- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
Амии чакам милотооооИскам да е тука вечеее <3 майка ми ще ми липсва
ми ненам тъпи4ко ми е
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
Страхотно.. (:
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Леко отегчена се чувствам, поправимо е.![]()
You are broken, I can fix you...
Мисля, че това беше края.. Искам това да е края ..
Най - сетне ще се чуства свободен ... нали това искаше ........
Добре съм.Сега ще се позабъркам малко с тоя идиот и ще се оправям да излизам.Искам да го чуяяяя.;//
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Скучно ми е, мързелувам. Ровя се в темите и попадам само на някакви написани от 11-12 годишни, въобще не виждам смисъл и да отговарямСлед малко може да седна да уча ...
![]()
Като момиче на повикване за когото никой не го ебе ....
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
щастлива съм ^_^
много!
+ това, че ми се спи, май се разболявам... Само кофти работи... Но к'во да се правиПървоначално написано от thegame92
Такъв е живота.
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
Объркана.. ах колко лошо било да не знаеш какво искаш..
Искам да си го излея това всичкото някъде, неиздържам вече..
Точно! Плюс, че един човек, т.е. липсата му толкова ме промени и така ме яде...Първоначално написано от HexGirl
Той не ми е никакъв, виждала съм го веднъж, защо просто не мога да се примиря, че ме е отхвърлил, мамка му! Накрая ще се вманиача и ще се влюбя, а това ми е тооолкова излишно... Както и да е, де. Ще си направя едно филмово маратонче, ще ми се приспи и всичко ще е ОК.
Добре съм,доволна.Само исках да пропусне излизането тая вечер ама абсурд да се случи при него.Майка още не си е легнала и само ме занимава с глупости .. искам да се маха ии да поседя малко на спокойствие и да легна.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
направо изумена как може да ме подмине дори без да ми каже здрасти , дори без да ме погледне , какво му става ? защо ? искам си старото готино приятелче ! Какво да направя, за да си го върна ? Какво трябва да му кажа ? Сякаш не разбира, че го обичам и че искам да е до мен >
![]()
![]()
Просто искам всичка да е както преди . Много ли е ?
No Soul
имам същия шибан проблем..Първоначално написано от n0s0uL
![]()
До преди 5 минути се чувствах страхотно... сега не толкова.
Понякога е лошо, че много малки неща могат да развалят невероятното ми настроение.
Но случва се.
Без това никога няма да има и един ден в който да чуя, "Тази вечер няма да си легна, ще остана до колкото пожелаеш".
Какво и да е, то се свиква..
Пфу, ще гледам някой филм, че ще ми стане по смотано.
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Мисля,че май това е края или поне ми се иска той да реши,че е,за да мога да се отърва от това гадно чувство,че правя нещо нередно.Знам че обичам моето момче,а не него.Като го погледна,не виждам това което виждам в другия.Опитах се,но не става и не става.Т
Така е по-добре.Знам го.
Дано не съжалявам след време.ДАНО!![]()