- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- първате целувка с език
Малко ме е срам да призная , но съм на 14 и все още не съм се целувал. Ако може малко съвети ще съм благодарен.Имам приятелка , но като не съм се целувал
. Намерих нещо , което не знам дали е вярно : http://newiaqua.royalsbg.com/article-258.html
Няма нужда да се притесняваш или да избързваш.![]()
Няма определени уроци,формули и т.н..Това си идва отвътре..
Но най-важното е да не се притесняваш - другото ще си дойде от само по себе си![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Импровизирай.![]()
Може да оставиш приятелката ти да те води първите няколко пъти, след това взимаш нещата в свои ръце.
Така с всеки следващ път ще усетиш кое й харесва, как трябва, кое ти доставя удоволствие и тн...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ахахаха тоя клип с уроците по целуване ме разбиии...![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
Това да мислиш какво трябва да правиш само ще отнеме удоволствието и на двама ви :P
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Целувката не се учи.. тва не е ур0ка по история ..Да, трябва, разбира се, да си подготвен за случая и да знаеш някои неща, н0 истината е, че всичко става от само себе си : ) Трябва да си спокоен : ) Най-важното е да го направиш с много любов ; ]]
Просто се отпускаш и действаш,няма какво да учиш и т.н. Всякакви притеснения са излишни ...Моята първа целувка с език беше на 15 ,но беше с мечтаното момиче![]()
--------------------------------------------------------
чак ми става драго, като чета такива теми и се сещам за преди, когато и мен подобни терзания са ме мъчели. колко вода изтече оттогавааа....
не се притеснявай, няма как да се изложиш. по- смело!
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
[quote="scrable"]Малко ме е срам да призная , но съм на 14 и все още не съм се целувал. Ако може малко съвети ще съм благодарен.Имам приятелка , но като не съм се целувал
. Намерих нещо , което не знам дали е вярно
Мале тоя клип ме разби :Д:Д:Д
Не ме гледай, ДЕЙСТВАЙ !!!
клипа кърти![]()
![]()
![]()
![]()
за целюването споко ще ти доиде времето..![]()
Just Be Yourself !! : ))
\Първоначално написано от sladur4etyYy
/
А сега повечето питат "Бременна ли съм?", "Как да а я *укам отзад?".![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Първо искам да ти кажа браво, за това, че си на 14 и не си се целувал, казвам го защото има много 13 годишни, които вече правят секс, а това е голяма тъпотия. А сега към въпроса - първата целувка не е толкова страшна, нещата се получават от само себе си. Ако наистина харесваш момичето, с което си сега, това оказва влияние и целувките се получават. Спокойно, ще се справиш![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
мс много...мисля да действам... и момичето , с което съм е направо ... мечта за мен ... БОМБА !
![]()
. Мерси отново
прави бяхтеВсичко стана от само себе си
Дори тя каза на своите фр , че съм се целувал добре
...Мерси на всички
пич си,продължавай в същия духПървоначално написано от scrable
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
то метод на целуване с език няма...така че всичко си идва инстинктивно...ако не се получи от първия път...ще пробвате пак и така...с практиката ще се усъвършенстваш![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
разделихме се... дълга история , но всичко стана изведнъж и дори се разплака , когато поиска да скъсаме , но животът продължава
Много ми е тъпо ... ОБИЧАМ я , но тя така реши
мерси отново на всички
той момента като дойде и целувката ще ти дойде отвътре.. аз принципно винаги се водя по начина на момичето за да няма мрънканици ,че тва не и харесвало ,че не обичала с език и т.н.
Относно раздялата.. споко всяка следваща намираш по нещо повече в нея и ще я харесаш повече.
What if.. ?
Не е нещо , което е сложно.
Всичко с времето си! ((:
Не го мисли толкова , ще дойде и времето за целувката ,секса и т.н.
споко то всичко ще стане от самосебе си и какво кат си на 14 аз ко да кажа първата ми целувка с език беше някаде десети клас тва не значи че бях задръстена щот е тогава (въпреки че тайно мислех че съм малко бавноразвиваща в това отношение) и даже приятеля ми не се навиваше не че можех. сСвремето и малко практика всичко е тип топ.. споко само се успокой магията идва само ако ти пожелаеш