.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Цитирай Първоначално написано от karityYy
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Обикновено си играя с хората, когато не ги харесвам... ... дразня се, когато се разхождаме и той започне да ми разказва пиянските си истории
    Историите му с приятели ли? А не смяташ ли, че точно така той започва да споделя неща, които мъжете по принцип не обичат да споделят. Аз много се радвам когато чувам чисто мъжките му изпълнения и вечери и т.н.
    да де ама не е мн приятно като започне да ти разказва как е повръщал в храстите
    Е едва ли има безброй толкова истории, все ще изтърпиш няколкото. Нали знаеш - в добро и лошо трябва да си с него

Супер фен Аватара на WaterLilly

Re: Към момичетата

Цитирай Първоначално написано от ro6lio
    Защо когато едно момче е прекалено мило с вас вие си играете с него ?
    и
    Какво от нещата които момчетата правят не ви харесват?

Не обичам никой да ми се мазни, независимо от пола. Едно е мило отношение, друго е да си гъзолизец..

Момчетата правят същото като момичетата (можем цял ден да се обвиняваме взаимно).

Обикновено си играя с хората, когато не ги харесвам... ... дразня се, когато се разхождаме и той започне да ми разказва пиянските си истории
    Историите му с приятели ли? А не смяташ ли, че точно така той започва да споделя неща, които мъжете по принцип не обичат да споделят. Аз много се радвам когато чувам чисто мъжките му изпълнения и вечери и т.н.
    да де ама не е мн приятно като започне да ти разказва как е повръщал в храстите
    Е едва ли има безброй толкова истории, все ще изтърпиш няколкото. Нали знаеш - в добро и лошо трябва да си с него
    права си

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe

Re: Към момичетата

Цитирай Първоначално написано от ro6lio
    Защо когато едно момче е прекалено мило с вас вие си играете с него ?
    и
    Какво от нещата които момчетата правят не ви харесват?

1.За глупавите въпроси е казано, че даже най-великите умове не могат да дадът отговор на тях.

2.Много неща. Има определени типове характери, които не понасям. Не е до "неща".

Истината е,че момичетата не им е хич интересно,някой да им тича по задника. Трябва да има тръпка,трябва нещо да има няква интрига.Това да звъни постоянно,да пише през 1 час смс-и,да се държи супер мило мен лично не ме привлича,тъпо но факт,женките харесват лошите момчета,и в повечето случай такива ги привличат,които не ги засипват с куп внимание и мили и сладникави смси.. де да знам поне при мен е така
    Don't confuse hate with jelousy...bitch!

Че защо винаги на момичетата трябва да им е интересно?? Би трябвало да е обратното, все пак момчетата са по-малко, а се "борят" (ако мога така да се изразя) повече. Истината е просто, че когато едно момиче е хубаво и всеки и се мазни и прави безброй мн комплименти тя си играе с него чисто и просто защото може, в смисъл прави го за да си докаже/да се изфука (дали пред приятелки или пред самата себе си), че го може. За това съвет към момчетата - не се мазнете толкова, няма да спечелите от това и по-леко с комплиментите ( след като повечето от тях дори и не са заслужени), а за смс-ите наистина е прекалено лигаво, пораснете. Относно това, че повечето момчета го правели за да вкарат някое момиче в леглото - не е така. ВСИЧКИ МОМЧЕТА го правят по тази причина. Момичета не падат по-доло. Нали това е кръговратът на живота. За това са създадени мъжът и жената, за да се размножават и т.н. и т.н. , а любовта е просто нещо междинно, което само усложнява нещата

Момичетата, на които им обръщат внимание, не ценят това, че някой се интересува или тича след тях независимо дали откровенно или наужким. По мои наблюдения да си мил и добър с момиче води до абсолютен неуспех. Можеш да си позволиш да си мил с момиче, което искаш само за приятел. Дори, когато си започнал връзка, да си добър може да се окаже пагубно - почватд а те смятат и да се дърват с теб, като с загубеняк. Горе долу има два типа характери сред нас момчетата - добрите и лошите. Ако си се родил добър, ще ти е нужно време и воля, за да станеш лош. Аз бях от добрите, всъщност цялата ни компания бяхме така - логично изглежда, като ти пука за някой и на него да му пука за теб. Обаче в повечето случаи с тази стратегия няма да срещнеш отвед. Не казвам, че е невъзможно....просто е невероятно да се случи. Така, че нарамвай цинизма и иронията и излизай ан лов

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    ами ако се държи като чехльо и и върви по г*за то е ясно,че ще го използва-той едва ли не си го проси с това държание....
    иначе и аз съм забелязала,че колкото си по-добър с някой,толкова повече той се гаври с теб...затова винаги се поставят граници в отношенията и ако някой ги прекрачи-довеждане и следващия

Цитирай Първоначално написано от bratignat
    Момичетата, на които им обръщат внимание, не ценят това, че някой се интересува или тича след тях независимо дали откровенно или наужким. По мои наблюдения да си мил и добър с момиче води до абсолютен неуспех. Можеш да си позволиш да си мил с момиче, което искаш само за приятел. Дори, когато си започнал връзка, да си добър може да се окаже пагубно - почватд а те смятат и да се дърват с теб, като с загубеняк. Горе долу има два типа характери сред нас момчетата - добрите и лошите. Ако си се родил добър, ще ти е нужно време и воля, за да станеш лош. Аз бях от добрите, всъщност цялата ни компания бяхме така - логично изглежда, като ти пука за някой и на него да му пука за теб. Обаче в повечето случаи с тази стратегия няма да срещнеш отвед. Не казвам, че е невъзможно....просто е невероятно да се случи. Така, че нарамвай цинизма и иронията и излизай ан лов
    Подкрепям мнението ти с 2 ръце

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си