- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
Еех Влади, Влади .. никакво време нямам. Довечера евентуално.
Ама от тая жега мозъка ми ако знаеш как е забил ..
Какенце - какво ментиш тука децата... няма срамно да се ожените с твоя. Пък и.. време ви е, оная снимка с бебока дето ми я прати знаеш ли колко е показателна. Един такъв мъник ще ВИ тича супер много (:
Райдърке.. свиркай като имаш време. Щото и моя е изпушил, иначе досега щях да съм написал едни чаршафчета![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
^
1.Млада съм за сватба![]()
2.За бебок също :P
3.Ако някой ден с моя имаме лапе ще ти го връча да го гледаш за 1-2 дена да те видим тогава ... Най-вече ако наследни ината на майка си и лигавия характер на баща си![]()
![]()
По темата:Миии мисля да излизам след 20 минуткиСамо дано не завали
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
1. Правилно - млада хубава булка. К'во повече да искаш?
2. Мхм.. млада мама. Кво повече да искаш? :P
3. После да не се чудиш от къде знае всичкиte нови магарии. Дай ми го такова инатесто и лигаво... знаеш ли как ще си паснем.![]()
Dr. Gregory House
На какъв чат сте го обърнали...
Аз съм добре. Май. Имам да превеждам 8 страници от английски за събота наобяд, а в петък няма да съм в нас, да изнасям доклад по физика, да преписвам тетрадки по информатика и химия... и въпреки това аз съм добре![]()
Хмм една позната си има такъв лаф.Първоначално написано от PinkPan7her
Hard way is the only way![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Уф .. обичам го това котенце. Майка ми щеше да ме убие, ама ... е толкова малко как да го оставя ?! ;/ Иначе .. дано днеска да си видя момченцата, че ... не издържам в нас ! Пък и ми липсват .. определено.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Бивам,въпреки многото кафета днес пак ми се спи,но трябва да уча.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Намислила съм си нещо яко за довечера. Дано Мъррр не се обади, ще обърка всичко, сега не искам да го виждам. Обаче сериала 'дето ми препоръча е мноого як. Нямам търпение колата да излезе от бокса, да отидем в Стара Загора и с Венелин да сложим началото на голямото чакане и стискане на палци. Бтв, дали ще е странно ако се запиша на курс за автомонтьори?
Радвам се, че повече не се налага да уча чааак до следващата година) Освен ако нямам поправителни
![]()
,но съм умна, ще съм минала
инш.
Офф искам с мама да гледкам някое филмче... после утре е Големият денн <3 ииии в събота милото + получавам си 'заплатката'.. хммм <3 4ти юни срещичката за косичката ми <3 брейй добре съм била бе ;р
Успях да си науча по история..доволна съм от себе си..чак малко ме хваща яд,че през годината ме мързеше да уча..сега ми е толкова лесно на малкото уроци,които съм си правила труда да ги уча..
Толкова е симпатичен,мил..искам да дойде тука да го видя...![]()
![]()
Наспах се-от 16 до 18 часа..именно това ме зареди с енергия да уча по история..![]()
Оказа се,че на книгата която чета сега,съм гледала филма поне 6 пъти..въпреки това книгата повече ми харесва..![]()
Днес е хубав ден..![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
става все по-зле
накрая ще спре да ми пука изобщо,
ама тогава да видим!
големи, големи колко да са големи?
май само на думи![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
![]()
Еее, нема такъв як ден, просто страхотно от всякъде
От днес сме с намалени часове до края на годината, освен това имам шестица по математика, чудеса явно се случвали
Много съм щастлива и доволна, няма на къде повече
![]()
Тъп,смотан,натоварен ден.И утре пак ще бъде така.Леле .. само да мине утре и може би ще си отдъхна.Искам да свърша даскало и после цял ден да си се мотая с лайненцето за успокоение .. той винаги ме успокоява по някакъв странен начин.
Сега трябва да продължавам да уча,защото ..
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
все тая,започва да ми омръзва-може и това да е целял човекът![]()
сега мисля да се ъпгрейдна,за мое успокоение-ако олекна със 7 кила определено няма да ми е толкова тежко на душицата и не само![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Доспа ми се, добре че си взех душ
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
I'm burning.
Толкова много го искам. Тук, до мен, сега, завинаги.
Райдърке
Чакам душичке
I walk the line
The line I choose
I see the people
In front of me
I climb the wall
The wall of news
I watch them show the tragedy
![]()
Dr. Gregory House
ултра гаден ден, ще ми се наложи да събирам пари евентуално за нова кола или нов двигател....
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Tuzaro - буталата?
Dr. Gregory House
охладителната система... счупи се едно коляно и изтече цялата вода с антифриза... и аз понеже нямаше как да спра 5-6 километра минах.... утре ше ми донесат нова връзка и ще сипа антифриз да видим дали случайно двигателя не е успял да блокира
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Притеснявам се за моя ... Това повръщане цял ден просто не е нормално,но като го знам що за инат е няма да отиде на лекар
Като изключим притесненията ми ... миии добре съм.Спи ми се,но гледам Доктор Къща (батеее,пак ти си виновен *мрън-мрън*)
Хммм ще изчакам да свърши и ако не съм се разсънила ... скачам в леглото![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Какенце - ся е време да те зарибя и по Lie To Me![]()
Dr. Gregory House