.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: ;;

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Трябва да изчакаш да приключи връзката си преди да започнеш да го сваляш,ако му кажеш сега можеш само да го объркаш.

--------------------------------------------------------

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от lovetyyyv
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Трябва да изчакаш да приключи връзката си преди да започнеш да го сваляш,ако му кажеш сега можеш само да го объркаш.
    една 0т моите приятелки , която го познава преди мен каза , че може би лъже за гаджето си .. а и щ0м ни я 0писа , разбрахме , че не е от неговото училище .. и за това съм много объркана .. но щом има приятелка - защ0 ми дава някакви знаци ..
    Може ти да тълкуваш неговите действия като "знаци" ,а той просто да се закача приятелски,без да влага умисъл в действията си

П.П. Моля ти се пиши нормално ,защото тези 0 ме побъркват ....

Град
    Бургас
    Според мен ,щом е казал ,че има гадже (независимо дали наистина го има ,или лъже) ,значи не иска да бъде с теб в момента.Това ,че го кефиш не означава непременно ,че иска да сте гаджета Явно просто ще трябва да го преглътнеш....

Ние не можем да и кажем какво той си мисли и чувства.Ако не говориш с него по темата (лице в лице ,не по скйап) ,няма да разбереш какво наистина се върти в главата му и дали иска да е с теб

според мен изчакай малко..аз бях по същия начин.. той харесваше друго момиче,не му беше гадже де,но после започнахме `двамата..` ии аз си мълчаах,но там нали си писахме всяка вечер,почнаха и смс-и.. и така.. според мен изчакай малко,за да видиш какви са му намеренията и после вече,той като започне да ти прави ЯСНИ намеци тогава и ти..

гтн

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Според мен ,щом е казал ,че има гадже (независимо дали наистина го има ,или лъже) ,значи не иска да бъде с теб в момента.Това ,че го кефиш не означава непременно ,че иска да сте гаджета Явно просто ще трябва да го преглътнеш....

Ние не можем да и кажем какво той си мисли и чувства.Ако не говориш с него по темата (лице в лице ,не по скйап) ,няма да разбереш какво наистина се върти в главата му и дали иска да е с теб
    Подкрепям.
    мечтата ти

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Явно темата е приключена.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове