- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- дали може да забременее..
привет..вчера праихме секс с приятелката ми без презерватив не свърших в нея но съм чувал че се отделя секрет преди еякулацията ..та въпроса ми е дали има някъф риск да забременее..без тъпи отговори!!
ами шанс има, но е малък(и все пак го има) А за друг път един съвет - прави си го без(макар че не подкрепям) но накрая просто си го сложи за да не се притесняваш имало ли е нещо или неако обикновено издържаш примерно 15мин на 10-тата си го сложи..пък и има ултра тънки (вярно че има риск от скъсване) но все пак е по-добре от без хич
![]()
Шанс винаги има. Дано да е бременна да ви дойде акъла най-накрая...![]()
![]()
Аз съм, каквото казвате, че съм! Ако не бях, защо щях да твърдя, че съм.. ;]]
Зайко []]]][]][] <3
Има малка вероятност да е бременна![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от ronzss
^^ недей така, много си груб!!
ами има да ти кажа...като не ви харесва с презерватив (нормално е..) поне накрая го слагай![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Шанс има да! Ако е момче да го кръстите на мен![]()
!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
.. без тъпи теми!!!Първоначално написано от pi4agatawe
![]()
![]()
![]()
Иначе .. да, има вероятност!!!![]()
аве добре че той написа темата че от 2 дни не бях виждал такива теми и почнах да се отчайвам че са се научилиПървоначално написано от ReachlessGirl
![]()
![]()
![]()
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Давай ReachlessGirl . И извинявай много , ама има ПОНЕ 20 такива теми. Вземи се разрови и не пълни форума с боклукПървоначално написано от ReachlessGirl
![]()
Еми има вероятност,но е малка (но я има ) . . За всеки случай да си направи тест, ако й закъснява![]()
като знаете толкова мн ми дайте линк към темите щото не ги намирам![]()
![]()
![]()
+Първоначално написано от fear4o
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В тва няма смисъл, защото предеякулационната течност се отделя при възбуда , а не преди да свърши момчето(ако греша нека някой по-компетентен да се изкаже) . Много жени са забременели по този на4ин, затова повече не си позволявай да го правиш без предпазни средства.Първоначално написано от Muccia
да така еПървоначално написано от YourDream
по този начин се изхвърля малкото сперма(ако е останала от последният път ) но е безцветна течност
четох го мисля че в космополитан, но и преди самата еакулация се отделя
(това вече по собствени наблюдения при орална любов
![]()
Леле, онзи ден имаше две такива. Вчера не съм гледала, бях в шок .
По темата : Силно вероятна е да не е бременна. Никой не знае.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Леле, хора, кога ще се научите, че ние във форума не сме online тестове за бременност? Можем само да изкажем предположение. Нито е сигурно как сте го направили, дали го обясняваш правилно, нито сме били там, че да знаем, още по-малко сме в матката на момичето. Значи тестът е 2-3 лв, пикаенето и то не е трудно, отчитането става за минути. Нима смяташ, че е по-малко сигурно от нашето мнение?
Вече като видя въпрос от рода на 'Дали е бременна?' се обривам.
виж кво ако не беше половия акт снощи нямаше да пиша тая тема..щото знам че има тестове но са след 7,10,14 дни...![]()
С к'во ще ти помогнем ние? Някой ще ти кажат, че е бременна и ще се шашнеш. Това ли искаш? Други ще тръгнат да те успкояват, а може изобщо да нямат основания. Каквото и да ти кажем няма по-сигурно от вашите там проверки (тест, гинеколог и т.н.). И не виждам проблем в т'ва да чакаш и 20 дни щом трябва. Щом не знаете как да се пазите, ще чакате и ще се молите.
Добре бе браточка що не помисли дали може да забременее като си без презерватив. Инъче вероятност да е бременна има макар и много малка.Първоначално написано от pi4agatawe
![]()
Момиче съм!Първоначално написано от BigFakeSmile
![]()
Аз съм, каквото казвате, че съм! Ако не бях, защо щях да твърдя, че съм.. ;]]
Зайко []]]][]][] <3