.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy

Връщане назад в миналото

В основата на всичко е това, че съм свикнала да изпитвам любовна тръпка. А когато това не се случва мозъка ми превключва към някакъв инстинкт за "самосъхранение", който се състои в това да се връща към стари чувства и да ги възобновява. Глупаво е, но го прави авторатично и доста сполучливо. Дори не знам какъв ми е въпроса към вас, просто искам да чуя коментари.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на filmimilmi
    При всеки чувствата са на приливи и отливи.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Не мисля че подобно подхранване на стари чувства би довело до нещо по-добро за теб...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Цитирай Първоначално написано от onestar
    Не мисля че подобно подхранване на стари чувства би довело до нещо по-добро за теб...
    +1 \/ ... Не мисля, че е особено удачно да се самонараняваш, което мисля, че правиш Опитай ти да го настройш към нещо друго

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Случайно да се казваш Симона ?

П.П. А кога си свикнала да изпитваш любовна тръпка?Когато си във връзка или попринцип? Според мен трябва да си намериш човек ,който да те накара да се чувстваш по този ,желан от теб, начин,без да трябва да се връщаш в миналото

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    И аз мисля така..
    Най-добре е да си опиташ да не мислиш за това..Да си намериш някакво занимание..Не знам
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    BEyond YOUR wildest DREAMs
    Навиците са нещо много вредно. Не, няма лошо да се връщаш назад и да изживяваш отминали емоции (стига това да не те потиска и да не е болезнено за теб), доколкото можеш да ги осъзнаеш като отминали. Би било тъпичко да си припомниш колко невероятно си се чувствала с гаджето си лятото преди 5 години (образно казано) и да му се обадиш в 23:30, за да го поканиш да излезете на кафе на другия ден, впускайки се да събираш поизбледнелите си чувства...

Всъщност, ти сама ли се връщаш назад или се опитваш да върнеш загубеното минало в своето настояще? Имаш предвид чувства към точно определен човек, или към произволен, с когото сте имали своите красиви моменти?
    Велипокепието на мига би могло да бъде уловено в най-пълната му красота само от тези, които не биха се побояли да му се отдадат безрзервно и с цената на всичко свое.

В теми, написани фрапиращо неграмотно или без пунктуация, НЕ пиша.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    П.П. А кога си свикнала да изпитваш любовна тръпка?Когато си във връзка или попринцип? Според мен трябва да си намериш човек ,който да те накара да се чувстваш по този ,желан от теб, начин,без да трябва да се връщаш в миналото
    Попринцип съм свикнала с тази тръпка, да мисля по по-специален начин към определено момче, да се стремя да го спечеля, да се чувствам несигурна. Знам, че трябва да намеря такъв човек, но такива хора не се намират под път и над път.

Цитирай Първоначално написано от yeSHua
    Всъщност, ти сама ли се връщаш назад или се опитваш да върнеш загубеното минало в своето настояще? Имаш предвид чувства към точно определен човек, или към произволен, с когото сте имали своите красиви моменти?
    Аз сама се връщам. Връщам чувствата, оттам и желанието да съм с този човек. Оттам и всички други емоции, които написах малко по-горе и много други.

С годините този човек, към когото съм се връщала не е бил един и същ, но най-често е най-скорощната ми много силна тръпка. С най-скорощна не искам да кажа, че съм от тези, които се влюбват за 2 дни и се разлюбват след още 2. При мен това продължава с години. Знам, че е грешно и лошо, осъзнавам го. Но не знам как да променя инстинктите си, ако мога така да го нарека, защото го правя несъзнателно.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    You are addicted
    Еми явно това си си просто ти. Не мисля ,че ние можем да те променим или да ти кажем някакъв метод ,по който да спреш да се връщаш назад в миналото Когато срещнеш човек,с който да си щастлива и който те кара да се чувстваш по този специален начин ,тази нужда ще изчезне....Просто си привързана към емоцията

П.П. Знам ,че такива хора не се срещат под път и над път ,но ще го срещнеш

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Абсолютно същата съм и аз.

Град
    BEyond YOUR wildest DREAMs
    Казваш, че го правиш несъзнателно... а не би ли могла съзнателно да се противопоставиш на тези пориви?

Вероятно това „явление“ се дължи и на факта, че си склонна силно да се привързваш, за което говорят и дългите ти връзки. При това положение, ти в голяма степен напасваш собственото си ежедневие към това на своя приятел, споделяте всичко... и когато той потъне в миналото, а ти останеш сама със своето настояще - започваш да изпитваш липса - дори не толкова неговата липса, колкото на всичко друго, с което си била свикнала...

