- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момичетата
Е едва ли има безброй толкова истории, все ще изтърпиш няколкото. Нали знаеш - в добро и лошо трябва да си с негоПървоначално написано от karityYy
![]()
Не обичам никой да ми се мазни, независимо от пола. Едно е мило отношение, друго е да си гъзолизец..Първоначално написано от ro6lio
Момчетата правят същото като момичетата (можем цял ден да се обвиняваме взаимно).
^![]()
1.За глупавите въпроси е казано, че даже най-великите умове не могат да дадът отговор на тях.Първоначално написано от ro6lio
2.Много неща. Има определени типове характери, които не понасям. Не е до "неща".
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Истината е,че момичетата не им е хич интересно,някой да им тича по задника. Трябва да има тръпка,трябва нещо да има няква интрига.Това да звъни постоянно,да пише през 1 час смс-и,да се държи супер мило мен лично не ме привлича,тъпо но факт,женките харесват лошите момчета,и в повечето случай такива ги привличат,които не ги засипват с куп внимание и мили и сладникави смси.. де да знам поне при мен е така
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
Че защо винаги на момичетата трябва да им е интересно?? Би трябвало да е обратното, все пак момчетата са по-малко, а се "борят" (ако мога така да се изразя) повече. Истината е просто, че когато едно момиче е хубаво и всеки и се мазни и прави безброй мн комплименти тя си играе с него чисто и просто защото може, в смисъл прави го за да си докаже/да се изфука (дали пред приятелки или пред самата себе си), че го може. За това съвет към момчетата - не се мазнете толкова, няма да спечелите от това и по-леко с комплиментите ( след като повечето от тях дори и не са заслужени), а за смс-ите наистина е прекалено лигаво, пораснете. Относно това, че повечето момчета го правели за да вкарат някое момиче в леглото - не е така. ВСИЧКИ МОМЧЕТА го правят по тази причина. Момичета не падат по-доло. Нали това е кръговратът на живота. За това са създадени мъжът и жената, за да се размножават и т.н. и т.н. , а любовта е просто нещо междинно, което само усложнява нещата![]()
Момичетата, на които им обръщат внимание, не ценят това, че някой се интересува или тича след тях независимо дали откровенно или наужким. По мои наблюдения да си мил и добър с момиче води до абсолютен неуспех. Можеш да си позволиш да си мил с момиче, което искаш само за приятел. Дори, когато си започнал връзка, да си добър може да се окаже пагубно - почватд а те смятат и да се дърват с теб, като с загубеняк. Горе долу има два типа характери сред нас момчетата - добрите и лошите. Ако си се родил добър, ще ти е нужно време и воля, за да станеш лош. Аз бях от добрите, всъщност цялата ни компания бяхме така - логично изглежда, като ти пука за някой и на него да му пука за теб. Обаче в повечето случаи с тази стратегия няма да срещнеш отвед. Не казвам, че е невъзможно....просто е невероятно да се случи. Така, че нарамвай цинизма и иронията и излизай ан лов![]()
ами ако се държи като чехльо и и върви по г*за то е ясно,че ще го използва-той едва ли не си го проси с това държание....
иначе и аз съм забелязала,че колкото си по-добър с някой,толкова повече той се гаври с теб...затова винаги се поставят граници в отношенията и ако някой ги прекрачи-довеждане и следващия![]()
Подкрепям мнението ти с 2 ръцеПървоначално написано от bratignat
![]()