- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
Баси гадното времеДругата седмица мислехме на палатки да ходим ама както е тръгнало може да завали сняг до тогава
![]()
Е днес поне има слънцеАко случайно и вятъра спре ще е супер,защото ми се бяга до крепостта,а в тоя студ нещо не ми се рискува
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
лигнятааааааааааа
само кисели хора около мен, 'баси простите пмс-та.
толкова съм набрала, че няма накъде. от 2 месеца ми пилят нервите със щуротиите си, гледах да не се хабя за простотии, ама всичко си има граници. 'бах ги и в децата, 'бах ги.
поне баща ми си е взел успешно изпита, а и нещата с моя човек се развиват що-годе нормално, като за периода.
с изключение на тея 2 неща, нищо друго не е наред. ноктите ми се чупят постоянно, тетрадката ми по математика се скъса, тя се опитва да ми пробутва илюзии, че щяла да се върне някога си, 'баси малоумщината. превеждам си текста и лягам да спя, че да мине по-бързо денят.
Ааааа .. болна съм, вкъщи съм, имам много да уча, скучно ми е, цикъла не ми идва, а ме боли корем вече седмица и половина, гърдите ми ще се пръснат .. Така че .. супер, исках да кажа![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Искам да спяяяяяяяяяяяяяяяяя. Ама такова мощно да спяИ като си помисля, че утре пак така ще ставам о.О Оф .. да идва съботата и да се махам малко от тая Варна, че ми дотегна вече.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Не мн добре,преминавам през некви шитове..
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
Тъмо ми е .. Гадно ми е ... Нямам никакво настроение, за абсолютно нищо. Ужасна съм ...Защо ми трябваше вчера да подклаждам жаравата ....
![]()
I'm inlove with a criminal...
Чопля семки и цъкам съобщения на най-добрите ми приятелки.
По принцип щеше да ми бъде шибан ден, ако не го бях сънувала онова![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Хмм добре щях да кажа, но туко що Ерик ме попита дали искам да ходя вечерта с него на контролен преглед за Алекс.Пфф как да откажаХич не искам да ходяяяя
![]()
Поне се наспах. Ама ми писна с тея сигнали дето ги получава тоя и ще ме принуди да му избия филмите от главата по един много неприятен начин.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Малко по-добре, днес беше ужасен ден, не съм излизала от стаята, не съм яла нищо ... Толкова ме болеше корема, че ми идеше да се хвъпля през прозореца и дори след 3 хапчета пак не ми мина добре, че съм се унесла за 20 мин сега ми е малко по-добре ... И утре си отивам ... 6 дни далеч от милото![]()
![]()
^ смятай ..не те чувствам ако трябва да си 2 месеца без него ..както може да стане с нас .. ;[
Ем купих си нов парфюм и лосион за тяло.. ще легна да поспя и довечера ще му чуя гласа отново (sun)
If I played you like a toy?
Брутален последен епизод от 6-ти сезон на Доктор Хаус
Много ми хареса. Чувствам се страхотно.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
баси и нервата дето съм-пак се ядосвам за простотии,които от мен не зависят....ама пък няма ПЪК...няма да се дам,ще имам ккавото реша да имам и това е![]()
ух,а утре на концертче-многоо се радвам...мисля как да скипна даскало![]()
![]()
Нали?Страшен завършек. Есенес повече.Първоначално написано от valdesbg
ПТ:Чувствам се уморен както винаги, глезена ме боли от вчера. Тоя и утре ако ме ритне пак така му избивам зъбите на момента!![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Мога да те разбера как се чувстваш, ние бяхме далеч един от друг първо 1 месец, а след това още 2 ... Затова сега оценявам всеки един момент с него ... А на теб мога само да кажа, че каквото и да стане не трябва да се отказваш ... Аз не се отказах и сега съм щастливаПървоначално написано от buuu
![]()
По темата : Мисля да отида до магазина за едно шоколадче, заслужих си го след днешното мъчение![]()
^Кога ще пускат 7-ми сезон, знаеш ли?
А доколкото знам.. май ще са 9 сезоните
Едит: Отвреме навреме обявявам че си търся девойка. Софиянец съм. Някоя луда ако дири мъж.. да свирка на ЛС![]()
Dr. Gregory House
^ Влади, последното изричение в поста ти .. ме кара да мисля двусмислено.![]()
Hilary_![]()
Лиленце ти си мръсница по природа МПС-то ти е нон-стоп включено. Така че нормално...![]()
Иначе как ще стане виртуално?![]()
Dr. Gregory House
Аз ли бе? Няма такова нещо![]()
А иначе .. де да знам .. може да използваш ЛС-то като за уговаряне такова![]()
Hilary_![]()
Не изобщо...Първоначално написано от Priceless
Невинно ангелче си ти (:
А че ще се уговорим - ще се уговорим. Да видим дали кутията ми ще побере толкова писма от фенки![]()
Dr. Gregory House
Еее .. разчисти малко от старите))
И .. да, ангелче съм !![]()
Hilary_![]()