За да не се връщаш назад - опитвай се съзнателно да си спомниш нещата, които не ти липсват, а се радваш, че вече са останали зад гърба ти - недей да извикваш от спомените си някаква идеализирана представа. Щом сте се разделили, особено ако е след година или две - вероятно различията помежду ви не са се изчерпвали с това дали той пуска дъската в тоалетната или дали ходи с изгладени дрехи...

Също така, щом казваш, че ти липсва тръпката - флиртувай повече. Това в никакъв случай не означава, че с всеки, с който го правиш, си склонна да имаш интимни отношения и че ще е следващия ти дългогодишен приятел - просто вниманието, което ще получаваш, ще бъде повече, повече ще са и ситуациите, които ще занимават ума ти... пък ако не някой остава по-безразличен по отношение на флиртчетата ти - още по-добре, ще имаш предизвикателство пред себе си

Всичко, което те съветвам, е не да чакаш следващия „принц на бял кон“, а да пренасочиш емоционалната си енергия от миналото, върху което я фиксираш, към настоящето - дори там да го няма още „човека, който не се намира под път и над път“... Пък може и някак най-внезапно да изскочи от никъде, особено щом си му направила впечатление и си го очаровала - някои хора разкриват истинското си лице едва когато им се „позамае“ главата

C'mon, you can do it!
    Велипокепието на мига би могло да бъде уловено в най-пълната му красота само от тези, които не биха се побояли да му се отдадат безрзервно и с цената на всичко свое.

В теми, написани фрапиращо неграмотно или без пунктуация, НЕ пиша.

Re: Връщане назад в миналото

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    В основата на всичко е това, че съм свикнала да изпитвам любовна тръпка. А когато това не се случва мозъка ми превключва към някакъв инстинкт за "самосъхранение", който се състои в това да се връща към стари чувства и да ги възобновява. Глупаво е, но го прави авторатично и доста сполучливо. Дори не знам какъв ми е въпроса към вас, просто искам да чуя коментари.
    Това е напълно нормално. При мен винаги е било така, бъди спокойна. Не се оставяй на съзнанието ти да те лъже, инак може да ти изиграе лоша шега.
    Цитирай Първоначално написано от babatigosho
    Не го винете... има дълбоко таен ужас към липсата на пунктуация.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Аз съм същата,може би просто сме остроени така(може и така да се каже ).Но, всяко малко нещо ,ново в животата ти ще те връща към настоящето.Запълвай повече времето си ,излизай ,забавлявай се ,няма да ти остават мисли за това какво е било преди
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Да може би е така .. при мен лично проблема е че бързо се привързвам към човека до мен и наистина държа на него и в крайна сметка след време ми забиват нож в гърба .. и когато това стане си казвам "миналото си е минало ред е на настоящето .. " и забравям за лошите спомени помня само добрите прощавам все пак всеки прави грешки ! Колкото и да са ме наранили по добре да простиш отколкото да нараняваш още повече, защото ако ти си на негово място няма да ти е мн приятно

Град
    vraca
    Аз съм по същия начин .Срещам някой нов и започвам да се залъгвам по някакъв начин че съм забравила старата любов.....но Не винаги става така ,че се връщам към него и пак започвам да наранявам себе си,явно все още не съм се научила да контрулирам тези неща
    "Не забравяй, че всеки човек,когото срещнеш се бои от нещо, обича нещо и е загубил нещо!"

Град
    Lovech
    Цитирай Първоначално написано от taraa
    Аз съм по същия начин .Срещам някой нов и започвам да се залъгвам по някакъв начин че съм забравила старата любов.....но Не винаги става така ,че се връщам към него и пак започвам да наранявам себе си
    Абсолютно ! И наистина като се върнеш в миналото и се сетиш за хубавите спомени с този човек ти става прекрасно, но после почваш да съжаляваш, че се е получило така и да се самонараняваш.. За момент се заблуждаваш, че може и да стане както преди и започваш отново да изпитваш всичко от преди, даваш всичко от себе си да върнеш нещата както са били, но тогава "човекът" ти казва, че всичко вече е минало и ти отново рухваш.. И това всеки път след като си решил, че си го забравил и "новият" е по - добър и с него ще се получат нещата, но се оказва, че грешиш ужасно много.. Не знам какво да ти кажа.. И аз съм така и често се питам има ли смисъл от това, трябва ли да става всеки път едно и също, започвам да се обвинявам, че аз съм виновната да се стигне до тук и т.н. И въпреки, че тази история се е повтаряла 5-6 пъти при мен, продължавам да се сещам за него всеки път и всичко започва от начало, после отново идва края и така.. Може би всичко ще си дойде с времето ?
    JENSEN ACKLES

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си