- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как се запознахте с половинката ви..?
заглавието е повече от изчерпателно...!
да започна азз xD начии беше сабота...дискотекаа..и влизаме нии сядаме на сипарето (срешна ни садбата да седнем на едно) говорихме 3-4 минути изпушихме по една цигара иии вече деиствахме ако ме разбирате после борито (barrbiee) ни порасваше са сол ии голяма запава падна xD![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
сори за правописа се пак е вечер марзи ме xD![]()
![]()
![]()
ами при мен както си падам аз от един самолет и опа в/у нея ...ии както паднах и се влюбихме от пръв поглед![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
начи да я разкажа по добре - събота..дикотека.. влизамее бяхме само двете не варвеше да седнем на едно сепаре само двете седнахме при едни... окей настанихме се ала бала изкарахме цигарки биричка тфату уновату говорихме малко малко танци ... седнахмме изпушихме по една и кфо да видя тая палавница се мляска със шаро ... е нещо такова беше ...!! инъчее дискотекатъ беше добра ..незнам как ви беше със солта соленичко или слако но помня че докат ви ръсех шаро каза да спра щот му било станало солено
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Случайно,чрез общи познати..
пп.
правописа ти е под всякаква критика.. грамотен човек не би правил разлика между вечер и през деня..![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
По най - глупавия възможен начин - скайп.![]()
В irc , после skype и никога не съм вярвала, че точно така може да се запозная с приятеля ми, ама ето на
П.С. Има много такива теми![]()
Първо има мнооого такива теми ..
и все пак: запознахме се от форума ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Бяхме се запознали с помощта на общи познати
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Все още не съм се запознал
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Една приятелка ни запозна .....![]()
Живеем в малък град,където всички се знаят.Та,ако мога така да се изразя,"знаех го" от един рожден ден на наш общ приятел,но не бяхме говорили.Половин година по-късно си писахме в impulse,skype..След това се видяхме навън и тръгнахме.В интерес на истината не сме се запознали официално все още.![]()
Първо (случайно) на улицата. Бях излязла с един приятел и когато се прибирахме, се засякохме - оказаха се се познати. После разпитах за него, защото действително ме беше впечатлил. Втория път (като направих нарочно да се засечем) на концерт на групата му.След като свършиха, го издебнах и изскочих пред него, искайки автограф и телефонен номер. Както е бил ядосан заради озвучителната техника, така и аз съм го изненадала приятно.
На другия ден ми се обади.
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Миии от 9 клас сме в съседни класове,но едва в края на 11 клас се запзнахме лично,т.е. преди това се знаехме,но дори и "Здрасти" не сме си казвали
В края на 11 клас отидохме на екскурзия,която беше свързана с един проект към ЕС,в който и двамата участвахме ... На втория ден моя приятелка,с която стояхме една до друга в автобуса реши да отиде по-назад да играе карти с другире и така с моя си размениха местата и той седна до мен
Тъй като е голям лигльо веднага почна да се закача и да ме дразни
Вечерта той и още един приятел дойдоха в нашата стая в хотела за да гледаме някакъв филм,а и за да се почерпим за Р.Д.-то на другото момче
По едно време се намести на моето легло,че даже заспа облегнат на мен
![]()
Иии общо взето така бешеОт тогава започнахме редовно да си пишем (така де той да ми пише
),да ми звъни и т.н. ... Ииии почти 5 месеца след това от базик на базик реши да дойде до нас за да се поразходим някъде ... И така
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Еми...бях у една приятелка на гости с приспиване..и вечерта висяхме пред тях,пушихме и той и е много добър приятел и беше при нас..и така,заговорихме се,после станахме близки,после излизахме..и така :P
И ние.Първоначално написано от Hilary_
Ама всичко беше съдба... Той бил спрял да влиза известно време във форума и се сетил не знам как и...
А пък аз мислех да не се регистрирам... Добре че го направих. Не съжалявам въобще, че го познавам и каквото и да стане няма да съжалявам, защото едва ли някой друг ще ме направи толкова щастлива!
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Ние се запознахме на хижа (датата беше 1ви април :Д). 3 месеца след това тръгнахме![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
На кучешка поляна.Заглеждахме се от време на време и само се поздравявахме, но не си говорихме, докато един ден кучетата ни не се сбиха, след като ги разтървахме се заговорихме, после започнахме да излизаме...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Напълно съгласна съм с теб . .аз съм по същия начин!! Радвам се, че се запознах с него преди да спре да пише тук .. а темата, в която се запознахме няма да ти описвам за какво беше ..Първоначално написано от mrazqkindergarten
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Напълно съгласна съм с теб . .аз съм по същия начин!! Радвам се, че се запознах с него преди да спре да пише тук .. а темата, в която се запознахме няма да ти описвам за какво беше ..![]()
![]()
[/quote]
кажи кажи,че ми стана интересно![]()
Със сегашния ми приятел се запознахме преди 6 - 7 години.Още излизах в квартала с комшийчетата и един ден той се появи с едно от момчетата и така известно време се моткахме заедно.Той си ме харесваше,ама ние малки тогава .. детска му работа.Аз спрях да излизам с тях и спряхмо дори "здрасти" да си казваме като се видим,макар че учехме в едно училище.
И сега преди 2 месеца излизах на кафе с един приятел (бяхме си взели компания и двамата),после отидохме на купон четиримата.Мойта приятелка и неговия приятел се харесаха и тръгнаха.Започнахме да излизаме с неговата компания,а в нея се оказа и моя човек.И от приказка на приказка ... се оказа,че се харесваме и тръгнахме.![]()
Имам профил в Аха.бг и един ден той ми писа от там тръгна всичко,писахме си 1 ден в сайта,после в скайпа 2 дена и решихме да се видим,видяхме се,макар че аз мислих че нищо няма да се получи,но реших да опитам,имах надежда че може да стане нещо,и така видяхме се бяхме се уговорили на центъра пред Макдоналдс,той ме видя тръгнахме да намерим кафе да седнем,и както си вървяхме по центъра и той изведнъж ме целуна,даже не се усетих кво станаи така намерихме седнахме в едно кафе,говорихме си и така,щастливи сме,обичам го и дано сме заедно още мн мн дълго време,бих изживяла живота си с него
![]()
![]()
Видях му профила в аха.бг,ама изобщо не обърнах внимание и не съм си и помисляла,че ще стане нещо такова.Обаче той ми писа коментар после ЛС,иска ми скайп и след 1 седмица се видяхме,а 10 дни след като се запознахме (в нета де..) ''тръгнахме''..![]()