.
Затворена тема
Страница 7 от 72 ПървиПърви ... 345678910111757 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 1797
    доволно

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Добре ми еееееее.Имам си прекрасно бебче до мен .. как да ми е Само дето ... ме е страх, че като се държи така ще ми се отключи една супер гадна моя страна, която е по-добре и за двама ни да не вижда.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Град
    Lovech
    Цитирай Първоначално написано от silky92
    Тъжно ми е .. Възможно ли е да обичаш до толкова някой ,че чак да те боли ? Той е всичко ,което съм искала някога
    И аз това се питам.. Сега уж опитвам да го забравя с едно друго момче, но нещата изобщо не вървят..
    JENSEN ACKLES

Мега фен
    Град
    Earth...
    със сладолед всичко е по-хубаво

Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    със сладолед всичко е по-хубаво
    Искам !;///
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    ^
    мда,особено ако е шоколадов със шоколадов сироп и парченца шоколад-тогава направо е екстра
    пфф 7 часа чакане за 2 -3 тъпи реда глупости..не,че ми дреме вече особено ама ще му забия правата лопата между очите и 2 няма да види

пък, който не може да яде сладолед, дупе да му е яко!
    обаче нИ вЪ бивЪ. друго си е една огромна кутия Jimmy's ментов с шоколадови парченца. бих умряла за него. де факто, ако изям дори една лъжичка, отивам на легло, но си струва пък.

Опитвам се да не си слагам много на сърцето работите.Зарязах го и толкова .. сякаш не съм го правила друг път. Само дето адски много го обичам обачеееееее ще се опитам да си го избия от главата и то по моя си начин и започвам още от утре мощната разбиванка.Леле дано за Събота нещата се получат иииии ще съм на седмото небе.Даже се чудя дали да не сбъдна мечтата на едно момче и да не направим някоя мощна схемичка заедно. Пхаха много подло от моя страна ама .. шанс. И все пак постоянно си гледам телефона с надеждата,че ще звънне ама слабо.Както и да е няма да мисля за това ще продължавам да си се тъпча със сладолед и това е.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Май съм зле. Не знам, няк'во странно ми е. Имам нужда от някой, който да следя. Хормончетата нещо ме избиват.
    Утре две контролни. Няма такъв кеф.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Добре съм,надявам се утре да е по-топло времето,щот мисля да съм с пола,жалко,че няма да са намалени часовете,но все пак ще изпратим абитуриентите и си заминаваме.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Догледах го най - после тоя Хари Потър! :Д Време ми беше да приключа с ХП-маратона :Д така де, от 3 дни съм ги загледала 6 части :Д яко моткане, яко чудо.

Иначе, как да съм? ЗЛЕ! Утре имам контролно по химия и направо усещам как ми е скрита шапката. Нищо не разбирам от тая химия, ама НИЩО. Пффаа

Голям фен
    Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от Aysell
    Цитирай Първоначално написано от silky92
    Тъжно ми е .. Възможно ли е да обичаш до толкова някой ,че чак да те боли ? Той е всичко ,което съм искала някога
    И аз това се питам.. Сега уж опитвам да го забравя с едно друго момче, но нещата изобщо не вървят..
    Аз просто съм безумно влюбена в приятеля си . Иначе аз бях също като теб и именно той ми показа друг свят и ми помогна да забравя другото момче ,така че не се отчайвай

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Мега фен Аватара на babity
    Чувствам се безпомощна. Лакирана съм. Ааадски много ми се спи, днеска не съм чувала Патето, Мъррр няма и да го чуя скоро. Хубавото е, че поне с мамам се преговорихме и всичко е ок. Искам внимание пък! Скучно ми е, а още поне половин час трябва да съм будна.

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново

I'm inlove with a criminal...

Град
    Пловдив : )
    защо той непрекъснато ми се бърка в живота... а защо се пречка на мен и него... нарочно ли го прави.. мисля си,че нарочно ми се меси само и само ,за да ми съсипва живота
    Ohne dich kann ich nicht sein...

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    днеска добро го давам... цял ден изслушвам проблеми... и се опитвам да помогна с каквото мога.. ама на думи всеки може... кво да направя, като са далече хората.. хъх и паак не ми се спи, ся ям шоколад.. и се чудя, нали, що не ми се спи... музиката е добра, компанията приятна... даже може да заспя след час...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Толкова объркана..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Толкова объркана..
    Винаги най-простия отговор е най-правилния. Но не винаги ще ти хареса.

А този който ще ти хареса.. ще създаде още пробелми след себе си.

Your choice

Невероятно е как само няколко думи могат да направят чудеса. Удивлявам се от скрития талант на Сабина

Лека и спокойна от мен

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

айдеее, удари ме пак готик настроението.

хах

http://www.youtube.com/watch?v=3vdRzfekf3s
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    Варненска чайка
    Честно не знам как съм станала. Някаква магия ли ме дигна или какво не знам ... но съм на ейййййййййййййййййййййй толкова мъничко да си легна пак. И без това е такъв С Т У Д вънка, че ... не искам да си подавам носа. И тея облаци .. брррр .. супер мрачно, супер грозно време. Не искам така ;/

Hilary_

Мега фен Аватара на babity
    Да си сЕра на късмета, да си сЕра. Бахти и отвратителното време. Ще изпукам днеска от студ, а си бях приготвтила тоалет. После трябва да връщам и колата и... ужас! Дано днеска напук на лошото време денят ми мине спокойно и по план.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Пак се скри слънцето. Дислайк! Искам си го обратно!

Иначе уча по химия, май. Да. Тъпанарски работи учим по тая химия, ей. Толкова не може да си преподава по учебник тая. Има си паралелка с профил биология и химия, на тях да им дава Разширения материал. Ама то разширен, разширен, колко да е разпирен ?!! Ние се скапваме от писане всеки час и на контролното все си изпуснал да напишеш нещо. Как няма да изпуснеш ?!! Да не сме машини, баси учителите ..

Е такива предмети ме карат да Обожавам математиката !! ^.^

Както и да е. Настроението ми няма да се прецака заради някаква си измислена химия. Нямам такова намерение. Дано само да ни кажат, че ще почиваме и на 21ви, защото съм се настроила да си тръгна още утре и не искам пак да си провалям целите планове заради 20-минутни часове.

Пък и ми се прибира, нищо, че до вчера си бях у дома, там си е най - хубаво. Искам да си отида и да си остана там форевър :Д ама знам, че не може да се случи. Нищо де, мечтите са безплатни. Ще си дерзая винаги.

Само да дойде лятната ваканция, само да дойдее .. ^.^

Ааа, да. Трябва да отида утре и до гинеколожката да си взема пробата. Дано няма нещо неприятно, хъх :\

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Супер.Тъкмо си направих пищовите,сега мога спокойно да си изпия второто кафе и да ходя да се къпя.Всъщност като се има предвид изминалите 4-5 дни и нещата който станаха не съм чак толкова добре де ама...
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Отврат се чувствам и нямам цигари.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Голям фен Аватара на revolver
    Супер се чувствам ,слънце супер

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си