.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Търся съвет

Гаджето ми се възползва от мен(в смисъл че му бях нужна само докато ме вкара в леглото) и след това реши че няма смисъл да сме заедно . . . Не че ме бърка особено за него ама все пак ми стана гадно Такам аз знам че отмъщението не е начинът да ми стане по-добре, но е въпрос на гордост. и колкото и да го убивам и съживяжам в мислите си не мога да намеря жестоко, ужасно отмъщение с което той да ме запомни. Ам това е, който има идеи да казва

така!1-во ако искаш начини за отмъщение няма да ги получиш.
    2-ро Ти си му позволила да се възползва от теб,не те е инасилил нали?
    3-то явно и ти не знаеш дали те боли или сърби!
    I am your God so WORSHIP ME!
    Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
    It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
    Niksq :* (hug)

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Използвана си била и си го позволила. Не се ли досети в един момент, че иска само да спи с теб. Толкова ли нямаше смелост да го зарежеш, или просто да му кажеш, че няма да получи това, което иска. Така става, защото в стремежа си да накараме приятеля си да ни заобича, се отдаваме НАПЪЛНО. Просто го остави, ако вече не си го направила и нне търси отмъщение. До някаква степен и ти си си виновна, че си се поддала, защото предполагам не те е изнасил, а просто ти е намеквал и ти не си се усетила от любов.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Град
    Sofia
    Най добре преспи с всичките му приятели и им кажи, че са 10 пъти по добри от него в секса и, че неговия е супер малък.
    Другия вариянт е ти да го използваш. Да го хванеш и да го скъсаш от секс и да го захвърлиш.

Голям фен Аватара на mir4eto93
    [quote="iv4oiv"]Най добре преспи с всичките му приятели и им кажи, че са 10 пъти по добри от него в секса и, че неговия е супер малък.
    Другия вариянт е ти да го използваш. Да го хванеш и да го скъсаш от секс и да го захвърлиш.[/quot]

Според мен не трябва да спиш с приятелите му, това е тъпо А пък си мисля, че ако спиш с него, само за да го ядосаш, той ще си получи безплатен секс и файдата По-добре остави нещата така
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Започни да разправяш на ляво и на дясно колко зле е бил в леглото,колко му е малък и т.н. за друго не се сетих..

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Започни да разправяш на ляво и на дясно колко зле е бил в леглото,колко му е малък и т.н. за друго не се сетих..
    Това ми харесва Самочувствието му ще изтече в канала
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Не можеш да поправиш миналото,можеш само да се пазиш и да внимаваш за в бъдеще да не стават такива инциденти
    I have a dream

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Детска работа... Get over it и не се занимавай с глупости. За какво ще му отмъщаваш? Ти си тази, която му е позволила да те използва.

Ти си тъпата тук, дето си се оставила да те използват.
    Не те бърка особено, ама искаш отмъщение. Как се получава т'ва?
    Най - много ще покажеш, че си била наистина наранена, щом отмъщаваш.

Детска му работа.
    Цитирай Първоначално написано от babatigosho
    Не го винете... има дълбоко таен ужас към липсата на пунктуация.

Най-доброто отмъщение е да му се изсереш на лицето.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Тръгни си от него с високо вдигната глава. Ако те потърси - не се обръщай назад.
    Не падай на нивото му, отмъщавайки му.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    [quote="mir4eto93"]
    Цитирай Първоначално написано от iv4oiv
    Най добре преспи с всичките му приятели и им кажи, че са 10 пъти по добри от него в секса и, че неговия е супер малък.
    Другия вариянт е ти да го използваш. Да го хванеш и да го скъсаш от секс и да го захвърлиш.[/quot]

Според мен не трябва да спиш с приятелите му, това е тъпо А пък си мисля, че ако спиш с него, само за да го ядосаш, той ще си получи безплатен секс и файдата По-добре остави нещата така
    То не е тъпо, ама е малка за такова нещо.

Хм мерси на всички за хубавите идеи

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    Извинявай,но за мен не той,а ти си жалката в случая, защото му даваш повод да те нарича "лека". И аз точно тоя епитет бих ти лепнала.
    Не се обиждай.
    В старанието си да се правят на велики,точно такива момичета като теб си навличат големи беди. Добре - имай си приятел,но първо го прецени напълно, а след това прави подобни неща. Въпроса не е нито в отмъщението, нито в кревата .. важното е да си теглиш една хубава поука за в бъдеще.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ъм... той на колко е? А тва да говориш против него... са глупости - чувстваме се прецакани и давай да бълваме глупости, току-виж някой повярвал... смешна раота

ха ха ха! да ти е тъпо!
    FUCK-тически не ме интересувате..

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    ха ха ха! да ти е тъпо!
    И тук ли с простотията си?!
    Като нищо смислено не може да излезе от празната ти глава, а поне не го показвай. Не премахвай дори и най-малките ни съмнения, че си проста като си отваряш устата!
    То че авторката глупаво е постъпила, глупаво, ама бива ли такъв дебилизъм от твоя страна?!

Иначе авторке, наистина го заеби тоя и от отмъщение смисъл няма!

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    ще ти кажа само да не го позволяваш втори път, с който и да било

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си