- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възрастта??
Разбрал е ,че има момичета и на неговата възраст и ти просто можеш да му бъдеш като по-малка сестра...![]()
Зависи,ако не те харесва е оправдание,ако те харесва го притесняват годините
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Стига с тия години, по дяволите .. Всичко е толкова относително, толкова много, че идея нямаш .. Има момичета и момичета, както момчета и момчета. Говоря от личен опит. Познавам момиче на 15, което ходи с 24 годишен .. И двама ги знам лично и са големи пичове, нито той е само за секса нали, нито тя е наивница, напротив.И си имат половин годишна връзка, горе-долу толкова, от началото на годината, без проблеми .. Но има и някои, с две години разлика, ами не се оправят .. може да е оправдание, може и да не е ..
) Всичко си е до човека, до характера и принципите. За мен иначе принципно разлика до 10 години е нормално. Е, не сега 12 годишно лапенце да излиза с някой 22 годишен, примерно. Но друго е 17-18 да е с момче на 27 .. Познавам лично 2-3 момчета на 24-25 години, които харесват момичета на моята възраст - 15-16 .. и кво от това? НЕ казвам да тръгнат нали, но просто го давам като пример .. и стига ги коментирате тия години, защото е банално вече .. всичко е до човек, разберете ..
)
Да съм казала, че отказвам се?!
Зависи за какви години говорим.Ако момичето е на 19-20 ,а момчето на 24-25 ,то разликата не е важна,но ако говорим за момиче на 14-15 с момче на 19-20 ,то тук не е за предпочитане.Това,което трябва да се запомни е възрастта на съзряване.Сами разбирате,че едно момиче,което от скоро е тресе хормона не е здравословно(така да се изразя) да бъде с някой вече доста по-зрял от нея.
Абе.. Има ли любов.. Истинска.. Годините не са проблем.. А ако каже, че си малка е възможно да е така..![]()
за всеки е различно... но като казва авторката 5 години разлика 13/18 не е много удачно... нямат нищо общо.. и ако ще и любов и пеперуди и сякви такива инсекти да са в стомаха... не е редно.. та това си е чиста педофилия
Много експерти в тая тема, бре и то все от мъжки пол на не повече от 17, които биват рязани заради т.нар. "батковци" и сега яко наливат - жалки сте, ще пораснете и вие, споко. Разберете го, че не всеки индивид, навършил определена възраст, е зрял, развит, отговорен бла, бла. Всичко е относително - семейна среда, приятели, самата личност - всичко си оказва влияние върху формирането на характера, ценностите. Тъй че стига с това много е голяма разликата дрън, дрън... Аз разбирам да познавате въпросните и да ги категоризирате като "малки" добре, но едва ли е така, тъй че престанете с глупавите си категоризации.
Правя и дрънкам к'вото си искам, за чуждото мнение - не се натискам.
ми аз мога да дам конкретен пример.. една моя фр е на 13 а гаджето и е на 18.. но той не е с нея само заради секса.. ходят вече 2 години !! маята фр ми сподели, че са правили секс едва преди 2 месеца.. той наистина я обича !! но за теб специално не знам.. зависи от момчето !!
какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]
^ Искаш да кажеш, че са тръгнали, когато тя е била на 11, а той на 16?'Баси бавния тип, 'баси гнусната картинка. Потресена съм!
![]()
Що нещо против педофилите ли имаш ?!?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
☆ Addicted to Addictions
5 Години не е никаква разлика. Поне за мен...
Имам предвид... ако примерно едно момиче стане на 17-18 години и си хареса някого на 22-23 .. нищо .. Майка ми и баща ми имат 5 години разлика. И к`во? Братовчедка ми и нейния мъж имат доста по-голяма разлика от 5 години ,но.. не може да избираме в кого да се влюбим.
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
И като заговори за зрялост и развитие...Първоначално написано от HiM
Аз, като представителка на 19-20 годишните, с ръка на сърцето заявявам, че НЕ познавам зрял, умен, средно интелигентен мой връстник, с качества и самочувствие, който да има/иска да има връзка с момиче на 14-15г. Просто ви се чудя от къде ги изнамирате такива.
Относно разликата във възрастта - да, относително е. След 18-19 годишна възраст разлика от 5-6 и повече години няма да се усети толкова.
Ама момиче на 14 да твърди, че има същите разбирания и интереси като мъж на 20, е възможно само ако момчето е с акъл на 15 годишен.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote