- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възрастта??
Здравейте , искам да задам един въпрос и се надявам да получа отговор.. Важна ли е разликата в годините ако тя е до 5 г. и когато едно момче каже , че си малка.. наистина ли го мисли или е просто извинение??..
Аз искам да попитам същия въпрос... когато харесваме едно момче ии като си по малка от него найстина ли не те харесва или е просто оправдание да те разкара ??![]()
^ Просто обърнете въпроса.Основателна ли е причната? Да, напълно основателно е защото интересите за всяка възраст са различни и ако човек е на възраст, в която да желае стабилна връзка не му се занимава с момиченца, които тъкмо са сменили куклите с гримове.
![]()
Аз също искам да знам дали възраста пречи на връската между едно момче или едно момичe или е само извинение за момчетата.
Да примемем, че си на 14 а той на 19 - голяма е.Той иска други неща, ти искаш други неща.Няма да е принца, който те държи за ръка, а баткото ,който те използва за секс.Евала, че ти е отказалАко си над 16-17 - не ,тогава е просто извинение според мен, но пък може и да си има принципи и да не иска малки момичета.
Много зависи,на колко години е момичето и на колко момчето.
Ако момичето е на 12,а момчето на 17 - според теб дали има шанс да имат някаква връзка?!
Ако момичето е на 17-18,а момчето на 22-23 - връзка може да съществува без абсолютно никакъв проблем.А и разликата няма да е толкова забележима
Едит:Не съм съгласна с горното мнение,че едно момиче на 14 не може да е с момче на 19Имала съм такава връзка и беше страхотна.Имам и приятелка,която беше на 14 като тръгна с гаджето си (тогава на 19 години,почти 20) и вече 5 години и нещо са заедно.
Всичко зависи от характерите на двете страни![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Охх стигате така с тия години.Всичко си е до самия човек и начина по който разсъждава и как те приема,а и много зависи и ти как разсъждаваш.Неможе да мислиш като някво лапе на 5г. и да искаш връзка с по-голям от теб (без значение каква ви е разликата).Мога да дам жив пример със себе си - аз съм на 19,а приятеля ми почети на 30, и вече 7 месеца всичко е идеално, вярно че това време не е много, но не и малко.Но се разбираме перфектно въпреки разликата (която наистина не е малка).Така че стига годините нямат толкова значение относно връзката, а начина по който се настройваш за нея и това как разсъждавате.
Естествено ,че ще го мисли ... 5 години са много голяма разлика за хората под 18 ...(За мен дори и 3 са много ...). Ако си на 14-15 за какво ще си говориш с 19-20 годишен човек
Според мен тези връзки с по 5 години разлика се крепят само на желанието на баткото да наебе наивното момиче ...
--------------------------------------------------------
Не на всички "батковци" 24 часа в денонощието им се чука, нито пък всички 14-годишни са "наивни" и невинни.
14-15-годишна и 20-годишен могат да си намерят теми за разговор, въпросът е, че ще са по-общи. Докато тя ще осъзнава тепърва някои неща за света около нея, той вече ще е минал през това.
И все пак няма лошо. Смисъл, ще има какво да научиш от него, ще ви е забавно заедно. Има момичета и момичета, както има мъже и мъже. Възможно е да не си паснете, защото или ти си твърде незряла на тоя етап(всички на тоя етап сме незряли, но някои са повече), или той да е твърде елементарен индивид, който мисли само каква мизерия да направи и коя да вкара в леглото си.
Твоето момче е преценило какво иска и че ти не можеш да му го дадеш. Евала, че ти е казал, че си малка, а не те е използвал. И аз определено не смятам, че истинска връзка между 14 годишна и 20-годишен(примерно) не може да има, трябва девойката да е с поне още 1-2 годинки отгоре, но пък могат да са си приятели дотогава. Пък и в крайна сметка, мъжете правят компромиси по тоя въпрос и ако момчето наистина иска да е с някое момиче, няма да прави проблем, че девойката не е на неговото интелектуално ниво(не говорим естествено за крайности). И те така. Радвай се, че момчето не те е подвело. Ако си под 14 - тогава няма какво да говорим. 12-13-годишна може да си прави експерименти за гаджосване единствено с някой, който е по-голям от нея с 1-2 години, за да не си блъска после главата.
[quote="mArMaLaDkA"]Не на всички "батковци" 24 часа в денонощието им се чука, нито пък всички 14-годишни са "наивни" и невинни.
