- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ХИМЕНА-???
Искам да си скъсам химената с тампонче. Възможно ли е, ще стане ли? Ако има такива, които вече са си я късали с тампонче моля дайте си коментара!!! И между другото боли ли много??! Мерси предварително!![]()
![]()
![]()
![]()
Защо не се запишеш на гимнастика за 2 седмици? Ще се скъса бързо.
Имам една дума за теб: ГРЕДА !
![]()
Ама ти честно ли
![]()
.Да ти кажа няма да ти е много лесно,аз бях на тампони преди първия да правя секс е да ти кажа не си бях скъсала нищо
.
ПП:А защо искаш да го правиш![]()
Няма смисъл...
По-интересно е и за теб и за момчето да се скъса по време на 1вия секс...
http://nagradionline.info/vote/menace4
Гласувайте и ще получите услуга
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Rikh' darman derigno'h darmee
Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...
Добре, по дяволите, като бях девствена, егати, никога не съм си мислела за химена ми, егати, мислех си за секс, но не и за разни химени. Ползвах си тампони, нищо ми нямаше , разтягах се, нищо ми нямаше. Правих секс - е , имаше кръв - тогава чак се сетих за него.Как може да си мислите за девствената ципа? Защо не си мислите за нещо друго![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Тампона няма да ти скъса химена ако го поставяш нормално.Но ако ти искаш да го скъсаш би могла с каквото и да биле...Но какъв по дяволите е смисъла-химена не ти пречеи по никакъв начин,така че по-добре изчакай до първия секс!
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
Аммм, защо искаш да си скъсаш химена?Тежи ли ти, или ти пречи да спиш нещо
Тва е най-тъпото нещо .. остави на момчето, което ще ти е първия да го скъса
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
1.Предполагам, че я е страх от болката, която евентуално ще изпита при първия си път и затова предпочита да си я причини сама...
2. Излъгала е някого с когото ще спи, че не е девствена и сега я е срам да не се "изложи"...
![]()
![]()
![]()
С тампон няма да стане.
Химена ... Лаура ... Норма ... ?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Или каквито там бяха .. Ама имаше Химена .. Помните ли Трима Братя, Три Сестри ... ?
![]()
I'm inlove with a criminal...
Първоначално написано от RAYNE666
Да де ... И това става .. Лаура е от там, ама Химената е от Тримата братя ...![]()
Абе я стига с тези глупости, престанете да се отваряте с всевъзможни предмети.
Ако искаш да построиш кораб,
не започвай да караш хората да събират дъски,
да разпределяш работата и да даваш заповеди.
Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...
Аааа голяма фенка му бях на ''Трима братя,три сестри'' (имам папка посветена на него)
по темата вече казах ама с тампон нестава пробвай с някой плод или зеленчук нали така е модерно сега![]()
Първоначално написано от niktik
Шт, или с плюшена играчка, която има пенисовидна форма ...Четох просто в "МИДА"-та,. че няква си набутала плюшен банан.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Немога повече.Какво лошо има в това да си девствена и да го направиш с нещо което има очи,ръце.крака (момче).Нито боли чак толкова,нито е срамно нито и аз незнам какво
![]()
Проблема е в годинките, както гледам. Тя на дали разбира какво прави даже...
Ако искаш да построиш кораб,
не започвай да караш хората да събират дъски,
да разпределяш работата и да даваш заповеди.
Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...
Първоначално написано от mir4eto93
Просто аз
божеее я по добре си режи вените.
Защо го правиш?!
За да може, когато дойде момента да правиш секс и гаджето да каже "Ааа, тая се е *укала, значи е мега яката мацка! Ако не се беше *укала щях да я зарежа." ??? Или защото приятелките ти ,които са на по 12-13, вече са били с поне трима, а ти не си била и искаш поне да не си девстена?
Не прави глупости!
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Баси яката тема...![]()
![]()
![]()
![]()
абе момиче нещо психични отклонения да имаш?
Хората ти казаха няма нищо лошо едно такова живо дишащо същество да го направи когато му дойде времето, не са обзалагам се че си на 12 и си казала на най якото момче в класа ами аз го направих..(бля бля..) и той от немай къде щот не е знаел какво да кажа казал: Вернооо... трее някой път да ми покажеш!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Боже мой вече почам да си правя сама забавление. Е*аси майката!
ILLUSION is the first of all pleasures...
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Както каза niktik, ЕКО-отварянето е на модаПървоначално написано от niktik
![]()
абе недейте че ще земе после да пита дали може да е забременяла ако някоя краставица се обели в неяПървоначално написано от gigobyte
![]()
![]()
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Аз като малка се спънах на морето , падна на една скала и първият път като правих секс нямаше нито кръв , нито болка . Аз и без това на скоро разбрах , че сама съм си го скъсала , щото кой да ми каже ? Майка ми ли , дето ме мисли за ангелче![]()
А , и по темата : Хименът НЕ МОЖЕ да се скъса с тампон