.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Какво да правя.. ;(

Здравейте!Имам един проблем .. значи имам си гадже,но той и най-добрата ми приятелка не се харесват изобщо .. все се настройват един против друг .. не можем да излезем заедно,не можем нищо.. все `тя` ще се разсърди за нещо,свързано с него .. хора моля ви помогнете ми.. какво да правя.. много ги обичам и двамата а те ..

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Мола Това молЯЯЯ ли трябва да е?!

По темата:Толкова е елементарно - излизай с тях по отделно.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)

Re: Какво да правя.. ;(

Цитирай Първоначално написано от aneliyaKK
    Здравейте!Имам един проблем .. значи имам си гадже,но той и най-добрата ми приятелка не се харесват изобщо .. все се настройват един против друг .. не можем да излезем заедно,не можем нищо.. все ,тя, ще се разсърди за нещо,свързано с него .. хора мола ви помогнете ми.. какво да правя.. много ги обичам и двамата а те ..
    на колко си ,че правиш от малкото проблем?

излизай отделно-за кво ти е най-добрата приятелка,когато си с Него-да ви свети ли? и обратното
    бааах
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Значииии иима два варианта
    или правят секс без ти да знаеш и играят театър за да си помислиш,че не се понасят ии се харесват и скоро ще легнат
    Не можеш да ги накараш да се харесат и да тръгнете да излизате тримата ще е адски неловко ... (;

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Излизай с двамата по отделно..Толкова ли е трудно да се сетиш ???
    А и без това той ти е гадже,и излизате двамата заедно..За какво ви е и трети човек
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на sasha_90
    Какви са тези детски неща?Я,се осъзнай.Първо той е твое гадже,не на приятелката ти.И второ каква приятелка ти е?

Супер фен Аватара на m1nik

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Здравейте!Имам един проблем .. значи имам си гадже,но той и най-добрата ми приятелка не се харесват изобщо .. все се настройват един против друг .. не можем да излезем заедно,не можем нищо.. все ,тя, ще се разсърди за нещо,свързано с него .. хора мола ви помогнете ми.. какво да правя.. много ги обичам и двамата а те ..

излизай отделно-за кво ти е най-добрата приятелка,когато си с Него-да ви свети ли? и обратното
    бааах
    +++++
    )

никой не е казал че тряба да излзате тримата заедно

никой не е казал че тряба да излзате тримата заедно

заключи ги двамата в една стая и на другия ден кажи кво е станало - има два вариянта
    1. - приятелката ти да се окаже мм.. мушната
    2. - единия от двамата да е убит след като толкова не се харесват

п.п. Чакаме резултати

е естт..аз си излизам с двамата по отделно..наистина,извинява се,не съм се изразила правилно..ама просто ми е много гадно като `тя` говори за него лошо..(защото тя е `повече` против него..той се съобразява с мен и е по-такаа.. разбирате) и се страхувам,че скоро тя ще ме кара да избирам между тях двамата.. ясно е,че няма да избирам и такива..обаче от самия въпрос направо.. незнам хора.. аз толкова се съобразявам с нея ии всичко .. просто нямам идея ., тя го обижда.. е и той не си поплюва .. пф мн ми е гадно просто .. ;(

Повече от фен
    Еми обясни й, че не искаш да говори лошо за него, поне пред теб. Нека си има мнение, но да не ти го налага- тъпо е. Сигурно смята, че той не те заслужава, но просто й кажи, че не искаш да говори така за него. Не излизайте тримата и не говори за него пред нея.
    И на него му кажи същото и отново не споменавай приятелката си пред него, за да не се стига до повод за обида.
    Ако тя те накара да избираш значи не ти е била приятелка. Същото важи и за него. Човек, който ще те накара да избере, явно не те уважава достатъчно. (мое мнение)

Цитирай Първоначално написано от britzy

бааах
    ахамм..защо пък трябва и с двамата едновременно да си ...
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Абе и аз имах същия проблем. Ама поне тя си ми остана истинска приятелка иии скриваше нетоплите си чувства към него. Той също се съобразяваше. И някак си се понасяше ситуацията (в редките случаи когато сме били 3мата). Наистина защо искаш да сте 3мата?

пфф хораа..снощи пак `скандали` пак ужаси .. незнам не мога повече просто..тва постоянен стрес.. поне днес сутринта той ми обеща повече да не говори с нея и такива .. не съм нито го молила нито нищо.. просто ми каза,че не иска да се караме заради нея и тя да ме настройва срещу него (както е наистина..) .. знаел как се чувствам и не иска така да се натъжавам ..

Голям фен Аватара на mir4eto93
    пфф хораа..снощи пак `скандали` пак ужаси .. незнам не мога повече просто..тва постоянен стрес.. поне днес сутринта той ми обеща повече да не говори с нея и такива .. не съм нито го молила нито нищо.. просто ми каза,че не иска да се караме заради нея и тя да ме настройва срещу него (както е наистина..) .. знаел как се чувствам и не иска така да се натъжавам ..
    Според мен ако и двамата истински държат на теб, ще се опитат да се държат мило един с друг, не е чак толкова трудно да говориш с някого, когото не харесваш учтиво и по цивилизован начин. Просто излизай с тях поотделно, а когато се случи да се засекат трябва да се постараят да са мили
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Просто е -излизай с двамата по отделно.А,когато излезеш с приятелката си не споменавай гаджето си за да няма повод да започне пак да го обижда.Прави същото и с приятеля си ..

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Да ти имам приятелката

--------------------------------------------------------

лапешки истории... сигурно сте на по 12-13 години

всъщност 14-15, но това има ли значение .. ?

Ми просто излизай или само с гаджето,или само с бфф.
    ми мисля че е доста просточко,ама както и да е ...

при мен е същото .. доста пъти съм се карала с приятелката си заради това! Постоянно го обиждаше и то пред мен и на мен един ден чайника ми изкипя и й казах,че ако продължи няма да и проговоря .. и като обижда него обижда и мен ! .. та тъй де.. най-накрая спря!

Просто и кажи,че обижда ли приятеля ти обижда и теб,а каква приятелка ще е ако те наранява ?
    иначе си излизайте по отделно .. :P

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    .. гаджето ти е свестен тип, според мен .. и все пак... мисля, че те ОПРЕДЕЛЕНО се харесват.. :X

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си