.
Затворена тема
Страница 72 от 72 ПървиПърви ... 22626869707172
Резултати от 1 776 до 1 797 от общо 1797
    Днес денят беше прекрасен - времето беше хубаво, в парка беше удивително зелено и красиво ии с него си прекарахме доста добре (въпреки там тия глупости :Д).
    Ииии като малките дечица бяхме с тия балончета :Д - те ги правят ние скачаме и ги духаме към небето ^^ (xD)

Оууу, и днес показах колко съм грамотна :Д - реших този тест ''Бъди грамотен" с 8/8 и ми дадоха книга . Книгата много не ми харесва, по - добре щеше да бъде, ако ми бяха дали някаква литература, ама мама и тати се зарадваха на тая книга :Д
    Като бях в метрото се зачетох, ама не ми хареса.

^^ Като цяло денят беше хубав, но с малки изключения.

(<3)
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    По дяволите, ДРЪЖ СЕ, Алекс !! Всички сме с теб и не ни оставяй !! Обичаме те, не се предавай !!

I'm inlove with a criminal...

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Симпатичен е, ок. Хубав е, ок. Ама е нереално тъп! Да отиде да се изучи малко...
    Как се чувствам..? Изморена съм. Напоследък го карам на автопилот. Ох, само да дойде джулая... (mm)
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    супер гадно, да си оставя ли гажето
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Чувствам се супер тъпо и убито.Може би,защото утре е Понеделник.;// И не ми се ходи на училище.Чакам го да се прибере и най-вероятно ще си лягам,дано да действа по-бързичко.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Много добре, всички теории бяха оборени!

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

малко тъпо.. не мога да изгоря равномерно, кофти раота :<

Мега фен Аватара на babity
    Ооо, утре ще е толкова изморителен ден. С всичкото това напрежение... Нямам търпение да отида до Стара Загора. Може да е гадно от моя страна, но все се надявам, че нашите ще ме оставят да отида сама и ще си направим една екскурзийка с приятелите ми. Толкова съм въодушевена, че най - накрая ще изляза от нас!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Все съм чувала, че това което искаш, ще дойде, когато най-малко очакваш, ама никога не съм вярвала. Е, сега се уверих... Всъщност не знам дали това е добре... Объркана му работа. Каквото стане, такова.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Как не ми се ходи на даскало. :-/ искам да отида на басейн, не в оная забита дупка. Знаех си, че трябваше да стана преди два часа, ама майка е виновна - к'во ми се мота из стаята тъкмо като смятам да ставам. Много мразя така... тя да ми говори, докато още не знам на кой свят се намирам.. Тц. Чудя се и какво да обличам за даскало, трябва да се консултирам с прогнозата за времето
    Мисля си, че знам нещо, ама може и да бъркам. Дано да бъркам, макар че май наистина съм права. Ако съм права, както си мисля (омг ), ще трябва да мисля някакъв нов план. 'Щото т'ва ще значи, че някои хора знаят някои неща, дето хич не им влизат в работата и... Мда, мда...

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Тъпо

Ужасно
    Гледам се в огледалото и не мога да повярвам какво прасе съм станал А след два месеца на море,ужс :/

Мега фен
    Град
    <3
    Скучно ми е. И ми е ужасно мързеливо както винаги.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    Варна
    днеска е много тъп ден
    няма да ходя на даскало,щото нямам сили и през 5 мин повръщам
    снощи зверски се напих на две рд-та и се прибрах днеска към 8-9
    и спах с момиче,на което й забравих името
    и ест се засякох с бившата като се прибирах и тя отново ме видя размазан и сега ми е някво супер гадно и тъпо и малоумно и идиотско и сякво
    Kristiyana

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от dAimIk0z
    днеска е много тъп ден
    и ест се засякох с бившата като се прибирах и тя отново ме видя размазан и сега ми е някво супер гадно и тъпо и малоумно и идиотско и сякво
    братле знаеме че си пълен пиандурник няма нужда да го изтъкваш във всеки пост Ей мачоо ;дд

Вече перфектно,вратата ми за него вече е залостена,омотана с вериги и катинари и пазена от Тиранозавър Рекс Изневярата си е изневяра

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Team
    Цитирай Първоначално написано от dAimIk0z
    днеска е много тъп ден
    братле знаеме че си пълен пиандурник няма нужда да го изтъкваш във всеки пост Ей мачоо ;дд
    Kristiyana

Голям фен
    Град
    Лондон
    Бивам ,като изключим ,че имам да подреждам и прибирам толкова неща . Е ,поне скоро ще съм си с него .

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    От както се събудих свърших много работа ,но и една малка беля.Дано не е фатално А моя искам да се събуди по-късно и накрая да не излиза с тях.И ми дължи кратки обяснения.Макар че нямам желание за спор.

ПРЕКРАСНО! Всичко се нарежда, мога да хвана 5.53 за годината, говорих с Поли, оправих нещата с Биляна и Светла и всичко е на 6.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Линк към новата тема http://www.teenproblem.net/f/viewtop...496995#7496995

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си