Така е има си батковци, има си и "батковци", но т'ва к'во общо има - щом ти е приятна компанията на даден индивид от мъжки пол, к'во значение има разликата, ако си падаш по него, даваш му шанс, оправдава ти доверието и сте заедно, примерно. Според мен т'ва с годините си е един вид оправдание както от гледна точка на момичетата, така и на момчетата/батковците.
Правя и дрънкам к'вото си искам, за чуждото мнение - не се натискам.
^ ми не е баш така. всеки си има няк'ви принципи и се бори за нещо. на едни мъже им се ще да си прекарат младежките години в безразборни връзки, като се и чувстват удволетворени от това, а на други им се ще да си хванат някое сериозно гаЖе, понякога се появява някоя малка лолитка, замайва им главата и те решават, че мисията им в живота е да я научат на всичко.![]()
има и момичета на 15 примерно, които не харесват 20-годишни, защото хем не са на едно емоционално и интелектуално ниво, хем и физически не са привлечени от тях.
затова годините си имат значение в различните етапи на развитие на човека като личност, затова и хората са различни и слава богу, след известен период си се намират и се групират един с друг така, че да са щастливи.![]()
Да го кажеме просто: НЯМА ШАНС АЗ ДА ПОГЛЕДНА МОМИЧЕ С 5 ГОДИНИ ПО-МАЛКО ОТ МЕНЕ!!!
Ами зависи ти на колко си. Ако си на 13-14, а той на 18-19, разбира се, че мисли, че си малка.Какви по-точно ще са темите ви на разговор?! ...Не мисля, че си търси оправдание, а явно просто не му се занимава с по-малки.
If you don't know my name, you can call me your baby ...![]()
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.
Raindrops fall from everywhere.
Да, така е. Както гласи заглавието на алековия фейлетон "Разни хора, разни идеали", изключения има винаги, мога да дам и примери, ама ме мързи да пиша. За интелектуалното ниво на голямата част на т.нар. 20 годишни не ми се говори, щото ще стане забавно.Първоначално написано от mArMaLaDkA
Хубуу, ай от мен да минИПървоначално написано от mArMaLaDkA
.
повечето големи момчета си мислят, че по- малките момичета са наивни, макар и те с нищо да не показват такова нещо, и че могат да си ги въртят, както си пожелаят. говоря от личен опит и наблюдения.
а конкретно за въпроса ти- както казаха, зависи на колко си ти и на колко е той.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
повярвай ми в началото всичко е приказка,но след време когато всеки покаже какъв човек е и се появят някои различия по-големият (в случая момчето) ще си каже абе някаква пикла ли ще ми казва да се променям и какво не и харесвало и ще те остави..да не говорим, че е живял повече от теб и е имал малко повече любовни разочарования и съответно по-голям опитВ ситуации, в които ти не знаеш какво да направиш,той ще знае по простата причина, че вече го е преживял
За мен по-скоро нормална разлика е до 2-3 години,защото по принцип момчетата са малко по назад а така се изравнявате по възгледи и начин ан живот
казвам ти го като човек който е бил с доста по големи..1-я път не си взех поука,но и след втория вече няма как
![]()
Разликата не винаги се усеща, имам предвид - ако ти си на 13, той на 18 определено е пречка и сигурно иска да те разкара, но иначе ако ти си на 20, той на 25, не е проблем. И двамата вече сте зрели и бихте могли да имате сходни интереси![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Да има разлика поне за мен.1 момче ми предложи и на 20 аз на 15 ми няма какво да си кажем пък е сериозен няма чуство за хумор и става по-зле
![]()
е зависи, ако си на 10 , той на 15 има значение + че не е само извинение..
иначе напримерно си на 15, той на 20 .. не е кой знае кво. Родителите ми са с 7 година разлика и кво.. абе любов да има ;> ама първият ми пример .. наистина има значение ;д
А ти на колко си?Първоначално написано от Nakadah
![]()
Абе, има си разлика... Ама какво всички сте се захванали с тия години? 14-19, 13-18, под 14, над 15 и 3 дена. Страшно е относително. Познавам двойки 16-18, които са страшно смешни, защото могат само по кафета да ходят и прочее, ама познавам и две други (изключвам себе си), които имат страшно много общи теми за разговор и са на едно интелектуално ниво, с общи цели и идеи![]()
ми нищо, ама надали са се срещнали, когато майка ти е била на 14-15.Първоначално написано от gLypChenCee