- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Качествени презервативи..
Някой би ли ми препоръчал добри презервативи... Да са здрави,че като за първи пътДа не стане някоя беля..
п.п: Моля да пишат само хора който СА ГИ ИЗПОЛЗВАЛИ И АКО ИМАТ ЗАБЕЛЕЖКИ ДА КАЗВАТ![]()
Отиваш в 1-та аптека пред очите ти и които си харесаш на цвят и вкус. Презерватив се къса обикновено ако е лошо поставен. Внимавай като го развиваш да не го прищипеш, а също така му стисни върха преди да го сложиш. Ако остане въздух рискуваш да се спука. Като за 1-ви път не ти препоръчвам супер тънки.
Вземи durex или sportex, здрави са и то много. Един спортекс в даскало го хвърлихме от 5 етаж и не се спука. Има случей и на тези ефтините от 20 ст. в даскало преди време 1-2 г. си играехме с такива, един го спуках в главата на едно момче с лек удар, а друго го търкаляхме по пътя 300м и докато не го засилих с все сила право надолу не се спукаПри секса натоварването е по-малко отколкото при пускане, хвурляне и други такива опити
ОкеуПървоначално написано от dakata123
Благодаря за съвета,но ще почакам още малко. Ако няма други мнения ще взема по 1 от 2-та вида :P
Един найлонов плик хванат със ластик и тикаш к'во му е сложното ??
You are Misleading and or Homosexual
Че примерно обикновенните от 20 ст. може да се скъсат ... Не ми се става татко все ощеПървоначално написано от UnsTToPPaBBle
Класически Дюрекс и няма да имаш проблеми![]()
![]()
Durex & Sportex по-добро няма!
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
съгласенПървоначално написано от Antixrist
Schhh! Hear the silence...
Отиваш в аптеката или в някой магазин и гледаш кво пише на кутийките.Зимаш тоя дето ти харесва и си готов.Бтл ако не ти се рискува наистина си земи Durex.
Няма качествени и некачествени презервативи - има правилно и неправилно поставяне!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
тука можем да поспоримПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
Но все пак и най-скъпите да си земеш може да имат дефект или да се скъсат и в същото време и най-евтините да си земеш може да издържат
aве и да го проверява и да не го проверява с невъоръжено око нищо няма да види.Дупчиците от дефеките са почти незабележими.Първоначално написано от miminko
e ставаш груба ти ще ги пратиш така сичките по манастириПървоначално написано от miminko
![]()
Простено ти е!но все пак недей да ги правиш сичките монахини че тези от нас които все още сме модерни(девствени-виж темата за девствеН ) няма да ги огрее
та най-лесния начин да не забременее човек било въздържанието ..
съгласна съм, ама даже тогава има рискове!
не помните ли случката с някво момиче, което отишло с майка си в Египет и от басейна забременяломоже и да бъркам ама беше нещо такова
сметни някой си изпразни дечицата във водата, невинното момиченце си плува и после БРЕМЕННА
тцъ
![]()
![]()
нали . . ама те не слагат изобщо и после теми и теми и ПАК теми ..Първоначално написано от miminko
не че аз съм за пример- и аз не използвам презервативи, ама си имам причина (алергична съм към латекс, случват се много ггадни работи с мен след секс с презерватив) ама си поемам отговорността и не съм взела да пускам теми бременна ли съм, ква съм..![]()
a моля тези които не ползват да замълчат!Първоначално написано от ef4etyYy
![]()
и все си мисля че ти отговарях на подобед въпрос(не казвам че е същия а подобен )
имах в предвид еваспокойно! а иначе то като имаш достатъчно достоверни знания които не се основават на митове и легенди няма значение дали си ползвал/а
Няма страшно миличко спокойно книгите няма да те изядат![]()
![]()