.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

как да си върна доверието и

Здравейте...та имаме една много проклета в нашия клас,винаги глед ана кой каква интрига да забърка.А ми се водеше приятелка..и така,разказала на мойта БФФ че аз съм и говорила зад гърба,даже и пратила някаква хронология,която тя я е писала и мойта бфф и повярвала...аз и обясних че не е вярно но оттогава отношенията ни охладняха..моля ви помогнете ми казах и че сам готова на всичко за нея..Знам че ще ми кажете че щом не ми вярва не ми е истинска приятелка но не е точно така..оная ги е наприказвала едни..моля ви дайте ми съвет какво да направя за да си я върна!
    Цитирай Първоначално написано от finger4o
    Американски форум: Питаш и ти отговарят

Руски форум: Питаш и ти отговарят с въпрос

Български форум: Питаш и веднага всички започват да ти обясняват колко си тъп

еми щом с приказки не става...амии накисни нещо яко оная тъпанарка,само че това с нищо няма да помогне да се сдобрите с приятелката ти...обещай й че повече няма да става така..
    http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy

SheIsAgressive

A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Развикай и се на тя пред целия клас, насоли я едно яко, и ще и дойде акъла в главата. Рабзерете се с твойта приятелка, ако сте истински приятелки трябва да си имате доверие.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на someonerandom
    Карали ли сте се с твоята приятелка скоро за нещо?Ако не,просто я попитай "Аз съм ти приятелка,защо ми е да правя това" или нещо от този род.А това,че щом вярва,значи не ти е приятелка-всеки може да се подлъже.Особено ако и се е случвало и преди някой да я прецака или да не оправдае довериято и.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Накарай твойта "приятелка" малко да се чатне в тая глава..кажи и нещо от сорта на "познаваш ме,как мислиш,че ще говоря такива неща за тебе и то пред нея".. пък и отиди и сружи оная тъпачка..развикай и се малко,направи нещо,че да знае да не се занимава с тебе..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от someonerandom
    Карали ли сте се с твоята приятелка скоро за нещо?Ако не,просто я попитай "Аз съм ти приятелка,защо ми е да правя това" или нещо от този род.А това,че щом вярва,значи не ти е приятелка-всеки може да се подлъже.Особено ако и се е случвало и преди някой да я прецака или да не оправдае довериято и.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Ако тая твойта "БФФ" ти беше толкова добра приятелка нямаше да повярва на въпросната интригантка!
    FUCK-тически не ме интересувате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си