- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Рано ли ми е ?
Не мисля че ти е рано, време ти е. Но преди да го направиш трябва да имаш сексуална култура естествено. Направи го когато се чувстваш готова, но най - важното: направи го с правилния човек!![]()
I wanna make you scream my name. It is a game, we both know. (music)
Когато срещнеш "точния", тази несигурност, която демонстрираш, ще изчезне, и сексът ще дойде от само себе си. Не се води по акъла на повечето от по-малките, които са "в крак с модата", на тях дойде ли им и почват да си кроят планове и да си правят графици, на колко години ще ги "отворят", до колко години колко бройки трябва да имат...
Правя и дрънкам к'вото си искам, за чуждото мнение - не се натискам.
в крак с модатa?? ако тряя да сме точни вече девствените са модерниПървоначално написано от HiM
![]()
![]()
![]()
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Най-често хората го правят за първи път на 16 или 17 (НЕ ВСИЧКИ)
Ако се чувстваш готова и вярваш на момчето до теб- направи го !
Schhh! Hear the silence...
Късно ти е ... МНОГО ДАЖЕ !!!![]()
I'm inlove with a criminal...
Зависи от гледната точка, fear4o.
Правя и дрънкам к'вото си искам, за чуждото мнение - не се натискам.
изостанала
не си толкова малка/малък
нормално е, ако имаш желание..направи го, но мисли![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
виж темата: спали ли сте с девствеНПървоначално написано от HiM
![]()
![]()
Почти си на 17 . . Според мен трябва да имаш малко ъкъл в главата за да знаеш точно какво правиш и как да се предпазиш . . Според мен е нормално на тази възраст, но само ако имаш човек до себе си - на който да му вярваш и да го обичаш както и той теб !![]()
+1 достатъчно добър съвет!Първоначално написано от pussucetka
Punisherrr вече ти даде правилният отговорДокато още се колебаеш и в главата ти се въртят мисли от сорта - "Те вече са го правили.Аз изоставам! Дали да не го направя ?" ,НЕ си готова
![]()
--------------------------------------------------------
Не за полета към майка тиПървоначално написано от britzy
![]()
WE NEED WEED !!!
Аз предлагам докато не се научиш да пишеш , да не правиш секс . Слагай зяпетайчици , отделяй различните думи с шпациа , няма да ти навредиПървоначално написано от MimiKalcheff93
![]()
Е стига пък вие с тая граматика ве!Тука да не сме на изпита след 7ми клас ??
Де да бяхме .Първоначално написано от fear4o
Еми не сме , ама ми е гадно като видя някой да пише "Уфф ми нъчи с гъджиту ми съ ръздилихми и сия куо ? Да праъ ли сиекс и дъ раждъм негръмотнициБ"
Не ми казвай , че на теб ти е приятно да гледаш такива коментари![]()
Време ти е НО НЕ СТАВАЙ КУРВА ! .. хвани си сериозно гадже дръж го на сухо 1 месец и след тва се перкайте колкото искате..![]()
Exorcism !
Първоначално написано от SexyBitch
'''зяпетайчици ''
Както виждаш всички допускаме грешки,когато пишем.Не сме се събрали да гледаме на кого на какво ниво му е граматичната култура.Това,че съм объркала нещо , или че съм пропуснала някоя запетая какво значи ?! Определя ми степента на грамотност ли ?
И да ...още нещо!
"Уфф ми нъчи с гъджиту ми съ ръздилихми и сия куо ? Да праъ ли сиекс и дъ раждъм негръмотнициБ" ... Това аз не съм го казала, попитах като човек за мнението на съфорумците! Ако имаш някакъв проблем е друга работа....
И благодаря на всички останали , които изразиха мнение.А не да се правят на граматични критици , които много разбират , а в същото време и те допускат грешки....
Все тая .КЛЮЧ .
![]()
Първоначално написано от MimiKalcheff93
Ами ако се чувстваш готова направи го това е твоя работа тялото си е твое и т.н. но за мен 16-17 е една прилична възраст![]()
![]()
говоря за момичетата![]()
Ако се чувстваш готова да поемеш отговорност за евентуален гаф.. давайй .. междо другото нещо което намерих във важна тема във форума
*Запомни: Процентът на момичета забременяли след първия полов акт в живота си, е огромен!![]()
![]()
аз го направих на 16... скоро и аз ще навърша 17
![]()
![]()
[quote="MimiKalcheff93"][quote="SexyBitch"]Аз предлагам докато не се научиш да пишеш , да не правиш секс . Слагай зяпетайчици , отделяй различните думи с шпациа , няма да ти навреди Всъщност не говорех за теб и за раждането , а просто давах пример . Сори , ако си се обидила , ама ме разбериПървоначално написано от MimiKalcheff93
![]()