.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

първате целувка с език

Малко ме е срам да призная , но съм на 14 и все още не съм се целувал . Ако може малко съвети ще съм благодарен.Имам приятелка , но като не съм се целувал . Намерих нещо , което не знам дали е вярно : http://newiaqua.royalsbg.com/article-258.html

Голям фен
    Град
    Лондон
    И какво като си на 14 ,за всичко си има време,спокойно. Остави се на момента ,сам ще си го почувстваш ,няма заучени техники.

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Целуването не е математика. Там няма конкретни формули, които ще дадат желания резултат. То е нещо като инстинкт и когато настъпи твоя момент, сам ще усетиш как точно да го направиш

Няма нужда да се притесняваш или да избързваш.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Няма определени уроци,формули и т.н..Това си идва отвътре..
    Но най-важното е да не се притесняваш - другото ще си дойде от само по себе си
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Импровизирай.
    Може да оставиш приятелката ти да те води първите няколко пъти, след това взимаш нещата в свои ръце.
    Така с всеки следващ път ще усетиш кое й харесва, как трябва, кое ти доставя удоволствие и тн...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Ахахаха тоя клип с уроците по целуване ме разбиии...
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Това да мислиш какво трябва да правиш само ще отнеме удоволствието и на двама ви :P
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Целувката не се учи.. тва не е ур0ка по история .. Да, трябва, разбира се, да си подготвен за случая и да знаеш някои неща, н0 истината е, че всичко става от само себе си : ) Трябва да си спокоен : ) Най-важното е да го направиш с много любов ; ]]

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Просто се отпускаш и действаш,няма какво да учиш и т.н. Всякакви притеснения са излишни ...Моята първа целувка с език беше на 15 ,но беше с мечтаното момиче

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от Amateurrr
    Целуването не е математика. Там няма конкретни формули, които ще дадат желания резултат. То е нещо като инстинкт и когато настъпи твоя момент, сам ще усетиш как точно да го направиш
    +1

Мега фен
    чак ми става драго, като чета такива теми и се сещам за преди, когато и мен подобни терзания са ме мъчели. колко вода изтече оттогавааа....

не се притеснявай, няма как да се изложиш. по- смело!
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Re: първате целувка с език

[quote="scrable"]Малко ме е срам да призная , но съм на 14 и все още не съм се целувал . Ако може малко съвети ще съм благодарен.Имам приятелка , но като не съм се целувал . Намерих нещо , което не знам дали е вярно

Мале тоя клип ме разби :Д:Д:Д
    Не ме гледай, ДЕЙСТВАЙ !!!

клипа кърти
    за целюването споко ще ти доиде времето..
    Just Be Yourself !! : ))

Град
    Roma, Italia
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    чак ми става драго, като чета такива теми и се сещам за преди, когато и мен подобни терзания са ме мъчели. колко вода изтече оттогавааа....

не се притеснявай, няма как да се изложиш. по- смело!
    \/
    А сега повечето питат "Бременна ли съм?", "Как да а я *укам отзад?".
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Първо искам да ти кажа браво, за това, че си на 14 и не си се целувал, казвам го защото има много 13 годишни, които вече правят секс, а това е голяма тъпотия. А сега към въпроса - първата целувка не е толкова страшна, нещата се получават от само себе си. Ако наистина харесваш момичето, с което си сега, това оказва влияние и целувките се получават. Спокойно, ще се справиш
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

мс много...мисля да действам ... и момичето , с което съм е направо ... мечта за мен ... БОМБА ! . Мерси отново

прави бяхте Всичко стана от само себе си Дори тя каза на своите фр , че съм се целувал добре ...Мерси на всички

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от scrable
    прави бяхте Всичко стана от само себе си Дори тя каза на своите фр , че съм се целувал добре ...Мерси на всички
    пич си,продължавай в същия дух
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Супер фен Аватара на gabsit000
    то метод на целуване с език няма...така че всичко си идва инстинктивно...ако не се получи от първия път...ще пробвате пак и така...с практиката ще се усъвършенстваш

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

разделихме се ... дълга история , но всичко стана изведнъж и дори се разплака , когато поиска да скъсаме , но животът продължава Много ми е тъпо ... ОБИЧАМ я , но тя така реши мерси отново на всички

той момента като дойде и целувката ще ти дойде отвътре.. аз принципно винаги се водя по начина на момичето за да няма мрънканици ,че тва не и харесвало ,че не обичала с език и т.н.

Относно раздялата.. споко всяка следваща намираш по нещо повече в нея и ще я харесаш повече.
    What if.. ?

Мега фен Аватара на iiordanova
    Не е нещо , което е сложно.
    Всичко с времето си! ((:
    Не го мисли толкова , ще дойде и времето за целувката ,секса и т.н.

споко то всичко ще стане от самосебе си и какво кат си на 14 аз ко да кажа първата ми целувка с език беше някаде десети клас тва не значи че бях задръстена щот е тогава (въпреки че тайно мислех че съм малко бавноразвиваща в това отношение ) и даже приятеля ми не се навиваше не че можех. сСвремето и малко практика всичко е тип топ.. споко само се успокой магията идва само ако ти пожелаеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си