- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- истина ли е
Истина ли е ,че матурата по Бел се знаела предварително ? Ако е трик с часа на компютъра ,защо другите две теми не се утвориха веднага ,за да знаем истината? Къде са темите и да ли в пликовете не е имало една единствена тема? Според мен трябва да има решение ,което да утвлетворява всички. Тези ,които не са има ли матурата предварително малко или много са ущетени ..Тези които не искат да не им пишат оценките ! Според мен това е Истина ....Поради факта.,че другите теми не бяха показани ,а и вече най-вероятно са подновени с нови ,за да се потули всичко !
sleda ot lubovta
Както винаги всичко ще се скрие,покрие...колкото и да се оплакваме![]()
Да се надяваме,че поне матурата в понеделник няма да я провалят така,защото за Историята,ако стане,доста ще ме е яд
![]()
Deep into that darkness peering,long I stood there,wondering,fearing,doubting,dreaming dreams no mortal ever dared to dream before...
Всяка година има хора,които знаят темите и ги разпространяват срещу пари!С въпроса за самата тема,която уж са изтеглили не сме ние хората,които трябва да следим това.Това е България все пак...Не очаквай да ни повторят матурите или нещо такова.Колкото сме изкарали...толкова!
И аз мисля,че е истина..Просто не ми се вярва да измислят нещо такова..
Пък и бяха казали,че ако разберат,че е преписано масово ще анулират всички работи - но едва ли
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