- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момичетата
Защо когато едно момче е прекалено мило с вас вие си играете с него ?
и
Какво от нещата които момчетата правят не ви харесват?
![]()
Когато някой се лигави прекалено много се дразня .Независимо момче/момиче.А не ми харесва когато някое момче се изтъква и изпъква както вика Анжелика,наистина като почне да говори само за себе си искам да си нарежа вените
![]()
![]()
![]()
![]()
Защото да имаш всичко не е интересно.![]()
Иначе аз се дразня като излезем и мълчим, мълчим, мълчим ии ... почваме да се закачаме за нещо в последствие и пак има хепи енд.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Вие момчетата обикновено играете роли,дали то на мъжкар или на момче от приказките..или нещо друго,то обикновено винаги е роля с една главна цел,да ни вкарате по-бързо в леглото си...
А ние жените имаме интуиция и винаги разбираме кое държание е изкуствено и кое не...
В случая единия вариант е това,тя да вижда,че го правиш само заради нещо и докато си мил си играе с теб,другия вариант е ти наистина да си искрен (чак ме съмнява),а тя да се прави на кучка,защото е неосъзната и си мисли,че така прави впечатление...
Като не искаш да влизаш в леглото не влизай бе... Просто е...Първоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
Чакай малко накъде да съм споменала нещо за себе си,той задава конкретен въпрос,аз отговарям...което не значи,че говоря за себе си,аз принципно не общувам с такива момчета,които искат от мен само това,защото си знам ценатаПървоначално написано от Nakadah
![]()
И да за теб е просто искаш/не искаш ама колко квачки лягат с някой и после квичат,че са зарязани?
След като не говориш за себе си(или да го пререфразирам ЛЯГА ТИ СЕ В ЛЕГЛОТО) и след като не общиваш с момчета който искат да те вкарат в леглото(или с др думи всичко в горния ти пост беше заучена фраза) не слагай епитети който не ги разбираш бе...Първоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
Аз съм си играла с такова момче. Ама той си е виновен. Май не знаеше къде се намира. 'Сваляше' ми звезди още от първия ни ден заедно. Горкичкия беше много наивен.
Прекалената хармония в една връзка я убива. Много ясно, че искам да ми е по-интересно. Няма само вие мъжете да искате да се чувствате като ловци. :P
И другия вариант (както казаха по-горе) е момчето да играе роля с определена цел. И ние като усетим, естествено, че ще си поиграем с него.
Когата е прекалено мил го възприемам само приятелски.
А наи ме дразнят лигавите,несериозните момчета които не знаят какво искат.
Колко си ограничен/а просто...когато се нагледаш на какви ли не неща и когато имаш опит в тези неща (не става дума за личен) можеш да изразиш мнение схващаш ли или трябва да ти го обясня по начин за малоумни,аз какво използвам и какво не си е лично мой проблем,след като съм изразила мнение значи съм наясно със ситуациятаПървоначално написано от Nakadah
![]()
\Първоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
/
... Живей с мечти, а не със спомени ...
ами не винаги е така. Давам за пример моята връзка . Приятелят ми е може би момчето за което всяко момиче мечтае. Ужасно добър, няма да си позволи да ме обиди да ме пренебрегне.. даже ми е казвал че поставя мен пред него самият . Аз съм на първо място за него. И да аз ги знам всичките тези неща знам че дори и да го нараня пак ще е с мен.. Обаче аз го обичам ето това е то.. Да имало е моменти когато съм си позволявала да се държа кофти , знаейки че той пак ще е с мен.. това е най-голямата ми грешка може би за която много съжелявам и няма да повторя НИКОГА !!! Аз за себе си знам че повече не бих си позволила такова държание към моето момче въпреки това, че знам че мога да си иргая с него.. Но защо ми е да си играя с човек когото обичам.. ?
Анжелика? Не ми казвай ,че гледаш тия дебили от Big Brother Stupidity ...Първоначално написано от britzy
П.П. Не всички момчета играят роли и не всички момичета използват момичетата ... За мен темата е тъпа ...
--------------------------------------------------------
^ Не бих казала , че темата е тъпаПочти всички хора играят роли ,както беше написано в по - горен пост . А на мен лично ми е писнало от това . Искам момчето до мен да бъде просто себе си . Нямам нищо против това да ме обгрижва , ако мога така да се изразя
,но и да не прекалява , зщото направо започвам да се задушавам и той става , малко или много , досаден
Но в никакъв случай не трябва да липсва това обгрижване
Поне аз така мисля
![]()
FUCKтически не ме интересува![]()
Самия ти написа отговора в първия си въпрас. Момчето е Прекалено мило. Нищо прекалено не е хубаво. Чувал си за златната среда, предполагам. Друг е въпроса, че аз лично не харесвам много мили и добрички момчета [което не значи че харесвам грубияни]. Понякога от опити момчето да бъде мило, се чувствам задушена или обгрижвана. Вярно е, че момичетата искаме да чувстваме сигурност у момчетата, но това значи да знаем, че могат да ни защитят, а не да ни защитават за щяло и нещяло. Все едно имам втора майка... Например много момичета смятат, че това момчето да ги изпрати е мило. Е, ако не е в 12 през нощта, аз го приемам все едно не мога да стигна сама до вкъщи и ми трябва закрила и това ме дразни.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Аз попринцип не харесвам момчета, които са прекалено мили, които се извиняват постоянно и се държат сякаш съм направена от памукПървоначално написано от ro6lio
Почвам да се изнервям, когато очакват аз да взимам всички решения и се съгласяват за всичко с мен, мн е тъпо
Дразни ме това, че някои се правят на много отворени пред приятелите си, а на саме са плахи като зайчета
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
дам понякога гледам-но нее така постоянно.Първоначално написано от BlueFace
Мдам, когато @britzy ги гледа си 'обогатява' речника.![]()
![]()
Имам една дума за теб: ГРЕДА !
А защо когато към 1 прибавиш още 1 получаваме 2?
Приятели, може би има неща, на които не е нужно да търсим отговори..
Обикновено си играя с хората, когато не ги харесвам...... дразня се, когато се разхождаме и той започне да ми разказва пиянските си истории
![]()
Историите му с приятели ли? А не смяташ ли, че точно така той започва да споделя неща, които мъжете по принцип не обичат да споделят. Аз много се радвам когато чувам чисто мъжките му изпълнения и вечери и т.н.Първоначално написано от karityYy
Първоначално написано от DarknessAngel
Ох, не разбрахте ли,че всичко сме различни,следователно харесваме различни неща,следователно харесваме различни момчта,следователно харесваме различни начини на държание ... СЛЕДОВАТЕЛНОще кажа нещо мн важно... БЪДИ СЕБЕ СИ защото СМЕ РАЗЛИЧНИ !!!
![]()
![]()
да де ама не е мн приятно като започне да ти разказва как е повръщал в храститеПървоначално написано от kremen4eto
![]()