- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- психологическа дупка
От 2 години не съм правил секс не се разбирам с абсолутно никого от
2 години не съм говорил с приятел ,баща ми ме мрази имаме се само за здрасти чао, майка също ,сестра ми също, просто 2 години само караници и глупости и то нямам близък човек до себеси, вместо да ме подкрепи баща ми само ме обижда,НЕ СТАВАШ ЗА НИЩО, НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ ОТ ТЕБ,а да припомня че съм направен по грешка мразят ме заради това
![]()
![]()
тяхната цел е била да имат едно момиченце и всичко на него.......................................... .................................................. ........
Вече почвам да се побърквам и в училище не ми върви,
Кво да правя
Само аз ли не разбирам защото темата е в раздел Секс?
по темата:
1Тегли им една майна и почни малко по малко да си решаваш проблемите
2Стани емо и се самоубий!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
17 samПървоначално написано от fear4o
е хуу че си на 17 още по-добре вече би тряяло да знаеш как да се опрааш и самПървоначално написано от freak1985
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Ако не се ебаваш мога да ти кажа само едно-най вероятно ти си виновен.Защо иначе всички ще те мразят.
Така че почини си лятото без да се занимаваш с глупости и се опитай да направиш промени някакви!
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
не е виновен той .. не прочете ли че майка му и баща му са искали момиче ве ...Първоначално написано от Antixrist
оБиЧаМмМм ........ ПеПсИиИ ;D;D;D;D;D
1-во или стани гей и си направи пластична операция за смяна на пола
2-ро или стани травестит и ги излъжи че си си направил пластична операция
![]()
vampireheart
2011-02-18 14:20:49
Жалък си!
не се ебавайте с момчето!![]()
по темата:
остави ги, гледай да си намериш приятели, учи здраво, хвани си приятелка ,премести се в апартамент на твоя издръжка, намери си работа и като завършиш да не ти пука за тях, важното е на теб да ти е добре, и да успееш в живота ,имаш един живот живей го както ти е кеф, и не се влияй от другите"![]()
![]()
![]()
Какво като си на 17 хората не те понасят ок, изнасяш се оправяш си живота и решаваш проблемите си. Пък родителите ти след месец два ще припкат да си те прибират. Нз ама всеки човек има такива моменти недей да ставаш депресадо приятели ще дойдат и сами и за приятелка трее да се потрудиш малко. Но всичко може да се решиПървоначално написано от freak1985
Може да започнеш като махнеш темата от този раздел!![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
ами на 17 и то момче..
трябва да се научиш да преодоляваш всички трудности по пътя си, това че нямаш почти никакви контакти с родителите ти и че едва ли не мразят е наистина лошо, но не е причина да прекъснеш всякакви контакти със всеки
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Това е най-добре !Първоначално написано от banan4ireloaded
Rich Boy - Throw Some D's![]()
Първоначално написано от DimovB
Благодаря на всички
Братле, почвам точно с братле щото и аз съм подобно в твоето положение е без "проблемите" с секса, единственото нещо което можеш да направиш е да си намериш някое момиче да я изчукаш и да почнеш да говориш с ваще без да се карате и такива простотий
WE NEED WEED !!!
Пич, ако се оправиш с тези проблеми живота ти ще почне да ти поднася хубави неща и един ден майка ти и баща ти ще те търсят, но ти ще си зает с друго.Ние сме от мъжкият пол и за това трябва да сме силни по характер, а не да оставяме всички да ни подмятат.
Имам една дума за теб: ГРЕДА !
Еми ако се помъчи малко може и да им се сбъдне мечтатаПървоначално написано от PePsImAn
![]()
Посвещаваш се на учението , влизаш в добър университет ,осигуряваш си бъдеще и ги оставяш на произвола на съдбата ,докато ти си живееш живота![]()
Ако историята ти не е ебавка ,майка ти и баща ти заслужават да ги вържат на площада и да ги целят с камъни...Такива хора ,които си мразят собствения син ,за мен са с много големи психични отклонения ....
![]()
--------------------------------------------------------