И така .. и аз както всички останали тийн. си имам своите проблеми .. Вече не знам какво да правя .. ще разкажа на кратко моята история.. и така .. всичко започна на 25.03.2010 год. запознах се с едно момче .. Беше просто най-обикновенно момче за мен .. като всички останали,но уви с всеки изминал ден аз се влюбвах в него,както и той в мен и на 09.04.2010 год. ние станахме нещо повече от приятели .. от тогава нещата се промениха .. от тази дата до сега никога не сме се разделяли Минахме през колко препядствия колко хора се опитваха да ни разделят,но ние си останахме заедно .. и ето дойде най-гадния ден в живота ми 4.06.2010 прибрах се доста късно..Майка ми и баща ми бяха полудели {не живеят с мен .. работят в друг град и т.н.т} когато се върнах вкъщи баба ми каза : "Веднага се обади на майка си .. защото е тръгнала за Варна " веднага се разплаках,не съм от най-силните и съм мнг чувствителна ..пък и просто знаех какво ще стане! И така .. обадиха се,само докато вдигна слушалката на телефона и чух как ми викат ;x .. питаха ме къде съм ходила,отговорих им.. питаха ме на колко съм години и как може да излизам до толкова късно на вън сред тези пияници и т.н.т .. след това ми казаха,нещо което никога не съм искала да чуя : "Взимаш си бележника на 15 юни и идваш направо на село .. и никога повече няма да се върнеш във Варна,ще учиш в Провадия .. Ще си без телефон и без интернет,няма да може да излизаш.. от училище направо вкъщи! Цяло лято ще работиш .. И искам да спреш да излизаш с това момче .. просто го забрави никога повече няма да го видиш" това беше като нож в сърцето от собствените ми родители .. Добре малка съм или според мен не съм,според мен мога да разсъждавам правилно и знам кое е най-доброто за мен! Съгласна съм с тях прибрах се късно,но защо трябва да ми причиняват това.. защо искат да ме разделят от човека който обичам .. искат да разбият сърцето ми искат цял живот да съм като едно емо което живее просто ей така щот трябва !? Още сега бих се самоубила ако това щеше да реши проблемите,но не става .. още сега бих избягала от вкъщи,но като знам,че рано или късно ще ме хванат .. незнам какво да правя,моля Ви дайте ми някакъв съвет .. и без такива от сорта "Забрави го" ако никой от вас не е изпитвал истинска обич към някой,моля да не ми казва това .. защото е невъзможно !