.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: На къде?

На къде?

Здравейте.

С приятеля ми сме заедно от 2 години и половина. Страшно много го обичам и всичко правя за него. Но проблема е, че той е наркоман..

В началото не искаше да сме заедно точно заради това. Един ден просто ме потърси, каза ми, че е влюбен и че не може повече да страни от мен. А и аз не можех.. и точно от тогава станахме неразделни и се справяме заедно с всичко. За две години опитвахме да намерим подходящ начин да успее да се справи с наркотиците. Дори за миг не помислих да го оставя да минава сам през това. Дори го помолих да влезе в клиника. Беше ми казал, че не иска да ме оставя, че съм щяла да го забравя докато той излезе. Разбира се убедих го в обратното и за известно време аз и брат му успяхме да съберем парите. Влезе клиника но след месец и половина излезе. Просто така се случи. Започна да посещава психолог и се за 2 месеца успя да спре.

След това почина негов приятел. Той беше съсипан. Казах му, че ще съм до него и ще се справим заедно, но той отново посегна към дрогата. И до днес не може да спре... много се бях отчаяла не знаех какво да правим вече..

И ето че преди 2 седмици скъсахме..каза ми, че има друга и че се е влюбил в нея.. първата седмица бях съсипана, но исках да остана до него, макар че започна да се държи много грубо с мен.
    После ме потърси най - добрата му приятелка. Каза ми, че няма друга и ми обчсни, че нямаме бъдеще заедно заради дрогата и това беше края на разговора. Опитах да поговоря отново с него, той ми каза, че вече наистина не е влюбен и ми каза да го оставя.

И сега просто не знам на къде...не искам да го оставям...обичам го ужасно много, а и не искам да се справя сам с наркотиците...

Благодаря на тези, които го прочетоха.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Колкото и да те боли трябва да разбереш ,че този човек няма никакво бъдеще.Когато е направил избора си да почне наркотиците живота му е изгубил смисъл.Дрогата съсипва хората... Не трябва и ти да си прецакваш живота заради него ...

--------------------------------------------------------

Е, ти не искаш, ама нали знаеш, че реално нЕма кой друг да го откаже от зависимостта му, ако не той самия?

И е много мъжка постъпка да кара най-добрата си приятелка да ти звъни, за да ти обяснява. весело. току-виж двамата са се залюбили, поне аз така си го обяснявам, иначе тя защо се явява в ролята на негова секретарка?

наркотиците, а и зависимостите като цяло са гадно нещо. щом за 2 години и половина сам не е намерил желание, смяташ ли, че изобщо някога ще спре? и евентуално докога мислиш, че ще ти издържат нервите? в крайна сметка човек обича, ама до време. после остават привързаността и уважението, въпросът е какво ще правиш, когато осъзнаеш, че си загубила сума ти години от живота си с безволев човек.

Не, той не я е пращал. Тя дори ме помоли да не му споменавам, че ме е търсила.

Но наистина не искам да го оставя. Искам да излезе от кашата и да си оправи живота, защото наистина е добър човек..но си права няма воля.

Благодаря ви за отговорите.

Повече от фен Аватара на VampireGirl666
    Ако той сам не го желае, няма как да му помогнеш.

Направила си достатъчно, няма какво повече. Щом той самият няма желание да ги спре, то ти си с вързани ръце.
    Аз съм, каквото казвате, че съм! Ако не бях, защо щях да твърдя, че съм.. ;]]

Зайко []]]][]][] <3

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна

Re: На къде?

Цитирай Първоначално написано от desincetooy
    Опитах да поговоря отново с него, той ми каза, че вече наистина не е влюбен и ми каза да го оставя.

А може би те обича повече от колкото предполагаш... може да те лъже именно за да те предпази, но може и истината да казва. Разбира се няма как да знам.

Историята е тъжна и повярвай много добре те разбирам. Прави са съфорумниците ..направила си каквото си могла. От него зависи...
    The blood that binds us ..till death unites us

До момента,в който той е имал желанието да спре,ти си му помагала и си му давала от твоите сили,за да намери решение,стигнали сте до клиника и до психолог,което е дало някакви резултати...Но от момента,в който той отново има някакъв спад в живота,посяга отново към наркотиците и твоята помощ и твоето присъствие не са му достатъчни,за да преодолее каквото и да е и очевидно,наркотиците са най-силния му антидепресант,те са нещото,което го кара да се чувства жив,за жалост предполагам,че на този етап не осъзнава,че това го убива бавно...

Извода от това е,че каквото и да правиш,в момент на слабост той няма волята да се опре на твоята помощ,дори да го иска отвътре няма сили за това...намира най-лесното решение,което вече се е превърнало в най-голямата част от неговия живот...

От една страна е много по-добре,че той се е дръпнал навреме от теб и при всички положения,явно мисли за теб,след като не те е карал да взимаш наркотици с него и след като вижда,че не може да спре и се разделя с теб...мога да ти кажа,че за теб това е най-доброто решение,взето от него,тъй като разбирам от поста ти,че си безрезервно до него във всичко и рано или късно,просто и ти щеше да тръгнеш и да посегнеш към наркотичните вещества...неизбежно е...

Няма за какво да се чувстваш съсипана,някой неща в живота са просто съдба и дори и да не смяташ,че в момента това е най-добрия изход от ситуацията,бъди сигурна че е именно той и дори да имаш възможност да си отново с този човек,независимо дали като приятелка или нещо повече от това,просто не се завръщай към миналото,той е направил своя избор,като за теб това е най-доброто ...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Трябва да уважиш правото му на личен избор. Не можеш да помогнеш на човек, който не иска да му бъде помогнато.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Оставил те е,защото е преценил,че ако си с него ще страдаш заради това,че се дрогира....Опитай се да поговориш за последно с него за последно,ако не уважи избора му
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

рп

мечтата ти

охх .. много тъжна история .. Много съжелявам , но мисля , че трябва да го оставиш . Той гледа да те предпази , за да не съжеляваш .. пък и нали знаеш от наркотиците какъв е края .. някой ден и той ще си отиде и ти неможеш да му помогнеш вече
    Мизерници .

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    двамата бъдеще нямате,трябва да го оставиш,колкото и да те боли,не си струва да си пропиляваш времето,просто и той иска да те рпедпази
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Много благодаря на всички ви...

обича те ... може би се опитва да те предпази .. за всичко си има обяснение.. но той те обича .. сиг съм в това

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Дрогата съсипва хората
    Хората СИ съсипват живота с дрогата,алкохола и квото друго се сетите ,както и да е отклоних се от темата.
    Похвално е желанието ти да помогнеш, а ако мислиш че любовта му е по-силна от зависимостта -бори се! Обаче си мисля че човека вече е направил своя избор и е по-добре го забравиш и да продължиш.Аз поне така бих постъпил в конкретния случай,няма смисъл да се водят изгубени битки.

Град
    бълХаристан
    наркотиците имат две страни.
    едната съсипва живота, другата прави живота прекрасен. зависи дали си от страната на потребителя или на дилъра
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си