- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Такава чанта
В Сандански съм я виждала за 50, като ти дават подарък - шалче и още нещо. За София не знам, но съм сигурна че я има къде - къде по евтино.
Този модел на снимката,ако е Speedy 25 струва $650,ако е Speedy 30 е $690,ако е Speedy 35 е $715,а ако е Speedy 40(която си е направо сак вече) струва $740 ако са оригинали.В България няма официален магазин на Луи Витон,а следователно 100% от това,което има тук,независимо на каква цена,е фалшификат.Ако си поръчвате по интернет,най-лесния начин да разберете дали ви лъжат,е като видите как е опакована чантата,защото Луи Витон имат много специфичен начин на опаковане на техните изделия.Просто никой друг не си би направил труда да опакова чанта по този начин.В последствие може да се познае и по кожата,защото тя се променя след време.
Авторке,110 лева са МНОГО за фалшификат.Виждала съм такива за 40-50лв. макс.Потърси,няма как да не намериш!![]()
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
http://www.videojug.com/film/how-to-...is-vuitton-bag
Изгледай това,пише че оригиналите започват от 375 долара нагоре.![]()
Не давай толкова пари за фалшификат.
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
Чантата със сигурност не е оригинална за 100 лв - аз не бих дала лично торкоз пари за менте ...
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Аз лично никога не бих дала толкова пари, за такава грозотия (дори и да имах достатъчни доходи). Какво като е маркова?! НЕ се обиждай. Ако имаш доходите и наистина ти харесва можеш да си я вземеш.
The Devil Fucks like God makes Love.
http://www.videojug.com/film/how-to-...is-vuitton-bag
Тука пише как да различиш оргнала от фалшификата и ако е истинска в което мноо се съмнявам си я взимаи!!!Но ако не е което е 99% сик може да си намерш каде каде по евтини.
Първоначално написано от dqvolcheto9
Просто аз
http://www.louisvuitton.com/us/flash...=home_entry_us
разгледай официалния сайт на Вютон и сама си прецени дали си заслужава..
Чантата си е много хубава, но за 100 лева определено няма да намериш оригинална чанта на Louis Vuitton.
А за госпожицата, която е написала, че ще си носи доматите и краставиците в нея мога само да и кажа, че нищо не и разбира главата. Когато човек нищо не разбира и няма никакъв вкус е по-добре да замълчи отколкото да се излага.
Виж сега тази чанта е менте и дори 20 лева да дадеш не си заслужава. Една моя фр си купи същата и след 1 месец се скъса, а пък майката ми има оригинална(не от България) и вече 5 месеца нищо и няма.
И кое определя имаш ли вкус? Това, че ти харесват чаните по 800$..
Чантите на LV са страхотни, само че дали ще са 100 или 20 лв - все са фалшиментооригиналните са поне 3 пъти по-скъпи и като се има в предвид, че в България не се намират такива наистина не си заслужава толкова пари за менте. А тези, които казват, че са за пазара.. ще замълча
![]()
Аз лично не бих дала толкова за чанта, пък и не ми харесва тази.
"Идваме от нищото и в нищото ще отидем. Какво е животът? Той е светлината на светулката през нощта, диханието на бизона през зимата. Малка сянка, която се прокрадва през тревата и се изгубва със залеза."
Нали се сещаш , че като е менте може да не издържи и месецПървоначално написано от freegirl93
Да беше 20 кинта менте , ок , няма да те е яд. Ама да се скъса на второто носене чанта за 110 кинта? Не си заслужава.
Аз не бих дала толкоз пари за чанта пък ако не и оригинал![]()
Хора да ви се похваля купих си чантата.Просто е страхотнаааа.
По нищо не и личи че не е оригинална направили са я 1 към 1 с оригинала.Много е удобна и парите си струват. :P
Дано да е и здрава.![]()
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
Честита да ти е чантата... Ама като искаш съвети, поне се вслушвай в тях.
Btw, винаги съм се чудила как на хората им харесва тази чанта. Отвратителна ми е. Никога не бих дала толкова пари за нещо подобно. И ви моля да не ме оплювате, защото всеки си има вкус!