.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 93

как се запознахте с половинката ви..?

заглавието е повече от изчерпателно...!

да започна азз xD начии беше сабота...дискотекаа..и влизаме нии сядаме на сипарето (срешна ни садбата да седнем на едно) говорихме 3-4 минути изпушихме по една цигара иии вече деиствахме ако ме разбирате после борито (barrbiee) ни порасваше са сол ии голяма запава падна xD :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

сори за правописа се пак е вечер марзи ме xD

Re: как се запознахте с половинката ви..?

ами при мен както си падам аз от един самолет и опа в/у нея ...ии както паднах и се влюбихме от пръв поглед
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

начи да я разкажа по добре - събота..дикотека.. влизамее бяхме само двете не варвеше да седнем на едно сепаре само двете седнахме при едни... окей настанихме се ала бала изкарахме цигарки биричка тфату уновату говорихме малко малко танци ... седнахмме изпушихме по една и кфо да видя тая палавница се мляска със шаро ... е нещо такова беше ...!! инъчее дискотекатъ беше добра .. незнам как ви беше със солта соленичко или слако но помня че докат ви ръсех шаро каза да спра щот му било станало солено

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Случайно,чрез общи познати..

пп.
    правописа ти е под всякаква критика.. грамотен човек не би правил разлика между вечер и през деня..
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    По най - глупавия възможен начин - скайп.

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Запознахме се на морето, първо аз го видях и отидох при него но ми се стори многооо странен и надменен ... И послеее май ми трябваха тоюно 2 дни за да си го харесам ... Работихме заедно на морето 3 месеца и имахме време да се поопознаем достатъчно добре
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    В irc , после skype и никога не съм вярвала, че точно така може да се запозная с приятеля ми, ама ето на

П.С. Има много такива теми

Мега фен Аватара на Hilary_
    Първо има мнооого такива теми ..

и все пак: запознахме се от форума ..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Бяхме се запознали с помощта на общи познати
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Newp0rt ..
    Във нас ..

Град
    Plovdiv
    Все още не съм се запознал
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Една приятелка ни запозна .....

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Живеем в малък град,където всички се знаят.Та,ако мога така да се изразя,"знаех го" от един рожден ден на наш общ приятел,но не бяхме говорили.Половин година по-късно си писахме в impulse,skype..След това се видяхме навън и тръгнахме.В интерес на истината не сме се запознали официално все още.

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Първо (случайно) на улицата. Бях излязла с един приятел и когато се прибирахме, се засякохме - оказаха се се познати. После разпитах за него, защото действително ме беше впечатлил. Втория път (като направих нарочно да се засечем) на концерт на групата му. След като свършиха, го издебнах и изскочих пред него, искайки автограф и телефонен номер. Както е бил ядосан заради озвучителната техника, така и аз съм го изненадала приятно. На другия ден ми се обади.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Миии от 9 клас сме в съседни класове,но едва в края на 11 клас се запзнахме лично ,т.е. преди това се знаехме,но дори и "Здрасти" не сме си казвали В края на 11 клас отидохме на екскурзия,която беше свързана с един проект към ЕС,в който и двамата участвахме ... На втория ден моя приятелка,с която стояхме една до друга в автобуса реши да отиде по-назад да играе карти с другире и така с моя си размениха местата и той седна до мен Тъй като е голям лигльо веднага почна да се закача и да ме дразни Вечерта той и още един приятел дойдоха в нашата стая в хотела за да гледаме някакъв филм,а и за да се почерпим за Р.Д.-то на другото момче По едно време се намести на моето легло,че даже заспа облегнат на мен
    Иии общо взето така беше От тогава започнахме редовно да си пишем (така де той да ми пише ),да ми звъни и т.н. ... Ииии почти 5 месеца след това от базик на базик реши да дойде до нас за да се поразходим някъде ... И така
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    Еми...бях у една приятелка на гости с приспиване..и вечерта висяхме пред тях,пушихме и той и е много добър приятел и беше при нас..и така,заговорихме се,после станахме близки,после излизахме..и така :P

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Първо има мнооого такива теми ..

и все пак: запознахме се от форума ..
    И ние. Ама всичко беше съдба... Той бил спрял да влиза известно време във форума и се сетил не знам как и... А пък аз мислех да не се регистрирам... Добре че го направих. Не съжалявам въобще, че го познавам и каквото и да стане няма да съжалявам, защото едва ли някой друг ще ме направи толкова щастлива!
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Ние се запознахме на хижа (датата беше 1ви април :Д). 3 месеца след това тръгнахме
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    На кучешка поляна. Заглеждахме се от време на време и само се поздравявахме, но не си говорихме, докато един ден кучетата ни не се сбиха, след като ги разтървахме се заговорихме, после започнахме да излизаме...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от mrazqkindergarten
    Не съжалявам въобще, че го познавам и каквото и да стане няма да съжалявам, защото едва ли някой друг ще ме направи толкова щастлива!
    Напълно съгласна съм с теб . .аз съм по същия начин!! Радвам се, че се запознах с него преди да спре да пише тук .. а темата, в която се запознахме няма да ти описвам за какво беше ..

Супер фен Аватара на nymphadora
    Напълно съгласна съм с теб . .аз съм по същия начин!! Радвам се, че се запознах с него преди да спре да пише тук .. а темата, в която се запознахме няма да ти описвам за какво беше .. [/quote]

кажи кажи,че ми стана интересно

Супер фен
    Със сегашния ми приятел се запознахме преди 6 - 7 години.Още излизах в квартала с комшийчетата и един ден той се появи с едно от момчетата и така известно време се моткахме заедно.Той си ме харесваше,ама ние малки тогава .. детска му работа.Аз спрях да излизам с тях и спряхмо дори "здрасти" да си казваме като се видим,макар че учехме в едно училище.
    И сега преди 2 месеца излизах на кафе с един приятел (бяхме си взели компания и двамата),после отидохме на купон четиримата.Мойта приятелка и неговия приятел се харесаха и тръгнаха.Започнахме да излизаме с неговата компания,а в нея се оказа и моя човек.И от приказка на приказка ... се оказа,че се харесваме и тръгнахме.
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Имам профил в Аха.бг и един ден той ми писа от там тръгна всичко,писахме си 1 ден в сайта,после в скайпа 2 дена и решихме да се видим,видяхме се,макар че аз мислих че нищо няма да се получи,но реших да опитам,имах надежда че може да стане нещо,и така видяхме се бяхме се уговорили на центъра пред Макдоналдс,той ме видя тръгнахме да намерим кафе да седнем,и както си вървяхме по центъра и той изведнъж ме целуна,даже не се усетих кво стана и така намерихме седнахме в едно кафе,говорихме си и така,щастливи сме,обичам го и дано сме заедно още мн мн дълго време,бих изживяла живота си с него

Град
    Sофiiя City xD
    писах си с едно момче, та тфа момче ме попита нещо.. ии аз като истински идиот дадох грешен отговор и тфа момчето не можало да повярва кфо съм написала и показал чата ни на един негов фр, който после ме добави.. ииии..

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Видях му профила в аха.бг,ама изобщо не обърнах внимание и не съм си и помисляла,че ще стане нещо такова.Обаче той ми писа коментар после ЛС,иска ми скайп и след 1 седмица се видяхме,а 10 дни след като се запознахме (в нета де..) ''тръгнахме''..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си