.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Зависи ако си на 12-13 има значение ..

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Разбрал е ,че има момичета и на неговата възраст и ти просто можеш да му бъдеш като по-малка сестра...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Зависи,ако не те харесва е оправдание,ако те харесва го притесняват годините
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Повече от фен Аватара на bloodyred
    Стига с тия години, по дяволите .. Всичко е толкова относително, толкова много, че идея нямаш .. Има момичета и момичета, както момчета и момчета. Говоря от личен опит. Познавам момиче на 15, което ходи с 24 годишен .. И двама ги знам лично и са големи пичове, нито той е само за секса нали, нито тя е наивница, напротив. И си имат половин годишна връзка, горе-долу толкова, от началото на годината, без проблеми .. Но има и някои, с две години разлика, ами не се оправят .. може да е оправдание, може и да не е .. ) Всичко си е до човека, до характера и принципите. За мен иначе принципно разлика до 10 години е нормално. Е, не сега 12 годишно лапенце да излиза с някой 22 годишен, примерно. Но друго е 17-18 да е с момче на 27 .. Познавам лично 2-3 момчета на 24-25 години, които харесват момичета на моята възраст - 15-16 .. и кво от това? НЕ казвам да тръгнат нали, но просто го давам като пример .. и стига ги коментирате тия години, защото е банално вече .. всичко е до човек, разберете .. )
    Да съм казала, че отказвам се?!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Зависи за какви години говорим.Ако момичето е на 19-20 ,а момчето на 24-25 ,то разликата не е важна,но ако говорим за момиче на 14-15 с момче на 19-20 ,то тук не е за предпочитане.Това,което трябва да се запомни е възрастта на съзряване.Сами разбирате,че едно момиче,което от скоро е тресе хормона не е здравословно(така да се изразя) да бъде с някой вече доста по-зрял от нея.

Абе.. Има ли любов.. Истинска.. Годините не са проблем.. А ако каже, че си малка е възможно да е така..

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    за всеки е различно... но като казва авторката 5 години разлика 13/18 не е много удачно... нямат нищо общо.. и ако ще и любов и пеперуди и сякви такива инсекти да са в стомаха... не е редно.. та това си е чиста педофилия

Град
    Сред маЙни, маЙна ...
    Много експерти в тая тема, бре и то все от мъжки пол на не повече от 17, които биват рязани заради т.нар. "батковци" и сега яко наливат - жалки сте, ще пораснете и вие, споко. Разберете го, че не всеки индивид, навършил определена възраст, е зрял, развит, отговорен бла, бла. Всичко е относително - семейна среда, приятели, самата личност - всичко си оказва влияние върху формирането на характера, ценностите. Тъй че стига с това много е голяма разликата дрън, дрън... Аз разбирам да познавате въпросните и да ги категоризирате като "малки" добре, но едва ли е така, тъй че престанете с глупавите си категоризации.
    Правя и дрънкам к'вото си искам, за чуждото мнение - не се натискам.

ми аз мога да дам конкретен пример.. една моя фр е на 13 а гаджето и е на 18.. но той не е с нея само заради секса.. ходят вече 2 години !! маята фр ми сподели, че са правили секс едва преди 2 месеца.. той наистина я обича !! но за теб специално не знам.. зависи от момчето !!
    какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]

^ Искаш да кажеш, че са тръгнали, когато тя е била на 11, а той на 16? 'Баси бавния тип, 'баси гнусната картинка. Потресена съм!

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Що нещо против педофилите ли имаш ?!?
    Addicted to Addictions

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    5 Години не е никаква разлика. Поне за мен...
    Имам предвид... ако примерно едно момиче стане на 17-18 години и си хареса някого на 22-23 .. нищо .. Майка ми и баща ми имат 5 години разлика. И к`во? Братовчедка ми и нейния мъж имат доста по-голяма разлика от 5 години ,но.. не може да избираме в кого да се влюбим.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от HiM
    Много експерти в тая тема, бре и то все от мъжки пол на не повече от 17, които биват рязани заради т.нар. "батковци" и сега яко наливат - жалки сте, ще пораснете и вие, споко. Разберете го, че не всеки индивид, навършил определена възраст, е зрял, развит, отговорен бла, бла. Всичко е относително - семейна среда, приятели, самата личност - всичко си оказва влияние върху формирането на характера, ценностите. Тъй че стига с това много е голяма разликата дрън, дрън... Аз разбирам да познавате въпросните и да ги категоризирате като "малки" добре, но едва ли е така, тъй че престанете с глупавите си категоризации.
    И като заговори за зрялост и развитие...
    Аз, като представителка на 19-20 годишните, с ръка на сърцето заявявам, че НЕ познавам зрял, умен, средно интелигентен мой връстник, с качества и самочувствие, който да има/иска да има връзка с момиче на 14-15г. Просто ви се чудя от къде ги изнамирате такива.

Относно разликата във възрастта - да, относително е. След 18-19 годишна възраст разлика от 5-6 и повече години няма да се усети толкова.
    Ама момиче на 14 да твърди, че има същите разбирания и интереси като мъж на 20, е възможно само ако момчето е с акъл на 15 годишен.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си