- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Търся съвет
Гаджето ми се възползва от мен(в смисъл че му бях нужна само докато ме вкара в леглото)и след това реши че няма смисъл да сме заедно . . . Не че ме бърка особено за него ама все пак ми стана гадно
Такам аз знам че отмъщението не е начинът да ми стане по-добре, но е въпрос на гордост. и колкото и да го убивам
и съживяжам в мислите си не мога да намеря жестоко, ужасно отмъщение с което той да ме запомни. Ам това е, който има идеи да казва
![]()
![]()
така!1-во ако искаш начини за отмъщение няма да ги получиш.
2-ро Ти си му позволила да се възползва от теб,не те е инасилил нали?
3-то явно и ти не знаеш дали те боли или сърби!
I am your God so WORSHIP ME!
Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
Niksq :* (hug)
Използвана си била и си го позволила. Не се ли досети в един момент, че иска само да спи с теб. Толкова ли нямаше смелост да го зарежеш, или просто да му кажеш, че няма да получи това, което иска. Така става, защото в стремежа си да накараме приятеля си да ни заобича, се отдаваме НАПЪЛНО. Просто го остави, ако вече не си го направила и нне търси отмъщение. До някаква степен и ти си си виновна, че си се поддала, защото предполагам не те е изнасил, а просто ти е намеквал и ти не си се усетила от любов.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Най добре преспи с всичките му приятели и им кажи, че са 10 пъти по добри от него в секса и, че неговия е супер малък.
Другия вариянт е ти да го използваш. Да го хванеш и да го скъсаш от секс и да го захвърлиш.
[quote="iv4oiv"]Най добре преспи с всичките му приятели и им кажи, че са 10 пъти по добри от него в секса и, че неговия е супер малък.
Другия вариянт е ти да го използваш. Да го хванеш и да го скъсаш от секс и да го захвърлиш.[/quot]
Според мен не трябва да спиш с приятелите му, това е тъпоА пък си мисля, че ако спиш с него, само за да го ядосаш, той ще си получи безплатен секс и файдата
По-добре остави нещата така
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Започни да разправяш на ляво и на дясно колко зле е бил в леглото,колко му е малък и т.н.![]()
за друго не се сетих..
![]()
Това ми харесваПървоначално написано от danibebi
Самочувствието му ще изтече в канала
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Не можеш да поправиш миналото,можеш само да се пазиш и да внимаваш за в бъдеще да не стават такива инциденти![]()
I have a dream
Детска работа... Get over it и не се занимавай с глупости. За какво ще му отмъщаваш? Ти си тази, която му е позволила да те използва.
Ти си тъпата тук, дето си се оставила да те използват.
Не те бърка особено, ама искаш отмъщение. Как се получава т'ва?
Най - много ще покажеш, че си била наистина наранена, щом отмъщаваш.
Детска му работа.
Първоначално написано от babatigosho
Най-доброто отмъщение е да му се изсереш на лицето.
Тръгни си от него с високо вдигната глава. Ако те потърси - не се обръщай назад.
Не падай на нивото му, отмъщавайки му.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
[quote="mir4eto93"]То не е тъпо, ама е малка за такова нещо.Първоначално написано от iv4oiv
![]()
Хм мерси на всички за хубавите идеи![]()
Извинявай,но за мен не той,а ти си жалката в случая, защото му даваш повод да те нарича "лека". И аз точно тоя епитет бих ти лепнала.
Не се обиждай.
В старанието си да се правят на велики,точно такива момичета като теб си навличат големи беди. Добре - имай си приятел,но първо го прецени напълно, а след това прави подобни неща. Въпроса не е нито в отмъщението, нито в кревата .. важното е да си теглиш една хубава поука за в бъдеще.
ъм... той на колко е? А тва да говориш против него... са глупости - чувстваме се прецакани и давай да бълваме глупости, току-виж някой повярвал... смешна раота
ха ха ха!да ти е тъпо!
FUCK-тически не ме интересувате..
И тук ли с простотията си?!Първоначално написано от uBuTo
Като нищо смислено не може да излезе от празната ти глава, а поне не го показвай. Не премахвай дори и най-малките ни съмнения, че си проста като си отваряш устата!![]()
То че авторката глупаво е постъпила, глупаво, ама бива ли такъв дебилизъм от твоя страна?!![]()
Иначе авторке, наистина го заеби тоя и от отмъщение смисъл няма!
ще ти кажа само да не го позволяваш втори път, с който и да било![]()