.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Не мисля че ти е рано, време ти е. Но преди да го направиш трябва да имаш сексуална култура естествено. Направи го когато се чувстваш готова, но най - важното: направи го с правилния човек!
    I wanna make you scream my name. It is a game, we both know. (music)

Град
    Сред маЙни, маЙна ...
    Когато срещнеш "точния", тази несигурност, която демонстрираш, ще изчезне, и сексът ще дойде от само себе си. Не се води по акъла на повечето от по-малките, които са "в крак с модата", на тях дойде ли им и почват да си кроят планове и да си правят графици, на колко години ще ги "отворят", до колко години колко бройки трябва да имат...
    Правя и дрънкам к'вото си искам, за чуждото мнение - не се натискам.

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от HiM
    Когато срещнеш "точния", тази несигурност, която демонстрираш, ще изчезне, и сексът ще дойде от само себе си. Не се води по акъла на повечето от по-малките, които са "в крак с модата", на тях дойде ли им и почват да си кроят планове и да си правят графици, на колко години ще ги "отворят", до колко години колко бройки трябва да имат...
    в крак с модатa?? ако тряя да сме точни вече девствените са модерни
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Най-често хората го правят за първи път на 16 или 17 (НЕ ВСИЧКИ)
    Ако се чувстваш готова и вярваш на момчето до теб- направи го !
    Schhh! Hear the silence...

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Късно ти е ... МНОГО ДАЖЕ !!!

I'm inlove with a criminal...

Град
    Сред маЙни, маЙна ...
    Зависи от гледната точка, fear4o .
    Правя и дрънкам к'вото си искам, за чуждото мнение - не се натискам.

изостанала

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    не си толкова малка/малък
    нормално е, ако имаш желание..направи го, но мисли
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от HiM
    Зависи от гледната точка, fear4o .
    виж темата: спали ли сте с девствеН
    за растеж на ръста
    заразени вируса.

Почти си на 17 . . Според мен трябва да имаш малко ъкъл в главата за да знаеш точно какво правиш и как да се предпазиш . . Според мен е нормално на тази възраст, но само ако имаш човек до себе си - на който да му вярваш и да го обичаш както и той теб !

Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от pussucetka
    Почти си на 17 . . Според мен трябва да имаш малко ъкъл в главата за да знаеш точно какво правиш и как да се предпазиш . . Според мен е нормално на тази възраст, но само ако имаш човек до себе си - на който да му вярваш и да го обичаш както и той теб !
    +1 достатъчно добър съвет!
    за растеж на ръста
    заразени вируса.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Punisherrr вече ти даде правилният отговор Докато още се колебаеш и в главата ти се въртят мисли от сорта - "Те вече са го правили.Аз изоставам! Дали да не го направя ?" ,НЕ си готова

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Цитирай Първоначално написано от OutlawImmortal
    Неможеш да питаш дали си подранила когато закъсняваш ... ама тва си е твое решение може да го направиш и на 24 ако сикаш ... глупости
    бати тъпото-за къде закъснява ?за полета за Маями ли?!
    Не за полета към майка ти
    WE NEED WEED !!!

Повече от фен

Re: Рано ли ми е ?

Цитирай Първоначално написано от MimiKalcheff93
    Кога да го направя за първи път?Според вас има ли някаква възраст или нещо такова?
    Аз съм почти на 17 години след два месеца ги навършвам , норлано ли е да започна , или ... ?

ПП: Знам ,че има един милион такива теми, но искахда попитам.Ако темата пречи трийте я няма проблем Просто искам да чуя мнението ви и за мен и за всички останали като цяло.
    Аз предлагам докато не се научиш да пишеш , да не правиш секс . Слагай зяпетайчици , отделяй различните думи с шпациа , няма да ти навреди

Град
    sf
    Е стига пък вие с тая граматика ве!Тука да не сме на изпита след 7ми клас ??
    за растеж на ръста
    заразени вируса.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от fear4o
    Е стига пък вие с тая граматика ве!Тука да не сме на изпита след 7ми клас ??
    Де да бяхме . Еми не сме , ама ми е гадно като видя някой да пише "Уфф ми нъчи с гъджиту ми съ ръздилихми и сия куо ? Да праъ ли сиекс и дъ раждъм негръмотнициБ"
    Не ми казвай , че на теб ти е приятно да гледаш такива коментари

Град
    София
    Време ти е НО НЕ СТАВАЙ КУРВА ! .. хвани си сериозно гадже дръж го на сухо 1 месец и след тва се перкайте колкото искате..
    Exorcism !

Цитирай Първоначално написано от SexyBitch
    Кога да го направя за първи път?Според вас има ли някаква възраст или нещо такова?
    Аз съм почти на 17 години след два месеца ги навършвам , норлано ли е да започна , или ... ?

ПП: Знам ,че има един милион такива теми, но искахда попитам.Ако темата пречи трийте я няма проблем Просто искам да чуя мнението ви и за мен и за всички останали като цяло.
    Аз предлагам докато не се научиш да пишеш , да не правиш секс . Слагай зяпетайчици , отделяй различните думи с шпациа , няма да ти навреди

'''зяпетайчици ''
    Както виждаш всички допускаме грешки,когато пишем.Не сме се събрали да гледаме на кого на какво ниво му е граматичната култура.Това,че съм объркала нещо , или че съм пропуснала някоя запетая какво значи ?! Определя ми степента на грамотност ли ?
    И да ...още нещо!
    "Уфф ми нъчи с гъджиту ми съ ръздилихми и сия куо ? Да праъ ли сиекс и дъ раждъм негръмотнициБ" ... Това аз не съм го казала, попитах като човек за мнението на съфорумците! Ако имаш някакъв проблем е друга работа....
    И благодаря на всички останали , които изразиха мнение.А не да се правят на граматични критици , които много разбират , а в същото време и те допускат грешки....

Все тая . КЛЮЧ .

Аз съм почти на 17 години след два месеца ги навършвам , нормално ли е да започна , или ... ?

ПП: Знам ,че има един милион такива теми, но исках да попитам.Ако темата пречи трийте я няма проблем Просто искам да чуя мнението ви и за мен и за всички останали като цяло.

Ами ако се чувстваш готова направи го това е твоя работа тялото си е твое и т.н. но за мен 16-17 е една прилична възраст
    говоря за момичетата

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Ако се чувстваш готова да поемеш отговорност за евентуален гаф.. давайй .. междо другото нещо което намерих във важна тема във форума
    *Запомни: Процентът на момичета забременяли след първия полов акт в живота си, е огромен! аз го направих на 16... скоро и аз ще навърша 17

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Повече от фен

[quote="MimiKalcheff93"][quote="SexyBitch"]

Аз предлагам докато не се научиш да пишеш , да не правиш секс . Слагай зяпетайчици , отделяй различните думи с шпациа , няма да ти навреди Всъщност не говорех за теб и за раждането , а просто давах пример . Сори , ако си се обидила , ама ме разбери

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си