.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    В Сандански съм я виждала за 50, като ти дават подарък - шалче и още нещо. За София не знам, но съм сигурна че я има къде - къде по евтино.

Голям фен Аватара на JCoutureJunkie
    Град
    В близост до хладилника
    Този модел на снимката,ако е Speedy 25 струва $650,ако е Speedy 30 е $690,ако е Speedy 35 е $715,а ако е Speedy 40(която си е направо сак вече) струва $740 ако са оригинали.В България няма официален магазин на Луи Витон,а следователно 100% от това,което има тук,независимо на каква цена,е фалшификат.Ако си поръчвате по интернет,най-лесния начин да разберете дали ви лъжат,е като видите как е опакована чантата,защото Луи Витон имат много специфичен начин на опаковане на техните изделия.Просто никой друг не си би направил труда да опакова чанта по този начин.В последствие може да се познае и по кожата,защото тя се променя след време.
    Авторке,110 лева са МНОГО за фалшификат.Виждала съм такива за 40-50лв. макс.Потърси,няма как да не намериш!
    Elegance is the art of refusal - Coco Chanel

http://www.videojug.com/film/how-to-...is-vuitton-bag

Изгледай това,пише че оригиналите започват от 375 долара нагоре.

Фен Аватара на GirLN
    Град
    Пловдив
    Не давай толкова пари за фалшификат.
    Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
    Хенри Форд

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Чантата със сигурност не е оригинална за 100 лв - аз не бих дала лично торкоз пари за менте ...
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Аз лично никога не бих дала толкова пари, за такава грозотия (дори и да имах достатъчни доходи). Какво като е маркова?! НЕ се обиждай. Ако имаш доходите и наистина ти харесва можеш да си я вземеш.
    The Devil Fucks like God makes Love.

Голям фен Аватара на shadows92
    http://www.videojug.com/film/how-to-...is-vuitton-bag

Тука пише как да различиш оргнала от фалшификата и ако е истинска в което мноо се съмнявам си я взимаи!!!Но ако не е което е 99% сик може да си намерш каде каде по евтини.

Град
    [На Метри От Земята]
    Цитирай Първоначално написано от dqvolcheto9
    Чантата със сигурност не е оригинална за 100 лв - аз не бих дала лично торкоз пари за менте ...
    Просто аз

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    http://www.louisvuitton.com/us/flash...=home_entry_us

разгледай официалния сайт на Вютон и сама си прецени дали си заслужава..

Чантата си е много хубава, но за 100 лева определено няма да намериш оригинална чанта на Louis Vuitton.

А за госпожицата, която е написала, че ще си носи доматите и краставиците в нея мога само да и кажа, че нищо не и разбира главата. Когато човек нищо не разбира и няма никакъв вкус е по-добре да замълчи отколкото да се излага.

Цитирай Първоначално написано от freegirl93
    Цитирай Първоначално написано от divided
    110

XAXA на нашия подлез е 25 :P :P
    В София ли?
    Бургас
    inloveee

Виж сега тази чанта е менте и дори 20 лева да дадеш не си заслужава. Една моя фр си купи същата и след 1 месец се скъса, а пък майката ми има оригинална(не от България) и вече 5 месеца нищо и няма.

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    И кое определя имаш ли вкус? Това, че ти харесват чаните по 800$..

Миличка,не е оригинална.Не се подлъгвай.
    Only u! <3

Чантите на LV са страхотни, само че дали ще са 100 или 20 лв - все са фалшименто оригиналните са поне 3 пъти по-скъпи и като се има в предвид, че в България не се намират такива наистина не си заслужава толкова пари за менте. А тези, които казват, че са за пазара.. ще замълча

Аз лично не бих дала толкова за чанта, пък и не ми харесва тази.
    "Идваме от нищото и в нищото ще отидем. Какво е животът? Той е светлината на светулката през нощта, диханието на бизона през зимата. Малка сянка, която се прокрадва през тревата и се изгубва със залеза."

Цитирай Първоначално написано от freegirl93
    На мен просто ми харесва като модел и да е мента ще я купя в , началото и аз се колебаех защото е скъпичка за стандартите на BG, ще видя ако още е в магазина ще я купя
    Нали се сещаш , че като е менте може да не издържи и месец Да беше 20 кинта менте , ок , няма да те е яд. Ама да се скъса на второто носене чанта за 110 кинта? Не си заслужава.

Супер фен Аватара на spopi
    Аз не бих дала толкоз пари за чанта пък ако не и оригинал

Хора да ви се похваля купих си чантата.Просто е страхотнаааа .
    По нищо не и личи че не е оригинална направили са я 1 към 1 с оригинала.Много е удобна и парите си струват. :P

Фен Аватара на GirLN
    Град
    Пловдив
    Дано да е и здрава.
    Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
    Хенри Форд

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Честита да ти е чантата... Ама като искаш съвети, поне се вслушвай в тях.
    Btw, винаги съм се чудила как на хората им харесва тази чанта. Отвратителна ми е. Никога не бих дала толкова пари за нещо подобно. И ви моля да не ме оплювате, защото всеки си има вкус!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си