ми е даван такъв мазен игнор! Ще се побъркам!
жега, не ми се спи... кво повече да кажа..
Няк'во тъпо и никакво ми е.
Спи ми се и мисля да си лягам. Утре ще ставам за повишаване на оценки, а не учих и грам.
Ако по някаква случайност времето е хубаво сутринта, ще поплувам в басейна. Ако не - може и да порешавам някоя задача.
... Нека отново стигна дъното, за да има равновесие във Вселената.![]()
Толкова ми е писнало вече от разни личности, които са целогодишно в душевен цикъл и на които балансите им избиват върху неправилните хора, в неправилното време, на неправилното място, че чак почва да ме обзема апатия. Положението е толкова малоумно, че няма смисъл нито да се разправям, нито да се опитвам да оправя нещата, въпреки че нямам особена вина. Гъза си скъсах да постигна разни неща, а накрая нито ми оценяват жертвите, нито труда.
Направо е отчайващо колко прости индивиди има по света и как съм магнит за такива.
То мазохиста си е мазохист, кой знае дали е правилно това което правя или не, ама защо ли ми се струва, че доникъде няма да стигна? Мълчи пред другите, мълчи пред себе си но дали да не си отпусна някой друг момент на емоция? :/
От една седмица не мога да се наспя.вече нямам сили и тази нощ не съм спала през 1 час ставам.Сега ще изпия 2 кафета поне и почвам да уча,чче след малко излизам,толкова неща имам да правя днес пф...
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
СкукЪЪЪЪ....![]()
I JUST DONT GIVE A FUCK !
Супер съм![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
съненоо... изпитвам нужда от душ и мисля да си го получа всеки момент... и слушам дъбец..
http://www.youtube.com/watch?v=09N0XkPWZBU
ако всичко е 6 днеска, утре ше съм баси веселия![]()