- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
Ненормален ден![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Да бе.. заложихме капана.. да видим коя ще се хване сега
Ти наспа ли се най-накрая?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Чувствам се... ГЛАДНА!
Толкова бързах да се прибера от училище, че цял ден не съм яла, а майка ми още на вратата ме посреща с думите: Ти защо си идваш толкова рано? Не съм сготвила!
Да се смее ли човек, да плаче ли.
И спря да се върти за миг земята..
Абсолютно да .. можеше и още, ама тая първа смяна ме убива ;/
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Още малкоПосле ваканция.
Иначе аз се чудя какво да правя. Няма с кого да биря днес...
Dr. Gregory House
божее,обичам ги-ама много....без всемирната лигня нямаше да оцелея..искам 1ви беее-искам..така ще му се метна,че ще го оставя без въздух...душа моя![]()
![]()
вече не не се нервя-план има съставен сега подлагам крак и падне ли фащам ие дотам![]()
нямам търпение за утре...и дано звънне![]()
![]()
![]()
http://www.vbox7.com/play:22d20291
поздравче![]()
аха,една партия сме,и на мен никой не ми се навива на акъла да одим на кръчма,и хем им викам,ако излезете с мен,ви черпа кот кажете те не искат...бахти кавалитеПървоначално написано от valdesbg
![]()
^Еее недей така, че може да се окажеш пред фалит
Иначе.. иначе няма какво. Ще видя дали има нещо интересно по ТВ-то.
Dr. Gregory House
Аз съм навита някой да ме черпи !![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
мииии малко ми е тъпо... сам съм у нас, скучно ми е... надънил съм си музичката... ама не ми е яко... бахти.. отивам да ям, после почвам биричката
Ем то кой не е навит?Първоначално написано от Priceless
![]()
Dr. Gregory House
Споделям просто.
Hilary_![]()
Мортиша се събуди.![]()
'бахти якото време е навън.![]()
тая вечер пак нЕма да се спи, че съм затрупана с работа, кофтито е, че след толкова дни без хубав вечерен сън, се чувствам като труп.
трябва и косата да си къпя, пък как ще я изсуша, като сешоара ми се развали... трЕбЕ да го включа за 5 минути предварително. по-добре да ми изгори в ръцете и да ме хване малко ток, отколкото да ми пострада гривата.![]()
Влади,аз не съмПървоначално написано от valdesbg
Даже на Найден не позволявам да ме черпи
![]()
По темата:Ядосвам се
Татко днеска се уля с тия палачинкиСега ми е тежко и утре мисля цял ден да карам на плодове и зеленчуци,защото иначе ще си стоя с това коремче поне още 2-3 дена
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
лигняяяяяяяяяяяяяяяяяя
Ще будувам цяла нощ. Как можах да легна в 4 и да стана в 9, не знам.![]()
Много ми е гадно, тоя нещастник к'во се зарибява с нея, пък и тя к'во го търпи като знае, че предпочитам аз да го правя.
'Бах, по-хубаво да си пренасоча хлътването към друг обект, видяло се, че този е пълен задник.
![]()
![]()
И тази математика... ох...
.. писнаа мии от хора,незнаещи каквоо искат .. !!
но като изключим това.. прекрасноо ..![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Свежнах малко след като поспах и хапнах.Иначе деня не беше нищо особено .. както всеки друг.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ох супер удоволетворена се чувствам уаллааааа![]()
Супер! Второто й изпращане мина перфектно.Хипер доволна съм, а и тя беше прекрасна ..А и там беше тойй .. ох леле мале..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Милото дойде до нас да ме види и за щастие не се сърди,че не излязох с него и другите![]()
ХаХ и онова диване ... Еййй голям лигльо,а с моя в комбина са просто - леле-мале![]()
Оффф след малко мисля да си лягам,защото няма нищо интересно за правене,но преди това ще звънна на милото да си приказваме докато заспя![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!