- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
^ Чух я още когато я постна...
Иначе слушането на подобни по това време на нощта хич не ми се отразява добре...
Да разполагаш с нещо малко по-... тежко, тоест... агресивно?![]()
http://www.vbox7.com/play:9e63f058 - ей тази радва ^^
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
onestar-ке,
http://www.youtube.com/watch?v=x2gXMRoPv_M
малко по-хейт настроено такова :Р
и нещо по-оптимистично:
http://www.youtube.com/watch?v=x2gXMRoPv_M
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Адаш,ти си бил жив бе.Как така и твоя светла милост вампирясва по никое време?
япа живи сме
ами, вампирясва, изгоря ми крушката на нощната лампа и вместо да чета книга, докато си я оправя утре-вдругиден я карам на онлайн-формат.
ама всичко е до време, защото утре работа има да се върши и ше трябва се става умерено рано![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
^ Йей, улучи песента.
Благодаря...![]()
For you![]()
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Мъх,знам какво ти е,куме,и аз трябва да марширувам по задачи след...3 часа без 6 минути.Пак няма да се спи.![]()
Спи ми се и не искам на даскало, пак никаква домашна не написах, нито пък учих по нещо
![]()
Първоначално написано от Monstre
След седмица и половина почивка,а след малко съм на даскало.Как да съм ?![]()
Нямам желание за нищо,а имам 100 неща за правене.;// Като парцал съм.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Е то и аз искам ама защо само дявол по дяволитее можеше и целувка да прати :XПървоначално написано от onestar
^ Impulse драма ..![]()
Ах,много мразя да сме втора смяна..мразя,мразя.
![]()
Денят ми се очертава напълно празен. За първи път от толкова време насам мога да кажа, че абсолютно нищо нямам за правене, но съм загубила тренинг в нищоправенето. Сега ми е тъпо, че мога само да бездействам до довечера.
Ми то нали мъжете трябва да покажат, че са мъже (в случая мислещи се за такива). Няма да тръгнат да се лигавят с целувки, я.Е то и аз искам ама защо само дявол по дяволитее можеше и целувка да прати :X![]()
Праща ти дявол, за да е сигурен, че си наясно с намеренията му и чака одобрение.
И така.![]()
Иначе т'ва импулс е голяма шитня... и ако се връзваш на всеки коментар там... мъка ми е (то на теб, де, ама...)
> Никак...
For you![]()
I miss you...
Оф тъпото даскало за днес приключи(попринцип още не, но за мен да).Сега ще си решавам судоку-то, ще си пия кафето и така цяял ден.Ебаси ..
И днес нямаше стипендия и отново хартисах.Трябва да чакам още 2 дена, а така искам онези очилцаа..
Никъде не ми се ходи после, а трябва ..пуу.. И онзи никакъв го няма.Поне да даде знак, че е ок и после да си бия главата, ама айде де..
![]()
Big or small, lies are lies!
Душичке - те тия дето се правят на големите мъже, реално не могат да изразят чувствата си, затова го карат по тънката лайсна.
Щото реално за жените няма нищо по хубаво от това мъжът до тях да им покаже колко са значими, обичани и ценени, без да се превръща в чехълче, нали?
(Добре де.. може да има едно или две по хубави неща ...)
Аз се чувствам супер. Преди малко изписах поредния чаршаф на ЛС. Направо не и завиждам на Сабина когато ми чете дивотиите
Иии днес ще ходя да правя резервация в един клуб. За събирането.
Чудя се кого още да поканя на рд-то?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Оф .. това даскало ми изтощава всичката енергия. Имам желание само да легна и да спя до 985123952389523 часа.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
тоя нет вече почва яко да ми се ебава![]()
като изключим това май всичко ми е ОК![]()
ама нещо малко ми е сдухано
![]()
Добре съм,успях да препиша 6 страници на класното по Литература.На ся се -прибрах и ще хапна и такам.
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ъъ, няма да идва скоро?ми да не идва въобще.
много съм се забавлявала цял ден, и то с глупостЕ.![]()
пък най-хубавото е, че всичко ЩЕ СТАНЕ така, както АЗ искам.![]()
ама то така, нали трябва да има баланс във Вселената.![]()
Божее !! Почти се целунаха, а са момчета !!![]()
Как съм ? Ми нормално. Хванало ме е вдъхновението да уча... сигурно имам температура![]()
И това момиче малко ме притеснява...![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."